Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | oktober 24, 2012

Nya favvojeans

Hej igen vacker. Nu är jag hemma igen. For förbi posten och hämtade upp mitt paket från me&i när jag ändå var iväg. Kläderna som jag beställde på min träff har äntligen kommit.

Är nu ägare till ett par helt fantastiska jeans. De är så sköna och snygga. Träffade på Lena, som var på min träff, som också hade beställt de jensen. Hon sa att hon bor i dem och de töjer sig inte och blir påsiga och fula… trots att det är massor av stretch i dem.

Gillar tvätten skarpt. De är superslimmade men mjukismjuka 🙂 .

Kram ❤

 


37 kommentarer37 kommentarer om “Nya favvojeans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är den perfekta modellen för våra jeans;) Tack!!!
  Kan du inte ta ett inlägg till och visa vad du köpte mer. Nyfiken 🙂
  Kram, Helena

  Svara
 • Har oxå ett par och de är verkligen UNDERBARA!

  Kram fina du!

  Svara
 • Så snygga de ser ut, perfekt med jeans som inte töjer sig efter att man använt dem!❤
  De blir ju dessutom ännu snyggare på eftersom de sitter på dig – superfräsch när som helst! Hur bär du dig åt?
  Själv känner jag mig som något som blivit överkörd och kastad i diket idag.

  kramen

  Svara
 • Väldigt snygga jeans! Det blir nog ett par sådana för mig också…
  …jag ska på en visning i Eskilstuna snart. /Erika

  Svara
 • Skitsnygga!

  Svara
 • Var på meandi träff igår. Tyckte din klänning var superfin men köpte inte den. Hoppas på att vinna den! 😉 Vad mycket fint dom fått till mammorna!! Får shoppa loss när jag börjar jobba efter min mammaledighet.

  Svara
 • Hej. Var kan man köpa jeansen om man bor i Malmö?

  Svara
 • Kika in på me&i s hemsida. De har huvudkontoret i Malmö och flera säljare där.

  Kram

  Svara
 • Ser snygga ut! Hur är midjan – hög? låg?

  Svara
 • Midjan är lite lägre fram och högre bak. Perfekt för en kvinnokropp

  Kram

  Svara
 • Hej Hanna

  Läser din blogg och tycker att du verkar genuint äkta, en varm människa med hjärtat på rätt ställe. En sådan vän man vill ha men som inte växer på träd. Känner mig ensam och nere efter fruktansvärt år som jag inte ens önskar min värsta fiende, varje dag är en kamp men jag skall klara det!

  Kanske kan man möta nya vänner här i familjen.

  Kram

  Svara
 • Här kommer styrke kramar till dig!

  Svara
 • Tack det värmer=)

  Svara
 • Vi är många vänner som finns här för dig!

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Tack.
  Kram

  Svara
 • Köpte din bloggercollection klänning i söndags och tänker köpa jeansen senare i vinter 🙂
  Dom sitter superfint på dig!

  KRAM

  Svara
 • Tycker du ska börja o modella igen!! du är jättesnygg:)

  Svara
 • Riktigt snygga jeans! hur är de i storlekarna, normala eller behöver man gå ned en storlek för att få dem riktigt tajta?
  Älskar din blogg! 🙂

  Svara
 • Japp, gå ner en storlek. Det gjorde jag. Det är mycket stretch.

  Kram

  Svara
 • Jag gick ner en storlek eftersom det är mycket stretch i dem. Lite längre i modellen. Midjan är lite lägre fram och högre bak. Precis så de går över den där gränsen.

  Kram

  Svara
 • Jättesnygga jeans!!
  Och du…makalöst vacker!!
  Kram

  Svara
 • De såg både fina och sköna ut! 🙂

  Svara
 • Hej! Läser din blogg varje dag och har gjort under lång tid. Jag brukar aldrig kommentera, men idag vill jag det. Har haft ett mycket jobbigt samtal med mitt barns fröken och känner mig helt under isen.

  Hur hanterar ni andra mammor kontakter med fröknar som verkar tycka att just ert barn är det jobbigaste på jorden och alldeles särskilt annorlunda.

  Eller är era barn små ljus, som sitter och trär pärlor på tråd i flera timmar och tycker att det är alldeles fantastiskt att äntligen få möjlighet att koncentrera sig på något som är jättetråkigt? (mitt barn går alltså i förskoleklass/ ettan).

