Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:07 | januari 3, 2013

Man ska aldrig…

… vara för snabb med att döma 🙂

20130103-150508.jpg


7 kommentarer7 kommentarer om “Man ska aldrig…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så sant, så sant! 🙂

  Svara
 • Så sant så!! Kramar

  Svara
 • Vilket bra ord!

  Jag bodde i thailand i över två månader för några år sedan och gick på svensk skola i phuket, kamala. Det var en otrolig upplevelse och jag kan garanterat säga att dina barn (de största) kommer minnas de hela sitt liv och de kommer berika deras liv.
  Oftast när man åker till thailand blir man sjuk, oftast är det magen som blir dålig just för att de är en stor skillnad på maten.
  Jag fick tyvärr den kända dengue febern och salmonella och var väälidigt illa därann. Skulle tillsut åka sjukhus flyg hem men tillfriskna efter ett tag.
  Men den thailandska sjukvården är OTROLIGT bra, de kan så mycket så Hannah om ni skulle behöva besöka den de är skickliga, väldigt skickliga med stor kunskap!
  TIPS: se upp med myggen, se upp med dåligt kött för att undvika salmonella, ta inte med så mycket kläder finns billiga där, köp handdukar de finns billigt, kepsar för barnen i skolan, flipflops finns där, ta med vätskeersättning för dåliga magar mm,
  Ha en faaaaantastisk resa! Jag håller tummarna för att ni inte ska bli sjuka.
  KRAM

  Svara
 • Så rätt, det finns så många ”tyckare” som har åsikter om det ena och det andra…Jag är lite allergisk mot människor som alltid vet bättre, nej, fram med peppning istället! Se det positiva i det man gör och hur man lever, det blir roligare då!

  Ha en toppenresa!
  Kram

  Svara
 • Tänk om människor var lika snabba med att berömma som att bedöma.

  Svara
 • Hej! Har en liten fundering, umgås du aldrig med din syster och hennes familj? Har läst din blogg länge och den är otroligt bra! Ha en trevlig resa! 🙂 kramis

  Svara
 • Och är du för snabb gäller det att ha modet och styrkan att kunna ändra sig…

  Svara