Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:21 | juli 4, 2013

Mot Malmö

God morgon min vän. Idag är jag i Malmö. Ska besöka butiker och ha möten. Det blir inte en lika lång dag som igår så om några timmar är jag tillbaka i Båstad igen.
Trött som tusan är jag. Vida vaknade fyra inatt och var pigg och ville inte somna om. Zzzznark.

20130704-091843.jpg
Två morgonpigga och glada tjejer.

20130704-092049.jpg
Vad hände med mina sjusovare till barn? Kom tillbaka!
Idag har jag på mig linne från Zara, kofta H&M, jeans Anine Bing, skor LdiR, väska Bottega Veneta och ett morgonmosigt ansikte 🙂

20130704-092127.jpg 20130704-092144.jpg

20130704-092232.jpg
Wake me Up!
Önskar dig en fin dag.
Nu måste jag vidare.
All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Mot Malmö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hmm, skulle kunna betala en BRA slant för att byta mina stockar mot dina stickor till ben ;-). Du har såna perfekta ben som ALLT sitter bra på, att kunna gå i shorts vore en dröm för mig…men kaaaanske ”Beach-2014”. Kämpar med vikten efter två graviditeter och sköldkörtelproblem (=dålig ämnesomsättning trots medicin)…och på det ett sötsug…men nu har jag, efter rekommendation från jobbarkompis, köpt boken ”Ett sötare blod” som verkar så där riktigt läskig som nog är bra för mig, så att man tänker efter en extra gång innan man sträcker sig efter chokladen eller glassen ;-). Sommarkram!

  Svara
 • Hej! Jag undrar vad du tycker om fjädringen/stötdämpningen hos Joolz Day? Hur är den att köra på mer ”terrängigt” underlag typ skogsstig, eller i snö? Klarar de vanliga hjulen det (jag vet att det finns terränghjul, men hur är de vanliga) och framförallt, ”gungar” vagnen bra eller blir det skakigt i ligg/sittdelen? Sedan undrar jag hur man byter hjulen, alltså vanliga mot terräng-? Jag vill ha en liten och smidig vagn, men t.ex. bugaboo går bort för mig för stötdämpningen är så urusel och hjulen klarat ingenting. Jättesnällt om du eller ngn annan med erfarenhet ville svara.

  Svara
 • Jättefina jeans & skor!!!!

  Svara
 • Önskar dig en bra och givande arbetsdag i Malmö, min grannstad.

  Svara
 • Hej Hannah !
  Måste först säga att du har en väldigt bra blogg ! skulle vilja höra med dig vart du gör dina läppar någonstans och med vad? Finns så många salonger i sthlm som gör fillers och jag är rädd att jag ska välja fel ställe. Dina är jätte fina 🙂
  Vore jätte tacksam för svar.
  MVH Emma .

  Svara
 • Ojoj!! Vad smal Du blivit???? Benen är ju som pinnar??!

  Svara
 • He, he…klockan 04:00 ringer väckarklockan varje morgon här hemma!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har en liten morgontidig kille som inte heller sover så bra som innan..säkert ljuset som gör det o kanske fler tänder,eller hur? Säkert detsamma med lilla Vida..jättefint namn,hon ser ut som en Vida.Jag tycker att lilla Vida är väldigt lik sin mormor..är hon inte det? Hannah,jag tycker att du verkar vara en go tjej o du kämpar på med allt du har omkring dig <3 Tack för allt du delar med dig på din blogg.Kram från Cia i Skåne

  Svara