Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:03 | december 13, 2012

Ljus i mörkret

Hej min vän. Nu är man hemma igen efter två vackra och ljusa Luciatåg.

Det var Livs första Luciatåg på förskolan. Alla de små Luciorna, stjärngossarna, pepparkakorna och tomtarna var så otroligt söta. De viskade fram alla sångerna och tittade fram lite blygt under sina mössor och sitt glitter.

Oj, som hon har längtat.

Oj, som hon har längtat.

Det fick bli ett Luciatåg med Liv och ansiktslösa barn 🙂 (Har inte frågat föräldrarna om lov att ha med deras barn på bild).

Lilla Pepparkaksgumman var mer intresserad av sin tugg-giraff.

Efter förskolan var det dags att fara till skolan. I år var det treornas tur att arrangera Luciafirandet. Ett fint Luciatåg lyste upp den mörka aulan.

Min fina stjärngosse.

Hur har din dag varit så här långt? Har någon lussat för dig?

Är så glad över nya sidan. Känner att jag kommer trivas bra här 🙂 Trivs du?

Jag vet att det är lite buggar och småstrul, men det är nog sådant man får räkna med så här i början. Allt kommer att fixas i alla fall. Den här gången har vi haft riktigt duktiga killar som byggt och knackat dagar och nätter för att det ska bli bra för oss alla.

Har du tagit dig tiden att kika igenom hela sidan? Nu ligger allt i kategorier. Mode/skönhet, Familj, Inredning och Mat. Under varje kategori ligger bloggarna som passar där men även redaktionella ytor med heta tips, recept, intervjuer och tävlingar.

Nu lottar vi ut en resa med boende för en familj till Thailand men också flera biljetter till Disney On Ice i Stockholm, Göteborg och Malmö.

HÄR! hittar du Disney tävlingen och HÄR! Thailandsresan.

Lycka till 🙂

Du missar väl inte att jag har två bloggar? Har även en modeblogg.

Det finns många kvinnor som är 30+ som har svårt att hitta inspiration från de bästa modebloggarna för att dessa tjejer ofta är i 20-års åldern och kan använda plagg som inte passar våra kroppar. Jag är inte alls lika påläst och i framkant inom Mode utan har helt enkelt valt plagg som jag tycker om. Det kommer blandas friskt mellan bl a Gina Tricot, H&M, Zara med lite dyrare märken som Acne, Filippa K och Malene Birger. Med andra ord som jag klär mig.

Den bloggen hittar du under Mode/Skönhet eller så klickar du bara på min nuna till höger 🙂 Den längst ner.

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤

 

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Ljus i mörkret”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God Lucia Hannah.Jaaaaaaa jag trivs som fisken i vattenet.Jättefint har vi fått det så stilrent och så snyggt.Precis min smak.Vilka söt lite Lucia och lika söt Mio och lilla Vida lika go o glad alltid.Jag ser fram emot många goa stunder härinne med massor med tips mm.mm.Ha en underbar Lucia på er.Puss och kärlek från en trogen vän.

  Svara
 • Det gick lite snabbt;) Men lite stavfel kan vi väl leva med haha.

  Svara
 • Vilka sötnosar. Och grattis till en superfin sida. Gillar skarpt!

  Svara
 • Hej!!

  Jag tycker sidan är grym!!

  Kram Camilla

  Svara
 • Hej hej…såå söta de är de små!
  Det var ett tag sedan jag var på lussefirande i skolan, saknar det ibland.
  Grattis till den nya sidan, tror säkert att många kommer att trivas här.
  Jag tycker att det är lite svårt med texten, lite för ljust, men det fixar sig så småningom, få ge det lite tid!

  Jag ska strax ha lite lussefika med den yngsta.

  Lycka till och ha det fint!

  Svara
 • Sååå mysigt med lussefirande! Detta är första året på länge som vi inte får njuta av det då bägge barnen har börjat skolan och där har de som tradition att åk 3 lussar så det blir ytterligare två års väntan 🙁 dålig tradition tycker jag! Ha en fortsatt fin lucia-dag!

  Svara
 • Hade lucia firande igår på yngsta sonens dagis och eftersom de har traditionen att vara utomhus (-17 grader!)tänkte jag hela tiden -Sista året, sista året. Snart behöver jag inte stå i nån snödriva och titta på utklädda söta barn och höra fröknarna sjunga. TACK OCH LOV!!

  Nästa år börjar han skolan och då får jag sitta inne i skolmatsalen igen 🙂

  Svara
 • Kan tänka mig att finaste lucian Liv har längtat till den här dagen 🙂 Fina luciatåg ni har fått titta på idag!

  Jag tycker den nya sidan är jättefin!! Något jag saknar, för att utöka blandningen av olika typer bloggar hade varit en inspirationsblogg vad gäller hälsa och träning. Men, det är ju bara vad jag tycker 🙂 Annars tycker jag sidan och alla bloggarna är fantastiska! Jag har varit inne och kikat hos alla och lämnat lite avtryck här och där 🙂

  Mycket bra jobbat av er och grabbarna som har pysslat med sidan!! Den skall ni vara meget stolta över!

  Kramar!

  Svara