Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:06 | januari 28, 2013

Trött pokerkväll

God kväll i stugan. Här sover alla barnen sedan länge. Ikväll har vi vänner på besök. Vänner som vi fått här i Thailand. Det är så mycket lättare att börja prata och umgås med folk här. Där vi bor finns så många svenskar med och utan barn. Vi ses på dagarna och hejar till varandra, sedan står man och pratar och hux flux så äter man middag ihop, tränar eller hänger på stranden med barnen.

En kväll i veckan är det ett gäng som ses, spelar poker och umgås. Ikväll är det hemma hos oss. Jag är en usel pokerspelare så jag har bestämt mig för att bara vara värdinna. En trött sådan. Och dålig 🙂

Har faktiskt smitit upp och lagt mig i sängen medan spelet fortgår på undervåningen. Klockan är ändå elva på kvällen, så jag tycker att jag är ursäktad. Peter håller ställningarna och när jag gick så ledde han, vilket bådar gott för husfriden 🙂

Får vara mer social nästa vecka.

Avslutade kvällen med vänner, ett glas vitt och svenska dillchips.

Minns du överraskningen som Peter kom med? Det var semlor!

Tydligen har han lyssnat på mitt tjat om semlor. Han som brukar ha väldigt selektiv hörsel 🙂

Har drömt om denna goda, underbara ”lilla” gräddbomb sedan vi kom hit. Hur sjutton skulle jag få tag i en vanlig hederlig semla? Jo, genom en vän här på bloggen. Tack Nina!

Min man såg tipset i mitt kommentarsfält om vart man kunde köpa semlor, och for dit i hemlighet.

I närheten av där vi vid bor (Sai Naam) finns det ett franskt bageri som gör fantastiska semlor och bröd.

Åt den som hetvägg. Semla i varm mjölk. Mmmm!

Du vet ju att jag har Instagram. Tycker det är så kul. Lägger upp bilder lite då och då under dagarna… så fort jag kommer åt internet. Hemma har vi det hela tiden men det är lite svårare när man är iväg.

Idag lade jag upp en bild på min frozen mango daquiri och fick mer ”likes” än någonsin. Nästan 3000 var det alldeles nyss. Kul 🙂

I like.

Stor Godnattkram ❤


21 kommentarer21 kommentarer om “Trött pokerkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Har följt din underbara blogg länge nu <3
  Min man har börjat fundera på vad det är jag läser varje dag…
  Han satte sig framför datorn o började läsa din blogg, o nu e han fast 😉
  Vi älskar o följa dig & din underbara familj!
  Mycket tror jag beror på att även vi har 4 barn, i samma åldrar som Ni har.
  Så man känner igen sig i mycket av det du skriver :))

  Njut av tiden i Thailand!
  Vilket äventyr för barnen!

  Stora Kramar

  Svara
 • Hej.
  JAg måste ha missat din adress till instagram. Vill du snälla hjälpa mig?
  Jag har sökt och sökt men finner inge.
  Ha en bra kväll/dag

  Svara
 • Hannahgraaf 🙂

  Kram

  Svara
 • Hej kära Hannah! Åh, vad du ser pigg och glad ut! Denna resan är nog underbar för hela din familj. Sen är du ju själv en sockertopp. Vilka bilder du levererar till oss, både här och på instagram och jag följer dig även där. Må nu så gott o var rädd om dig o om varandra! Kramar till hela din familj

  Svara
 • Semla i Thailand det var inte dåligt 🙂 han är allt fin din Peter.

  Kram på er Jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Ohhhhh detta semester måste bara vara bäst 🙂

  TREVLIG KVÄLL söta fina 🙂
  http://www.islandsmamma.se

  Svara
 • Hannah du är så himla vacker. Tell me your secret! Ni verkar så harmoniska i er familj. Ni tar vara på det ”lilla” i vardagen. Sånt gillar jag.

  Svara
 • Semlor är grymt goda.

  Svara
 • Hej underbara Hanna,

  Jag skulle otroligt gärna vilja komma i kontakt med familjen som ni hyr huset av. Jag och min familj skulle vilja prata med dem om att hyra huset. Vill du vänligen hjälpa mig komma i kontakt med dem?

  Varma hälsningar
  Manda

  Svara
 • Vi har hyrt detta privat men det finns på Blocket. Annars kolla www. Jojolantarental.com. De har tex vårt grannhus och så mycket mer i husväg och lägenheter här på fina Sai Naam, Maale Seawie där vi bor.

  Kram kram

  /Hannah

  Svara
 • Tack, Hanna! Vi har tittat på hemsidan som du rekommenderat men har inte hittat något hus som enligt vårt tycke, var lika stort och fint som det ni hyr nu. Just därför ville vi komma i kontakt med de ni hyrt av. Vore tacksam om du kunde maila mig deras kontaktuppgifter. Jag förstår att man inte lämnar ut uppgifterna här.

  Hoppas ni får en minnesvärd tid i Thailand!
  Kram

  Svara
 • Vad härligt att du fick en hederlig semla! Var på Lanta under samma period som Er för ngr år sedan och minns lyckan över gräddbomben! ….och Paz….:-)

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en jättetrevlig blogg!
  Jag och min sambo ska gifta oss borgerligt i Sverige, för att sedan åka
  till Koh Lanta och ha vårt ”bröllop” på stranden. Vet du om det finns
  någon i er närhet som skulle kunna vara vigselförättare åt oss någon
  gång mellan 6/3-16/3?
  Tack snälla på förhand!!!

  Svara
 • Åh, så underbart! Stort grattis. Ett strandbröllop är ju drömmen. Sitter själv här och spånar på att bli bröllopsfixare här i Thailand 🙂

  Det finns så många vackra stränder, blommor, båtar ja du kommer garanterat få ett vackert enkelt strandbröllop.

  Jag vill också ha det så någongång ska jag och Peter förnya våra löften på en strand ❤

  Tyvärr har jag ingen som helst koll på vigselförättare här i Thailand.

  Lycka till!

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vad härligt ni verkar ha det!!! Hur går det med träningen? Har det blivit någon mer thaiboxning eller gym?

  Nu är det bara 1 1/2 månad tills vi åker ner. Kram Maria

  Svara
 • Det vore kul att se bilderna som du lägger ut på Instagram. Kan du inte göra som många andra och ordna med en överföring från Instagram hit till bloggen?

  Svara
 • Du kan klicka på min Instagram-symbol till höger vid min ”faktaruta”.

  Kram

  Svara
 • Kul att träffa nya vänner och pokerkväll en gång i veckan lät ju roligt! Jag är kass på poker jag också, men man kan ju alltid lära sig 😉

  Vad gulligt av Peter att sticka iväg och köpa något du längtat efter, han kanske lyssnar mer på ditt ”tjat” än vad du tror 😉

  Kram kram

  Svara
 • hur kan man se din instagram?

  Svara
 • Det är en ”app” på iPhone och android som heter Instagram. Ladda ner den. Men med risk för att bli beroende. Det är kul att lägga upp bilder och följa andra. Jag heter hannahgraaf där 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Åh vilken drink! Ser för bra ut för att vara sant!

  Svara