Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

02:33 | februari 11, 2013

Hotellvistelse

Hej min vän. Då var det måndag igen och början på en ny vecka. Hoppas att din dag har börjat bra.

Barnen har precis farit till skolan och jag, Peter och Vida ska äta frukost med några vänner.

Det är lite molnigt nu men de skingrar sig säkert lagom till att Vida ska sova middag så jag ska lägga mig i en solstol med Mr. Grey 🙂

Igår var vi på ett hotell en bit ifrån oss som heter Rawi Warin. Där åt vi lunch och Liv åkte vattenrutschbana. De hade en liten rutschbana för barn som Liv blev helt galen i. Hon åkte den säkert 40 gånger. Peter tog emot henne och så sprang hon i luften på väg upp igen 🙂

Hotellet var jättefint. Som en liten by med små söta hus.

Jag åt en Grekisksallad.

Liv blev glad över att det fanns korv med pommes.

 

Igårkväll var det dags för oss att se melodifestivalen.

Det var god mat och trevlig underhållning. Även denna gången gissade jag rätt på vilka som gick vidare… förutom en. Trodde faktiskt att herr Wolff skulle gå vidare.

Gillade Louise Hoffsten och den söta unga killen Anton Ewald.

Vad tyckte du?

När det var Sean Banans tur då tystnade varenda barn och stod som ljus och stirrade på TV:n. Förstår att han gick vidare 🙂

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


21 kommentarer21 kommentarer om “Hotellvistelse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Sitter o läser i din blogg om ert äventyr, vilken härlig resa att göra, drömmer om att själv få bo och leva där någon gång! Har hittills fått ”nöja” oss med 2-4 veckor varje resa. Älskar Thailand och människorna där, åker dit varje vinter, har just kommit hem för 1 v sedan till vinter och kyla:/ Häromåret var vi oxå på Lanta och träffade bl a Indianen på hans bar!;) Kan varmt rekommendera besök på Koh Lipe och Koh Bulon lite längre söderut om ni inte varit där ännu, underbart vackert, Lipe brukar kallas för Thailands Maldiverna. Blir så avis när jag ser hur smal, fin och vacker du är trots 4!! barn, för mig blev magen aldrig sig lik redan efter barn nr 1!;) Ha en fortsatt underbar tid, njut och ha det bäst! Kram Annelie

  Svara
 • Men gud vad du är vacker Hannah! Tänk att du har fött 4 barn, helt otroligt! Jag väntar mitt första barn som ska komma nu i mars, önskar så att jag med mina gener har lika lätt som dig att hämta mig efter en graviditet.
  All lycka till dig och din fina familj!
  Kram Sofie

  Svara
 • Jätte snygg outfit, vart kommer allt ifårn?

  Svara
 • Haha, lite roligt att se tiden då inlägget postades (02.33) & läsa att ni då äter frukost 😉 Spännande med tidsskillnanden 😉
  Visst var Louise Hoffstens bidrag bra? Gillar inte henne egentligen, men denna låten var grym!! Och självklart Sean Banan, han var given & eftersom vi ska se finalen live var döttrarna mycket glada över detta 🙂
  Ser ut som om ni har en fantastisk vistelse & visst sjutton blir man sugen på att göra samma sak!

  Stor varm kram till dig fina Hannah!!

  Svara
 • God måndag kära du! Idag är en lite annorlunda måndag för min del, det är nämligen min födelsedag! 🙂

  Vilket underbart hotell ni var på och Livan ser ut att ha jätteroligt i rutschkanan. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen: det strålar om dig Hannah, du ser så glad och harmonisk ut, hoppas du känner så på insidan också 🙂 Sedan är du oförskämt snygg också! 😉

  Vad härligt att du fortfarande har Mr.Grey att ”umgås” med i solstolen, jag har läst ut alla böckerna på rekordtid och saknar dem jättemycket! Du får läsa i lagom takt så du får njuta av böckerna under lång tid 😉

  Kram kram och ha en fin dag!