  Svara
 • Förstår helt och fullt hur du känner.Har en son som nu är 15 år och det har varit många långa stunder med möten och prat med lärare om honom.Han var inget vanligt barn som satt och var tyst och lugn och alltid höll med fröken.Han har många tankar och åsikter och hatar orätt och har ofta hamnat i konflikter med lärarna då han inte är enig i allt.Vilket vi har uppfostrat honom till.
  Han har höga betyg och det får vi alltid höra,men tänk om han inte var en sån ledartyp,tänk om han bara kunde vara lite mer tllbakadragen…..vi har hört allt från lärare.Men vi har hela tiden sagt att han är som han är och vi är otroligt stolta över honom!Man måste i slutändan alltid stötta sitt barn.Du har många år med skomöten framför dig så hoppas allt ordnar sig och personligen tror jag det viktigaste bara är och prata mycket med sina barn, följa med och stötta dom.Men det är inte alltid lätt,det ska gudarna veta.Kram

  Svara
 • Hej fina Jennie,

  Inga barn är små ljus! Förstår hur du känner. Har varit med om samma sak. Jag blir ledsen och arg. För man känner ju sitt barn bäst. Känns ibland dom om vissa barn alltid blir syndabocken.

  Går man i förskoleklass så är man ju fortfarande för liten för att sitta still i timmar. Det är mer lek i fokus då.

  Sitta still och trä pärlor funkar kanske i en kvart 🙂

  Tycker du ska ta upp med din lärare hur du känner. Annars kanske det slutar för dig som för mig när jag gråtande hämtar min son på skolan och förklarar ett och annat för hans lärare. Oops.

  MEN jag tycker det är viktigt att man inte blundar för att ens barn faktiskt kan vara stökig. Blir lika arg på föräldrar som tror att deras barn alltid är ljus och skyller på alla andra.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Glömde säga att bloggen är toppen! Får alltid massor av bra tips, och det är som att hela bloggen förmedlar en bra känsla, helt enkelt.

  På fredagarna är Matplatsen given för att få bra tips på mat och annat gott. Många är de gångerna jag lagat recepten därifrån.

  Tusen tack för en superblogg!

  Svara
 • SNYGGA!! Sitter som ett smäck på dig! 😉

  Svara
 • Kul – jag har just haft en Me & I träff här ikväll! :o) Dom hade ju supersnygga vuxen kläder! Provade också jeansen, jättesköna. Men jag hade så svårt att bestämma mig, det fanns så mycket snyggt. Blev en tröja o mössa till mig och en klänning till dottern. :o)
  Jeansen sitter jätte bra på dig!

  Svara
 • Har dem också och är supernöjd!:)

  Svara
 • SKITSNYGG i dem!!! Vilken storlek valde du?

  Svara
 • Jag valde storlek 26.

  Kram

  Svara
 • Oj vad sköna de ser ut!!!
  Vilken storlek har ni andra här som köpt dem??
  Är de ’normala’ i stoleken?

  Svara
 • Hej fina Hanna.

  Härligt med ett par bra Jeans. Har lite svårt med byxor över huvudtaget. Blir mest skön strumpbyxor och kjol/klänning. Skönt med storstäd och rensning. Har kört i några dagar här hemma och är nästan klar. Är befriande att få ordning och reda.

  Ha en härlig dag.

  Kram Sofia

  Svara
 • Jag kan bara instämma med övriga – super fina jeans:-)!
  Önskar Dig och alla ni andra läsare en fin torsdag.
  Kram

  Svara
 • Ja det är verkligen bra modell på dem. Jag har inte haft jeans på evigheter men eftersom jag själv är me&i-säljare var jag ju tvungen att prova dessa i alla fall. De sitter så lågt så magen får plats, det gillas här. Dessutom blir man väldigt snygg i dem: hög ”ligga”-faktor. Har faktiskt beställt ett till par 😉 Tycker även din klänning är otroligt sexig i kvalitén. Hur kom ni på att det skulle vara i just det materialet (bomull/modal+elastan)

  Svara
 • Hej igen!

  Tack för era uppmuntrande ord. Beundransvärt, Hannah, att helt sonika i all din förtvivlan- inte bry sig om vad alla ska säga- utan bara tala om var skåpet ska stå. Jag brukar kunna säga ifrån och visa kurage, men jag tappade fullständigt fattningen i situationen.

  Det är också så oerhört lätt att anklaga sig själv i sådana lägen. Skulle jag varit mer bestämd mot mitt barn, eller har jag varit för sträng? skulle jag varit mer pedagogisk…osv,osv.

  Indirekt håller man ju då med denna outhärdliga ”pedagog”, vilket jag inte alls har lust att göra. Mitt barn kanske inte beter sig enligt den perfekta mallen, men, han är världens goaste, han har det finaste hjärta, han tröstar när någon är ledsen, han är klurig.

  Det som hugger som knivar i hjärtat, är den där kärlekslösa, arroganta tonen hos ”pedagogen”, som bara verkar se ”felen”.

  Nog med mitt, tack för ert engagemang. Det känns ändå lite bättre nu. Än en gång…tack för en jättefin blogg.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Var kommer den fina vita tröjan i från ?

  Tack på förhand 🙂

  Svara