Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:29 | december 18, 2012

Hemma hos oss

God morgon min vän. Hopps allt är väl.

Vilken grå dag det är idag. Här är det mycket snö och det gör att det känns lite ljusare men framför allt vackrare.

Minns du att jag gjorde ett reportage här hemma för ett tag sedan? Nu är tidningen ute i butik. Fick äran att vara med i glossiga fina Family Living.

Family Living!

I tidningen är det ett 10-sidigt reportage med bilder och intervju. En liten titt hemma hos oss 🙂

All Kärlek ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Hemma hos oss”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har tidningen liggandes orörd och den bara väntar på mig. Prenumererar så jag haft den några dagar, men har haft annat att läsa o göra, och samtidigt känns det lite extra myyysigt att dra ut på att läsa o se mer om hur det är hos er…. 🙂 , men snart ska jag hugga tänderna(eller händerna, eller ögonen :/ …..) i den!!!!
  Kram!!!

  Svara
 • Ett jättefint reportage,vacker familj och utfint hem 🙂
  Har en liten idé om en sak som skulle passa så bra på er sida tror jag, om du vill så kan jag maila min idé till dig?

  Här ska röjas i tvättstugan (som plötsligt förvandlats mer till ett förråd)
  Inte så kul men jag tror att Ofelia (7 mån) tycker det är spännande med all tvätt, pantflaskor, tidningar, kartonger etc …

  Kramar
  Erica

  Svara
 • Ja, jag blev så glad när jag stod vid tidningarna imorse och så såg jag din familj på omslaget så tidningen flög ner i korgen :-)Jag vet vad jag ska göra ikväll när barnen lagt sig!
  Kram Lotte

  Svara
 • Fick den förra veckan i brevlådan. Jättefint!

  Svara
 • Hej Hannah!
  jag är en tjej på 17 år som går naturvetenskapsprogrammet i Norrköping. Jag har följt din blogg sedan du blev gravid med liv och tänkte därför på dig nu då jag håller på med ett arbete om sociala medier i skolan. jag undrar om du skulle vilja svara på några frågor som jag sedan skulle kunna använda i mitt arbete om just sociala medier.
  Du får gärna kontakta mig på min mejl, jag hittade inte någonstans att skriva förtutom här. min mejl är [email protected]
  tack på förhand samt tack för en jätte mysig blogg!

  Svara
 • måste köpa den 🙂 men vet inte vilken butik i rättvik som säljer den ah får kolla det där 😉 hehe kan få bli min läsning på tåget på fredag

  Svara
 • Finaste finaste barnen har ni <3!!!
  Den kommer bli perfekt läsning i bilfärden ner till Båstad för julfirande. Hoppas det bjuds på vinterlandskap på åsen denna jul 😉

  Kram Malinapralina

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vad roligt! Den ska jag köpa och precis som Lotte läsa i lugn och ro när barnen sover :)Ni ser så fina och harmoniska ut.

  Är eran gran snygg nu? 🙂 Tror nog att de flesta av oss mammor fixar lite och snyggar till när ingen ser.

  Sen är jag precis som du ute i sista stund med inhandling av julklappar. Tur att jag är mammaledig och har möjlighet att fixa nu på vardagarna. Ska försöka fixa alla innan helgen. Hoppas du lyckas med dina 🙂

  Önskar dig en fin dag!

  Varm kram <3

  Svara
 • Ah vilka fina bilder och kul att lasa. Ska genast be min mamma inhandla ett nummer till mig so jag kan fa till varen da hon kommer ner. kram towe.

  Svara
 • Tjoho Hannah!

  Vad fint det blev… måste också ut o köpa gran 🙂 nu förstår jag varför du inte hade tid och ge mig revansch i WF haha skoja bara.
  Ska titta lite extra vid tidningshyllan nästa gång jag handlar 🙂

  Ha det bäst// Petra

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vet du, jag skulle önska att du kunde göra ett inlägg om hur det var när du med två egna barn träffade Peter. Om hur det var att börja fungera som en familj. Jag befinner mig i samma situation, och det är inte helt lätt. Det är lätt att slå knut på sig själv för man vill att allt ska fungera och man är rädd för att det inte ska göra det. Hur upplevde du situationen? Hur gjorde ni för att det skulle gå så smidigt som möjligt? Förstår om du inte vill dela med dig, men lite tips om hur man ska tänka/inte tänka skulle uppskattas enormt av mig. Ni verkar ha fått till en väldigt fin familj. <3

  Svara
 • Family Living inköpt nu ska jag slänga mig i soffan och frossa i fam.Graaf-Karyd ;))) Ha en fin dag Puss o kram.

  Svara
 • Det är en rolig tidning, där får man massor av idéer, kul att ni är med!

  Svara
 • Underbart reportage jättefint hem men gud vilken otur ni haft med huset.Fattar inte att ni fortfarande står upp.STRONGT.Puss och kram.

  Svara
 • Otroligt roligt omslag som fångar ens blick! Bilderna i reportaget ser jättefina ut de också! 🙂

  Kram

  Svara