Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:05 | januari 31, 2013

Gatan där vi bor

God kväll min vän. Vår helg har redan börjat 🙂 Barnen är lediga imorgon så ikväll tänkte vi kolla film i biorummet och mysa.

Vida och Liv sover så det blir pojkarna och vi vuxna som lägger oss tillrätta i fåtöljerna med popcorn och chips.

Idag har Marianne fått se några av våra favotritställen, besökt skolan/förskolan och marknaden i Saladan.

Liv har övat med sina pojer. Kanske kan hon vara med i showen på stranden imorgon? Utan elden dock 🙂

Vi trivs verkligen bra här och ingen av oss har hemlängtan. Trodde att jag skulle vilja fara hem efter ett par veckor men just nu känns det som om jag vill stanna här för alltid.

Här bor vi.

Vida trivs också bra. Hon äter som vanligt, är pigg och glad och älskar att ligga i skuggan inne i salan. Där svalkar det skönt.

Nu är det filmdags.

Vi hörs imorgon.

Varma kramar ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Gatan där vi bor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Efter det vi får läsa och se på bilder förstår jag att ni inte längtar hem. Vilken fantastisk upplevelse ni får möjlighet att ta med er för resten av livet 🙂 Man får njuta av stunden, leva här och nu och bara ha det gott 🙂

  Ha en mysig filmkväll!
  Kramar

  Svara
 • Oj vad underbart ni har, förstår ni inte längtar hem. Läser din blogg varje dag men kommenterar sällan, men nu tänkte jag kommentera utan att det lyser igenom hur avundsjuk jag är på er vistelse i Thailand 🙂 hehe… Ni har verkligen tänkt igenom er resa och lyckats få ut det bästa av er semester. Vad härligt att ni även får tid som par på er semester, att ni lyckats ordna det så bra för er. Njut av varje sekund och hoppas du kommer tillbaka till Sverige gladare.

  Härligt ni kunde unna er denna resa. Hade pengarna funnits så hade jag velat smita iväg till värme och sol och bara glömma för en stund, även om man kommer tillbaka till allt sen 🙂

  Jo, hälsa till din man att han skriver som en..ja, gud kanske e att överdriva 😉 men han har skriftens gåva och han borde kanske utveckla det på nå sätt. Han skriver roligt och väldigt underhållande.

  Tack för att vi alla bloggläsare får följa på er resa.

  Ha fina dagar med farmor Marianne!

  Krama

  Svara
 • Dina döttrar liknar sin farmor rakt av:)) Vad mysigt ni har det.

  Svara
 • Josefin me i skolan med ?:) eller hur gör ni då?

  Svara
 • Hur menar du nu?

  Svara
 • Hej Hannah,

  Jag gillar verkligen din blogg och läser den ofta men brukar inte kommentera så ofta. Har tänkt på en sak, du verkar så genuint lycklig. Hur vet man att man hittar rätt? Du verkar ha en sådan fin familj, fin relation med din man, du skriver ofta att han är din bästa vän. Jag vill också ha en bästa vän! Jag är uppvuxen utan pappa och vet nog eg inte riktigt hur ett ”normalt” familjeliv skall se ut. Alltid varit i förhållande, livrädd för att vara själv. Är i ett förhållande nu (7år) men känner när jag läser här att det är så mycket jag saknar, tex samma mål samma drömmar. Jag känner mig ensam, fast jag inte är det..
  Jag är spontan och skulle älska att göra det ni gör nu, bara sticka till Thailand några månader, han är precis motsatsen. Jag känner mig ofta begränsad och tillbakahållen i ett förhållande. Undrar om detta är ”mitt liv”, om de kanske inte kan bli annorlunda, inte bättre. Tänker ändå att det kanske är mig det är fel på, att det är såhär det är i ett förhållande.
  Tårarna började rinna när jag började skriva och nu kan jag inte sluta gråta. Kan inte ens minnas sist jag grät.

  kram

  Svara
 • Ni kanske köper hus i Thailand så ni kan tillbringa vintrarna där nere? Ni ser ut att ha det härligt! Carpe diem! Vad tycker barnen om landet? Bor det mest västlänningar där ni hyr hus eller träffar ni på landets invånare?

  Ha en mysig helg. Här hemma är det mello premiär!!!!!!!!!!!! 🙂

  Svara
 • Min fina vän! ♥

  Jag kände likadant när jag var på Kanarieöarna. Jag började på riktigt att prata om att starta ett skandinaviskt fik där och lämna allt här hemma i sverige. Jag mådde så bra där…. så sjukt bra, ända in i själen. Precis vad jag behövde. Dock så var en vecka alldeles för kort… 🙁

  Saknar dig i alla fall.

  Puss ♥ Hälsa alla med en stor kram!

  Svara
 • Hej! Jag brukar läsa din blogg då den ger mig styrka att orka vardagen. Jag har 2 barn med 2 olika pappor och har en tredje imagen med en tredje pappa som jag varit ihop med länge nu och vet att han inte något i stil me dom andra. Precis som din. Men fick du många kommentarer och stenkast när du har 3 barn me tre olika? För jag upplever att folk ser ner på mej för de. Men älskar mina barn över allt annat och dom har det bra. Kram Therese

  Svara
 • Hej! Ni ser verkligen ut att ha det underbart. Jag och min dotter på 3,5 år reser ner till Thailand imorgon 🙂 Åh vad vi längtar! Vi kommer bo upp till 5 nätter på Koh Lanta. Tänkte höra med dig om det är någon speciell strand/del av Koh Lanta du rekommenderar?? /Therese

  Svara
 • Ni verkar ha det så behagligt. 🙂

  Svara
 • Fina Hanna, det är så underbart och fint av dig att låta oss bloggisar få ta del av er resa:) Hoppas du mår bättre och känner glädje. Själv har jag slutat röka (33dagar rökfri) känns underbart jag tränar och står i men känner mig tom och sorgsen. Kan förstå din tomhets känsla du haft man är glad men ändå inte. Jag hoppas innerligt att resan får dig själsligt glad! Stor kram till dig och familjen

  Svara