Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:12 | april 21, 2013

Födelsedagkalas

Hej vacker. Hoppas att du har en fin helg.
Igår var det en härlig vårdag. Var ute med barnen på förmiddagen sedan for jag in till stan. Min vän Lenita fyllde år och vi var ett gäng tjejer som överraskade henne. Älskar överraskningsfester. Läser du det Peter? 🙂 Jag fyller ju 35 i sommar.

Premiär för mina nya skor.


Jag och William tog pendeltåget in till stan. William skulle till sin pappa så vi tog sällskap in.


Först var vi på Grand Hotells bar där vi överraskade Lenita sedan gick vi till hennes brors restaurang Stockholm Matvarufabrik. Maten var fantastisk.Grattis Vackraste Lenita! 


Micaela, jag och Anna.
Galet, härliga, underbara Lotta.


Stor Kram ❤
 


3 kommentarer3 kommentarer om “Födelsedagkalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag gillar dig, och din syster oxå för den delen. Följer bådas bloggar. Angående detta näthat, jag är en del av den yngre generationen och jag känner av att fördomarna försöker att mattas av. Tycker att det är stor skillnad bara på att höra mina föräldrar å mor- å farföräldrars åsikter där de bland annat inte har nån aning om vad innebörden av ex ordet ”neger” har. Jag hoppas och tror att den nya generationen kommer med mer visdom och acceptans på en bättre nivå. Däremot är nätet fortfarande stort vilket gör att näthatet kan kännas större eftersom det blir så offentligt, men jag vet att fördomarna minskar. Varenda femtonåring går ju omkring å tjatar om att hur viktigt det är att vara sig själv å acceptera andra för hur dom är. Homosexualiteten går ju framåt, bara en sån sak! Sakta men säkert:-)

  Svara
 • Ni ser ut att ha haft en minst sagt rolig kväll 🙂

  Svara
 • Hej,
  selv har jeg bott i Norge siden midten på 90-tallet og har derfor ingen aning om hva du har for bakgrunn før dette. Selvfølgelig hadde jeg hørt navnen til deg og din søster men thats it.
  Nå leser jeg din og din søs blogg var uke fordi jeg liker dem dere er!

  Svara