Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:50 | juni 7, 2013

Väldoftande man

Har jag varit ute och rest så har jag ofta med mig presenter till alla i familjen. I Polen hittade jag en butik med barnkläder billigare än H&M och jättefina. Så nu har barnen både shorts, klänningar och tishor.
Peter fick en parfym från tax free. Den doftar ljuvligt.

Chanel Allure Homme, Édition Blanche.


Jag älskar dofter. Har själv alltid haft Emporio Armani ELLE som min one and only. Den tröttnar jag aldrig på. Sedan älskar jag liljekonvalj så Kenzo D´ete är också en favorit (finns dessvärre inte längre men jag har lyckats få tag på den och använder den bara vi speciella tillfällen 🙂 ).
Gillar också att spraya kroppen med bodysplash från t.ex. Victoria´s Secret. Fruktiga friska dofter av sommar.
Vad gillar du?
Kram ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Väldoftande man”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Använder Jimmy Choo´s parfym just nu, växlar även mellan Dolce & Gabbana. Och även Victoria Secrets Bodyspray:-)
  Kram Jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Vågade du sjunga nationalsången???

  Svara
 • Jag gillar bodysplash från både VS och Hollister, dom luktar sååååå gott!
  Sen parfymväg så gillar jag Carolina Gynning, Laila Bagge och Trésor :)))
  Sen gillar jag faktisk 1 million till män också.. Den luktar så otroligt gott 😉 haha
  Puss & kram tack för att du alltid skriver så fint både här på bloggen och på instagram. Det gör mig så glad när jag är ledsen.. TACK! ❤❤

  Svara
 • Härligt med nya dofter!
  Min absoluta favorit är ”Gucci II”, den har jag köpt i flera omgångar, men mitt senaste tillskott i parfymsamlingen är ”Escada- cherry in the air” som är väldigt somrig och fräsch, passar ypperligt så här års 🙂 Jag gillar också VS bodysplash och har två olika dofter som luktar underbart gott!

  Svara
 • Hej!
  Vad heter affären i Polen?
  Tacksam för svar =)
  Mvh
  Sara

  Svara
 • Där jag köpte barnkläderna? Reserved. Köpte även tre små väskor till mig själv för några få kronor. Tummen upp.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Min absoluta favorit sedan ett par år tillbaka är CLEAN/Ultimate, hade även en annan favorit under gymnasie tiden (det var ju ett tag sen…) som var från Laura Ashley och hette Dilys,helt underbar men den finns tyvärr inte längre…
  Tack för en super trevlig blogg! Angelica

  Svara
 • Hej Hannah,
  Du är en sådan trevlig person. Så bryr dig inte om personer som inte förstår vilket jobb du gör. Min pappa var präst, tyvärr dog han när han blev pensionär. Men han gjorde samma arbete som din mamma gör. Jag tycker att du är värd all kärlek som du får. Det finns alldeles för mycket av avundsjuka i vårt land. All kärlek till din familj.

  Svara
 • Åhh så fint, vilken doft det är på herrparfymen du köpta. Själv är min favorit Chanel no5, Marshmallow från Mor och sweet pea från Bath and Bodyworks. Så goa dofter. kram towe.

  Svara
 • Älskar parfymer. Köpte en ny parfym i dag på Ö.B och den doftar jättegott. Billigt och bra. Mina två som nyss har tagit slut är Lovley Jessica Parkers och Valentino som jag inte har tröttnat på. Har haft så många goda parfymer genom åren som Trésor Beautiful anais anais thai m,m Har köpt lika många fuskparfymer som dyra märkes parfymer. Min herrparfymsfavorit är Fahrenheit som jag e galen i. Köper den till mina pojkvänner och till min killkompis. Gillar också Axe Afrika som jag gillat i många år. Har tyvärr fått allergiklåda av parfymer så jag sprejar parfym på en bomullstuss och har den i en liten skål. Det doftar gott i hela rummet. Hade parfym på mig varje dag förr i tiden men inte nu p.g.a klåda. Jag njuter varje dag av andras goda dofter. Matdofter och parfymdofter gillar jag. Har svårt för ”tantparfymer ” som luktar stickigt och starkt. En gång på mitten av åttiotalet så fanns det en parfym på Åhlens som luktade kattpiss. Jag lovar. Jag och mina vänner skrattade gott åt det. Tror inte att den parfymen såldes så bra. Jag brukade byta parfymer med vänner för ibland så tröttnar man på dofter man har. Kan verkligen inte säga vilken doft som varit den godaste som jag haft för jag har haft så många. Gillar parfymer med vanilj,sandelträ, apelsin, och ingefära.
  Bra att du och din mamma hade det skönt och trevligt i Polen.
  KRAM

  Svara
 • Just nu är favortiten en body mist och lotion från Victorias Secret =) Doftar underbart. Hoppas du får en toppen fin dag <3 Kram fina

  Svara
 • Kul med nya tips och idéer för nya dofter :))
  Själv älskar jag Calvin Cleins – Euphoria och den har hängt med ett bra tag.
  Köpte ”nya” förra året i taxfreen, Ralph Laurens serie – Big Pony (4 flaskor), kunde inte bestämma mig för vilken jag tyckte var godast så köpte ett litet kit av serien. Men har fastnat för de lite sötare som är nummer 3 och 4 🙂 Perfekt för sommaren och nummer 1 och 2 är lite tungare i doften och perfekt för höst/vinter 😀
  Ha det bra. Kraaaam 🙂

  Svara
 • Hej fina du! Kom ihåg att du är värdefull! Ha en underbar dag. Mian

  Svara
 • Tack ❤ Jag behövde verkligen höra det idag.
  Stor Kram

  Svara
 • Hej! Var det på Reserved du handlade? Det är en bra kedja. Hälsningar Maria

  Svara
 • Ja just ja, så hette butiken 🙂
  Kram

  Svara