Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:43 | december 21, 2012

Imorgon är det jul

God morgon min vän. Ja, då var det fredag igen 🙂 Det gillas!

Har varit vaken sedan jag matade Vida vid 05.30 imorse. Hon somnade om men inte jag. Smög ner och gjorde mig en kaffe och har suttit här länge med tända ljus och väntat på sällskap. Nu är Liv och William vakna och sitter i soffan och tittar på TV.

Jag ska iväg och köpa julklappar idag. Äntligen lyckas jag få ihop allt så jag kan smita iväg ett par timmar.

Än så länge är det väldigt tomt under granen.

Det är ”pappajul” för pojkarna i år så imorgon firar vi jul tillsammans hemma hos mamma. På julafton blir det tomt här hemma. Då är det bara jag, Peter och flickorna.

Hur firar du jul?

Har du sett de nya ikonerna uppe på höger sida? Klickar man på dem så hittar man till mitt Instagram (som jag är helt besatt av) och min FB. Nu är det bara den där Bloglovin som saknas. Mina kära kollegor här på FEMME tjatar om Bloglovin hela tiden. Så jag får väl försöka och inte vara så efter hela tiden och också lägga upp min blogg där 🙂

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Imorgon är det jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon fina du! Vilken mysig start på fredagen med kaffe och levande ljus! Bättre sent än aldrig med julklappsshoppingen 😉
  Hoppas ni får en mysig ”julafton” imorgon med killarna innan de beger sig till sina pappor!

  Ha en fin dag!
  Kram kram

  Svara
 • God Morgon sötis.Härligt med lite egentid på morgonen även om det var i tidigaste laget.Vi kommer fira Jul med alla barn och barnbarn detta året hemma hos dottern och svärsonen.Älskar varannan Jul när vi är tillsammans alla;)Den 28 Dec. kommer äntligen ett ännu älskat barnbarn till världen.Så glädjen står högt i tak denna Jul.Nästa år firar vi hos min mans familj i Danmark.Där äter man And,potatis,sås,brunkartoffler och rödkål istället och ris a la malta med körsbärssås och mandel så klart;)Du får ha en riktigt angenäm o härlig shoppingdag Hannah.Puss o kram och massor av kärlek till dig och din fina familj.

  Svara
 • Hej Hannah, och god jul. Jag kommer ihåg dom här fina namn-tavlorna du har till både Liv & Vida, Visst var det din väninna som gjort dem? Kan man beställa en sån själv? Dom är ju så fina.

  Ha de gött Kram My

  Svara
 • Hej My,

  Jag har flera olika tavlor till Liv och Vida. De kommer från Babywall.se och adelroth.com.

  Kram

  /H

  Svara
 • Ha en mysig dag! Hoppas du får ihop det med alla klappar nu 🙂

  Svara
 • Hej finaste <3, måste fråga om du har mejlat mig ang. jackorna? Min hotmail har tydligen strulat de sista dagarna och då blev jag rädd att jag missat ditt mejl…(så jag tjatar inte..;)

  Ha en fantastisk jul!!!
  stor kram <3

  Svara
 • Hej Malin,

  Jag har givit din och de andra vinnarnas mailadresser till han som är ansvarig för tävlingen. Så han kontaktar nog er snart. Kan jaga han lite extra 🙂

  Puss

  Svara
 • Hihi:)) Ok tack ❤ !! Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Fin bloggen har blivit. Grattis! Undrar lite bara, såg att Magdalena ska fira hos era föräldrar på julafton. Firar ni inte ihop där då? Blev lite fundersam då ni står varandra nära. God Jul och en julekram!

  Svara
 • Hej Hanna,

  Tack. Ja, jag är väldigt glad över FEMME 🙂

  Som jag skrev så firar vi med pojkarna hemma hos mamma imorgon. Som vuxen med familj och massor av barn så blir det svårt att göra allt med sina syskon.

  Kram

  Svara
 • En undran,varför dricker liv välling ur flaska,eller är det vidas? Tycker nya bloggen är snygg:-)

  Svara
 • God Jul! Hoppas ni får en fin jul men varför inte bjuda in Maggan och mamma och Gunnar på julafton. Du älskar ju att ha familjen omkring dig och plats finns ju!

  Svara
 • Rätt ”ny” här på din blogg, gillar den massor 🙂 du verkar så gullig och go. Tack för trevlig läsning. Är också helt hooked på instagram 😉 så kul att ”se” hur dina dagar ser ut. Hoppas du får en underbart trevlig härlig jul
  Många kramar Gabriella

  Svara