Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:50 | januari 17, 2013

Coola killar…

… på väg till skolan.

Det nya är tydligen att inte titta in i kameran, utan lite nonchalant titta bort.

Varje morgon hämtar skolskjutsen upp utanför där vi bor. Det är både spännande och kul för pojkarna.

Idag är det föräldradag på skolan och förskolan. Jag, Peter, Liv och Vida åker Tuk-Tuk bakom skolskjutsen.

Piiiiinsamt, tydligen 🙂

Kram ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Coola killar…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jaha, det är så man skall posera framför kameran numera 🙂 Fina de är grabbarna, det ser hur härligt ut som helst att gå till skolan i t-shirt och shorts i alla fall 🙂

  Hahaha, det är mycket som är pinsamt med ens föräldrar i den åldern (och senare i tonåren). Jag kommer själv ihåg hur pinsam jag tyckte att det var att ens bli skjutsad till skolan (tyckte pappa hade ful bil).

  Hoppas föräldradagen blir bra!
  Kram kram

  Svara
 • Så tjusiga pojkar du har! Ja flickor också såklart 🙂 hoppas ni får en toppen semester! Kram

  Svara
 • Fina och coola killar *skrattar* Då vet jag att det är det nya. Min son kommer väl oxå köra detta snart då 🙂

  Svara
 • Så fina söner du har! Jaja det där är det nya, det är vi som inte hänger med 😉

  Svara
 • Aha, tack for infon. Nu vet jag att jag gjort helt fel, jag har tittat in i kameran. Och yes, pinsamt att ni aker tuktuk bakom skolbussen…wieee men sa kul! Underbar resa ni gor och tack for att du delar med dig av bilder. kram towe.

  Svara
 • Åh sötisarna eller det blir kanske pinsamt nu ;))Spännande med föräldradag.Tänk så mycket dom och ni så klart får uppeleva.Förstod på Peters twitter att han skulle vilja bo där hela vintern;)Ja vem skulle inte det? Vi får nöja oss med en månad nästa år,inte så fel det heller.Ha en fortsatt underbar dag.Puss o kram på er.

  Svara
 • Helt rätt, man ska visa bästa profilen hi hi . Krya på Vida!

  Svara
 • Hahahhahahhaha oh Hannah vilket gott skratt jag fick där. Alltså vilken klockren mening:

  ”Idag är det föräldradag på skolan och förskolan. Jag, Peter, Liv och Vida åker Tuk-Tuk bakom skolskjutsen. Piiiiinsamt, tydligen”

  Jag kan verkligen se er fyra åka Tuk-tuk framför mig nu. Hahhahhahhahha

  Svara