Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:00 | juli 23, 2013

Lite nytt

God tisdag min vän. Hoppas allt är väl. Här lyser solen med sin frånvaro 🙂 Grått och kyligt är det. Men det hindrar inte oss från att göra vår utflykt som vi planerat. Peter, jag, Vida och Liv ska packa en väska med en stor filt, massor av god mat, grill och så ska vi ha picknick.
Jag lovade att visa dig vad jag fyndade i Gävle. En butik i GallerianNian hade gått i konkurs och sålde ut allt till 50 %. Köpte en byrå till hallen, två hyllor och jättefina möbler till grovéntren som man kan sitta på och under finns det lådor att förvara vantar och mössor mm. Än har jag bara monterat den vita byrån i hallen.

I den här kan jag gömma nycklar, solglasögon och annat som ligger framme.På byrån har jag mina söta vaser från Silverhome och ett doftljus.


Dessa lyktor köpte jag också. Det kan aldrig bli för många lyktor. Älskar att tända ljus i dem både ute och inne.På Lindex rea köpte jag jeans med stjärnor till Vida och Liv. Nu kan vi matcha varandra. Mina kommer från Circle of Trust.Vad gör du idag?
Dags för utflykt och picknick.
Kram ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Lite nytt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Vill bara ge dig en stor eloge till att du bloggar så mycket som du gör fastän du har familj och många bollar i luften. 😉
  Den är en av mina stora favoriter och jag går in och läser den flera gånger om dagen, dock så är jag väldigt dålig på att lägga kommentarer men så nu så äntligen gjorde jag det. 🙂
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram <3

  Svara
 • Vilken fin liten byrå, perfekt att lägga kepsar, mössor och vantar i också som annars brukar ha en förmåga att ligg och drälla överallt, i alla fall hemma hos oss 🙂 Tjusigt blev det också med lite blommor och ljus, hur mysigt är det inte att ha ett väldoftande ljus tänt i hallen direkt när man kommer hem en mörk höstkväll? 🙂
  Snyggt, nu kan ni matcha varandra alla brudar i familjen 🙂
  Jag har min familj på besök från Göteborg och idag har vi klättrat i berg 🙂 Hos oss har vi haft en superfin sommardag, hoppas det kan hålla i sig nu resten av min semester också.
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram kam

  Svara
 • Var har du köpt den otroligt snygga klänningen. Super fin färg:)

  Svara
 • Köpte den på Filippa K i Malmö för fem år sedan.
  Kram

  Svara