Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:26 | november 30, 2012

Första passet

Hej min vän. Kom precis hem efter att ha varit iväg och hämtat Vidas pass och pojkarna på skolan.

Köpte med mig lunch hem, men fick ett akut illamående. Tanken på att äta min lunch får mig nästan att spy. Känner kalla kårar i hela kroppen av rädsla för att jag ska bli kräksjuk. Hoppas innerligt att det bara kom för att jag är sjukligt trött eller så. Det går kräksjuka på förskolan och på skolan. Så fort jag får mail om att det går olika sjukdomar eller löss så mår jag illa eller så börjar det klia hysteriskt i huvudet i samma sekund som jag läst det 🙂

Peppar, peppar så har vi alltid klarat oss. Min skräck är kräksjuka och löss. Fy för sjutton vad vidrigt. Min emetofobi vet du ju om, men finns det en fobi för löss så har jag det också.

Idag rotade jag fram min ”gubb-rock” från Mango. Gillar att den är stor och boyfriend-aktig. Väska Vila, mössa Just female, jeans Gina Tricot och skor Filippa K.
Hm, det är nog dags att ta in cyklarna… och studsmattan.
Vida ska ha sitt nya pass i det här söta passfodralet som hon fått i present av Fnulan. 
Första passet.
Hur söt? Jag blir tokig av kärlek. Hon ligger och sover i soffan men nu vill jag väcka henne så jag kan pussa på henne.

Vad har du för planer i helgen?

Pojkarna ska till sina pappor så det blir tomt här hemma. Ikväll ska vi bara slappa och ligga på sofflocket och imorgon ska vi på öppningen av en lekskasaffär… till Livs stora glädje 🙂

På söndag bär det av till Österrike och Bad Gastein. Det är en resa där vi tar med våra bloggare här på Bloggfamiljen. Alla hade inte möjlighet att följa med men vi blir ett roligt gäng. Julbord, skidor, glögg, skratt och trams står på schemat för dagarna där.

För mig blir det nog inga skidor. Har blivit så feg med åren. Åkte mycket som ung men nu är jag stel i kroppen och blir skräckslagen bara av tanken. Sist jag åkte så ramlade jag och kissade på mig 🙂

Stod som Gullan, i Sällskapsresan, i backen och vägrade åka en meter till. Tog av mig skidorna och gick ner. Skällde på Peter som dragit upp mig i en svart puckelpist som visade sig vara en blå backe, snäppet efter barnbacken.

Hoppas du får en mysig helg.

Stor Kram ❤


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här