  Svara
 • Stort Grattis på din födelsedag Sofia 🙂

  Svara
 • Tack så mycket snälla du! 🙂

  Svara
 • Hej!

  Det ser verkligen härligt ut!

  Jag har en förfrågan till dig Hannah! Jag jobbar på Jollyroom.se, och vi skulle vilja prata med dig om ett samarbete! Du får gärna kontakta mig, eller ge mig en mailadress dit jag kan maila.

  Ha det fint!

  MVH
  Joanna

  Svara
 • Åh så undebart ni har det – nu är det ”bara” två veckor kvar till take off för vår del!! Blev sugen att prova thaiboxning när jag läste om det här, funkar det när man är typ 17-18 veckor pregnant men jäkligt välmående tror du? Man behöver väl inte slåss mot nån?!!
  Kram!

  Svara
 • Vilken fin solbränna du har fått!
  Och strålande vacker, helt otroligt att du är så fräsch med fyra barn!

  Sedan verkar du vara en gohjärtad männiksor som alltid har tänker på de som har det värre.
  Blev så rörd över inslaget med djurhemmet.
  Men kan inte förstå att folk behandlar djur så illa.

  Det är tyvärr en baksida av Thailand för du hade nog aldrig ridit alefant eller låtit barnen mata apor om du visste hur man gör dem tama eller apatiska.

  Men jag hoppas ni får en fortsatt härlig vistelse.

  Kram Iréne

  Svara
 • Jag var ju väldigt svag för SHW…men så e jag ju gay oxå 😉 Gillade Felicia o Anton oxå. Men bananen var ju given finalen. 3 dagar kvar i detta paradis nu.. :/ Ha en toppenvecka!

  Svara
 • Mm! Grekisk sallad! =) Här blir det kyckling med hemmagjord het tomatsås och ris, ha en bra vecka!

  Svara
 • Hej fina Hannah, måste få fråga var din underbara vita spetsklänning
  är ifrån? så fin du är i den precis som allt du tar på dig ♥ kram kram

  Svara
 • Tackar ❤ Den har jag köpt här på Koh Lanta i en liten butik där vi bor.

  Kram

  Svara
 • Gud vad brun och fin du är! Har du gjort några klädfynd där nere? Gillar spetstopparna! Jag gillar melodifestivalen oavsett, folk klagar varje år, men varför tittar man då kan jag tycka? Jag är född optimist och tycker man får ta det lite med en klackspark 😉 Danny är ju himla fin att vila ögonen på 😛

  Svara
 • Hej Hannah!!!
  Vilken fantastisk resa ni är ute på! Underbara bilder! Är fick lite nyfiken. Har ni inte stött på något äckligt djur:) jag är så rädd för kryp och spindlar och allt vad det kan va:)

  Kram

  Svara
 • Alltså, du är så snygg så jag dör! Vill också ha semester och bli brun och fin… NJUT!

  Svara
 • Hej! Ni ser ur att ha det undebart! 🙂 Vilken snygg bränna du har Hanna. Jag hade nog flagnar bort för flera veckor sedan. Så snygg och fräsch fyrbarnsmamma. Helt sjukt! Ha en fortsatt trevlig resa!!!

  Svara
 • Guud vad du är brun och fin! ♥

  Svara
 • Och nu känner jag bara att – jävlar … Skall jag sitta här och ruttna?
  Gå runt i någon dvala och vara bitter och less.
  NEJ, det är dags att skapa en förändring och följa sina drömmar.
  En av de drömmarna är Thailand. Min pappa bodde där sina sista 13 år i livet. Min dröm är att komma ner och få ta ett riktigt farväl .. trots att det är 6 år sedan han lämnade oss.

  Och du ger mig inspirastion. Det ÄR ingen omöjlighet att ha med barn dit även fast det är en lite längre period.

  Tack Hanna. Här skall spånas, sparas och planeras! 🙂

  Svara
 • Nä nu höll jag på att spy lite för att du är så sjukt fin!!! Wawaweewa!

  Svara