Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:43 | mars 21, 2013

Inget internet

Hej min vän. Hoppas allt är väl.
Nu har vårt internet slutat fungera igen och inte bara det utan även våra mobiler. Något som borde vara skönt, ingen som kan nå en och man behöver inte kolla mail etc, men jag blir stressad. Kan inte skriva till dig 🙁
Väntar dessutom besök av en vän. Hon har aldrig varit hemma hos oss så hon kanske irrar runt i Sigtuna och inte hittar hit. Peter har fått ta med min dator till kontoret och laddar upp och publicerar detta inlägg därifrån.
Skrev det imorse men när detta publiceras är det nog lunch 🙂
Pojkarna har studiedag och har tagit sovmorgon. Försöker förklara att studiedag betyder att man ska passa på att plugga lite och inte se det som en lovdag.  De förstår inte riktigt mina tankebanor och tycker att är man ledig från skolan så är man ledig. Trist med mig som mamma då för idag ska det pluggas och städas 🙂
De behöver så klart inte sitta med näsan i skolböckerna hela dagen men en liten stund för att jag tycker att det ska vara så.

Har städat hela morgonen. Tänk att jag bara städar så fort jag ska få besök. Har gett upp det där med städning när man har fyra barn. Drömde inatt att jag var gravid med mitt femte barn, en pojke. Vaknade alldeles kallsvettig och var tvungen att känna på magen för att se att det bara var en dröm.

Liv stylar Vida. Hon tycker att hon ska se mer ut som en tjej. Diadem med blomma förvandlade henne från Vidar till Vida.


Hon är nöjd med resultatet.


Nu mattränas det. Efter morgonersättningen fick Vida pilla med små brödbitar med smör på. In i munnen…


…smaka riktigt ordentligt …


Mmmm, det här var ju riktigt gott.


Önskar dig en fin dag. Håll tummarna att vi får igång vår telemast här utanför snart.
All Kärlek


9 kommentarer9 kommentarer om “Inget internet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka fina barn du har 🙂 Jag är gravid med mitt första, beräknad i maj. Längtar så!

  Svara
 • Lycka till!
  Kram

  Svara
 • Härliga bilder…

  Svara
 • Vilka fina tjejer! Så härligt att se när de stora är med de små. De växer de av allihop! Ja, snön ställer verkligen till det. Har en man som är strandad i Köpenhamn med inställda tåg. Så himla typiskt! Ha en fin kväll!
  Kram
  Rebecca

  Svara
 • Goaste töserna;) Liv ser så stor ut för att bara vara 4 år. Långa föräldrar så det är ju inte så konstigt. Har ni mycket snö däruppe? Här har vi knappt fått någonting men kallt och blåsigt:( nu ska jag passa lilla barnbarnet på 3 månader. Alltid lika roligt och se dom små liven utvecklas. Det händer så enormt mycket på bara en vecka. Med 6 st så har man och göra om man vill ;)) önskar dig en fin Torsdagkväll. I morgon är det FREDAG

  Svara
 • Hej Hanna!Håller med dig det är tufft med städning när 4 barn stökar ner..har väl provat de flesta system vad det gäller att få barnen ( numera tonåringar nästan alla) att hjälpa till med städning under alla år,lyckats hyfsat.
  Tråkigt med internet som inte funkar det brukar inte barnen gilla…sådant får ju inte ”lagga” som tonåringarna här säger..
  Jag har samma diskussion vad gäller studiedag här hemma det är inte samma som ledigt men det tycker barnen..
  Vad söta de är tillsammans tjejerna!
  Ha det bra,kram Mia

  Svara
 • Jag hade aldrig hört din version av studiedag, så jag Googlade. Där står det väl ungefär så som jag har tänkt,”På skolor har lärarna studiedagar där de i stället för att ha en vanlig arbetsdag, går på utbildningar,vilket leder till att eleverna får en dag ledigt från skolan”
  Men det skadar kanske inte att ungarna kollar lite i sina skolböcker ändå 🙂

  Svara
 • Förstår att du blir stressad utan internet, jag blir lite tokig när det strular!
  Fina flickor du har! 🙂
  kram /iris

  Svara
 • Fast studiedag är ju studiedag för lärarna, eleverna är lediga 🙂

  Svara