Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:17 | april 22, 2013

Loose sweater

Hej igen. Vida somnade precis så nu passar jag på att skriva, plocka undan och kolla min mail.
Har en del att fixa med inför vår tjejkväll med Chevrolet i Helsingborg på torsdag. Helt galet många som har anmält sig. Det kommer bli så kul 🙂
Jag får många frågor om bl a vilka kläder jag har på mig och vilket smink jag använder. Oftast hinner jag svara i kommentarsfältet men ibland missar jag det. Häromdagen, när jag gjorde ett tidningsreportage, hade jag på mig en tröja som gav många frågor.

Loose Sweater i cashmere från Davida.


Tror inte det har gått en vinter då jag inte fått frågan vart min mössa är köpt. Har köpt flera fina mössor från Davida genom åren men nu har jag också köpt ett par fina tröjor och en poncho.
Cashmere är ett otroligt skönt och fint material. Den här är lite större och längre i modellen Tycker även om den vackra ljusa duvblå färgen. Den kommer användas flitigt nu när det är så omväxlande väder.
HÄR! är deras hemsida.
Jag gillar att ha lite slappare tröjor. Kanske borde de vara längre också så @enpappasdagbok på Instagram inte lyckas fånga min crack 🙂
Kram ❤
 
 


19 kommentarer19 kommentarer om “Loose sweater”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej hej!
  Jag har anmält mig till bloggträffen på torsdag. Har man fått en plats om man ännu inte fått ngt mail om att det skulle vara fullt?
  Mvh
  Hannah

  Svara
 • Hej Hannah, jag tycker ditt inlägg om näthat var bra 🙂 Många har så mycket åsikter speciellt om man är mamma…Man ska göra si och så för att vara en ”bra” mamma! Samtidigt som man läser överallt att det är så viktigt att se att alla är olika..Går liksom inte ihop! Jag tycker du är duktig som får ihop livet bra med 4 barn. Vi har bara 1 och jag tycker att det är bra mycket jobb 🙂 Kram

  Svara
 • Superfin tröja och likaså du!
  Skulle åkt ner till Helsingborg, men nu får jag bli hemma då magsjukan är på besök!
  kram

  Svara
 • Jättefin tröja! 🙂
  Synd att träffen är i Skåne, annars hade jag gärna deltagit. Men det är aningens långt att åka.
  Hoppas ni får trevligt!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig via mail, du får jätte gärna kontakta mig. Ha det gott!
  Mvh Marie

  Svara
 • Hej! Kom av en slump in på din blogg för några månader sen och nu älskar att läsa den, jag är fast:) Tycker att du skriver fina inlägg om vardagen. Skulle vara superskoj med en tjejkväll i Linköping?! /E

  Svara
 • Hej fina Hannah, vilken storlek har du på din davida tröja? har kikat på deras hemsida innan, men tycker det är svårt o veta hur de är i storleken. Tack för en mysig blogg som jag läser dagligen ♥

  Svara
 • Åh vilken fin tröja! Passar perfekt till dina ögon.
  Var länge sen jag kikade in här hos dig 🙂 haft fullt upp med plugg de senaste åren men ska nu försöka återkomma till blogg-världen. Så varmt välkomna in på min sida där jag ska börja uppdatera igen 🙂 KRAM

  Svara
 • nu komenterar jag till fel inlägg men jag har varit så sur och även gråtit flder efter vad som skrivits på ab…
  Du verkar för mig va den perfekta mamman som tar dig tid till dina barn, har gett dom trygghet från dag 1 och lärt dom ”vett o ettikett”.
  Att du lyckats fått 4 enormt vackra barn är det inte heller alla som lyckas med men det har du/ni gjort väldigt bra.
  Folk som skriver så elaka kommentarer är bara avundsjuka, mår dåligt i sig själv och sover troligtvis dåligt om natten (vilket de oxå förtjänar).
  För mig är du en förebild och vore jag ens så snygg som dina tånaglar skulle jag gå med näsan i vädret.
  Kram till dig och din fina familj <3

  Svara
 • Läste ditt inlägg om näthat och blev helt ”matt”. Förtvivlad och orolig faktiskt! Hur långt ska det få gå? Jag har själv en Blogg och då och då dyker dom upp…i synnerhet när man skriver om mat/träning som min blogg handlar mycket om. Det verkar provocera ordentligt!!! Verkar ju inte vara så många män som drabbas av detta. Offentlig eller ej så klarar dom sig betydligt bättre. Blond och vacker är livsfarligt….:o)) ett hot större än mycket annat! En stor kram till dig !

  Svara
 • Stor eloge till dig som värnar så mycket om andra. Tänker också på de inlägg du har skrivit om djur som inte behandlas väl.
  You rock

  Svara
 • Du klär verkligen i ALLT!!!
  Undrar också som någon innan, hur vet man om man är bland de 200 första( som får goodiebag 🙂 🙂 ) och är det plats till en även om man inte fått bekräftelsemail?
  Kram på dig fina!
  /Mia

  Svara
 • Hej, har tänkt mycket på ditt inlägg pm näthat. Fick så ont i magen när du skrev att dina söner läser det ena och det andra om dig ibland :-(. Hur har du förklarat för dem att folk slänger ut sig sådant, och hur har du sagt åt dem att hantera det? Det känns som en helt absurd konversation att behöva ha, men jag antar antar att ni behövt ha den :(. Funderade som sagt länge över varför vissa människor tycker att det är okej att skriva vad som hest om andra, jag tycker det är förfärligt. Hittar inte någon annan anledning än avundsjuka.
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag ska på bröllop i sommar och är i full gång med att leta upp den finaste klänning jag kan hitta, men har kört fast lite! Kan du, eller någon annan här inne, tipsa om någon bra sida med fina klänningar?:)
  Jag vill gärna hitta nån som ingen annan har och som inte är svindyr!
  Har kollat ihjäl mig på Nelly och dom här vanliga sidorna!
  Tack för en fantastisk blogg!
  Kram

  Svara
 • Vad fin, måste kolla in.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Blev så glad när jag såg att ni skulle komma till mitt Helsingborg och ha tjejkväll, har följt din blogg under flera år. Försökte få med mig lite kollegir men de var svårflörtade men har fått med mig en annan vän nu men såg att anmälningen hade stängt nu och att det var fullt 🙁
  Hade jättegärna velat komma och inte missa en sån här chans, det har inte kommit in några avbokningar så man kan få en reservplats?
  Varma kramar
  Elin

  Svara
 • Hej
  jag har anmält mig och undrar om jag har fått någon bekräftelse någonstans om att jag har en plats?????
  mvh Therese Lundkvist

  Svara
 • Nope, ingen bekräftelse får du. Välkommen! Vi ses på torsdag 🙂
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • När blir det tjej kväll i Örebro ?

  Svara