Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:28 | maj 14, 2013

Inställd tjejkväll

Hej min vän. Fy, vad deppigt att tjejkvällen nästa vecka i Täby måste ställas in.
Vi som ordnat så mycket för dig som skulle komma och jag hade sett så mycket framemot den 🙁
Tyvärr ligger det utanför vår kontroll. Det har nämligen blivit en stor vattenskada i Chevrolets bilhall så det går helt enklet inte att vara där.
Det är svårt att få tag på en ny lokal med så kort varsel så vi får hålla ut till september då vi kör tjejkvällen istället. Med extra mycket krut bara för att det blev som det blev 🙂
Är verkligen ledsen!

Har varit i farten hela dagen och sitter ner för första gången. Mest för att Vida har somnat på min mage.
Har kört med glass till mellis i eftermiddag bara för att slippa fara och handla med alla barnen. Trots förmiddagens träning så är jag lat. Får bli en ordentlig middag istället.

Vida ville också vara med på ett hörn.Har du haft en bra dag?
All Kärlek ❤
 


20 kommentarer20 kommentarer om “Inställd tjejkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej snygging! Kan du vara snäll och dela med dig hemligheten…
  Jag fattar inte hur du kan vara så fit efter 4 graviditeter. Är du säker på att dom legat i din mage 😉
  Hur tränar du och vad äter du? Selleri???
  Du är verkligen super snygg fyra barn senare..
  Stoooor kram.
  Mullig tre barns mamma…

  Svara
 • Ha ha, selleri 🙂 Jag måste nog tacka mina gener för jag gör inget och har aldrig gjort något särskilt.
  Har gått upp ca 20 kilo under mina graviditeter men kommit tillbaka fort.
  Jag undviker iof att äta vitt bröd varje dag och håller mig till helgerna när det kommer till bullar, kakor och chips.
  Kan inte ge så mycket mer tips. Tror det är så individuellt men att röra på sig, äta regelbundet och nyttigt är något alla borde göra. Ät mycket god sallad med t.ex. fetaost och quinoa istället för potatis och pasta.
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Min fina Hannah! Visst är det sorgligt, vi som skulle ha en toppenkväll! Men hoppas att vi får kramas i alla fall!
  Du är underbar vännen!

  Svara
 • Nr granne med Chevrolet men det kanske inte syns utanför? Öppet som vanligt var det i alla fall idag!

  Svara
 • Hej,
  Vi blev kontaktade av Chevrolet idag. Tydligen är området runt omkring bilhallen vattenskadat vilket gör att de inte kommer ha parkering och det är väldigt svårt att ta sig dit då vägar stängts av. Därför ville Chevrolet skjuta på eventet eftersom många kommer komma i bil och det inte finns så många parkeringsplatser. Området ska även se tråkigt ut. Tråkigt med tanke på att eventet blev fullbokat på 48 timmar. Men vi kommer tillbaka i höst 🙂

  Svara
 • Haha aw, söta lilla Vida! 🙂
  Jag har haft en mycket bra dag, själv då? Blir alltid lika glad att vara här inne och läsa din blogg, fast det vet du ju redan om hihi.
  Puss & kram massor av kärlek tillbaka till dig min fina förebild ❤

  Svara
 • nej så tråkigt, jag som verkligen såg fram emot att träffa dig igen och så klart min finaste lilla fnula 🙁

  Svara
 • Åh så tråkigt. Jag har en Chevrolet Captiva och är helnöjd:-)
  Idag har jag farit till Ikea/Malaga , sedan byggmöte i 3 timmar angående vårt nya hus, hämtat barn, storhandlat, valt kakel och klinkers i 1 timme, övat hundarna på att simma i poolen etc etc. Och nu är jag stendöd och ska lägga mig;-)
  Kram Jess
  http://annorlundunderbara.wordpress.com
  Ser du likheten mellan mig och kändisen ?

  Svara
 • Jag med 🙂 Love that car!

  Svara
 • Louise: Det där med att ha varit gravid och samtidigt vara smal är ju oftast rent genetiskt. Jag hade en jättemage när jag var gravid, åt som en häst både under och efter graviditeten men rasade i vikt ( nästan för mkt) trots att jag alltid ätit mer än ”mulliga mammor”. Så jag är väl den enda som inte undrar här… 😉 Kan berätta att det kan vara svårt ibland att bli så ifrågasatt som ”smal mamma” när man äter massor av mat men ändå behåller vikten. Vi är så olika alla våra kroppar… Jag har aldrig ätit fettsnålt, aldrig gått på en diet, äter hälsosamt men ändå det jag känner och ändå är jag smal. Vissa är vi det av naturen. Har många ggr önskat att jag varit lite ”mulligare”..:) Kan tycka att det är fint! Men antal barnafödande har ju inget med smalhet att göra; endel blir ju helt ”utsugna# och platta.. Var glad för dina kurvor:)

  Svara
 • Nej vad trist. . Men då ser jag fram emot september. Kramis

  Svara
 • Vad tråkigt för er och alla tjejer som var laddade för kvällen, men då har de något grymt att se fram emot i höst istället 🙂 Hoppas du har haft en bra dag! Jag har varit i Sundsvall (ca 15-20 mil söderut från Övik) på studiebesök på en arbetsplats och en liten shoppingtur till IKEA så jag skall inte klaga 🙂
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram kram

  Svara
 • Tur för mig som hade andra planer den 23:e…:). Så ser fram emot september då jag ska se till att jag kan:)… Sov så gott… Kram

  Svara
 • Vad trist med tjejkvällen. Glassmellis låter ju inte helt fel 😉 . kram Linda

  Svara
 • Good for me..;) Så kanske det blir ett datum då jag kan komma upp..(håller tummarna!!!:-) stor kram & hoppas det inte ställde till det fö er dock…

  Svara
 • Åh nej, vad synd men då satsar jag på September istället.
  Kram Kristin

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag tänkte att jag skulle skriva till dig för att du verkar vara så jävla bra ! (ursäkta ordvalet) och jag tittar väldigt ofta in här.
  Jag tänkte att jag skulle be dig om hjälp då jag vet att du har väldigt många förnuftiga läsare och jag tror att du når ut till fler än jag gör i min lilla blogg !
  Om du vill och har lust kanske du vill dela det här med dina läsare, det är ju för en god sak 🙂
  Det handlar om att man ska virka en bläckfisk till neonatalavdelningar.
  (det här är någonting jag gör helt frivilligt för jag tycker det är en viktig sak för alla små bebisarna!)
  Tack på förhand. Kram
  Klicka på länken här nedanför för mer info. Hjälp gärna till att sprida budskapet och gilla och dela deras sida på facebook !
  http://www.babydjungeln.se/virka-blackfisk/
  https://www.facebook.com/VirkaBlackfisk?fref=ts

  Svara
 • Åh varifrån kommer Vidas rosa byxor???? Jättefina!

  Svara
 • Geggamoja 🙂

  Svara
 • Fy så trist att tjejkvällen är inställd men det kan ju hjälpas.
  Du jag tänkte bara fråga om du inte kan berätta lite om hur man gör för att bli en större bloggare? Du kanske har några tips =)
  Kram och hoppas du får en fin dag <3

  Svara