Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:33 | juli 30, 2013

En morgon med Vida…

… då sitter jag inte och dricker morgonkaffet i lugn och ro 🙂
Vår lilla duracellkanin är överallt. Hon vaggar raskt fram, som en zombie, med armarna utsträckta ut på upptäcktsfärd.
Imorse när jag gjorde frukost till oss stod hon i mini-köket ock rotade. Helt plötsligt sitter hon i Livs dockvagn och tittar ut genom fönstret.

Två minuter senare har hon stuckit ut och hittat en stor badring som hon släpade runt på i säkert en kvart 🙂

Frukosten framdukad och dags för mat överallt. Liv tyckte det var hysteriskt roligt när Vida åt och sa att hon hade fått tomteskägg av yoghurten.


Själv åt jag danskt rågbröd med ägg och kaviar. Det fick inte Vida gegga med. Så gott men luktar snusk.


Vad gör du idag? Här är det mulet så jag ska passa på att packa upp väskorna från förra veckan och tvätta. Ikväll får vi gäster så städa står också på dagens agenda.
All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “En morgon med Vida…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah.
  Tänkte fråga dig som har varit på bio med Liv om ni har gått på 2 eller 3D?
  Har det i så fall fungerat bra med glasögonen som man måste ha på sig?
  Ha en bra dag!

  Svara
 • Har varit på båda. Första gången på 3 D var hon drygt 3 år. Då gillade hon inte glasögon och tyckte att det gick lika bra att se utan, men nu älskar hon att gå på 3D med glasögon.
  Kram

  Svara
 • Idag ska jag bara tvätta hela dagen. Måste tvätta allting som jag ska ha med mig till Stockholm. Åker upp om 2 dagar och längtar så! Bästa staden 🙂
  Ha en bra dag fina du. Puss och kram ❤

  Svara
 • Ska straxt ta en promenad in till stan och träffa en Facebookvän som jag aldrig har träffat. Han har frågat flera ggr om vi inte kan ta en fika på stan så jag tänkte … varför inte. Ska bli intressant . Jag hoppas på att det ska regna på vägen för det blir så härlig luft då.
  KRAM

  Svara
 • Så skönt att se någon visa sitt ”riktiga liv” med barnklet och lite stök. Har själv fyra barn och tycker om när jag känner igen mig.
  Tack för en riktig blogg!

  Svara
 • Ja, nu är det slut på de lugna stunderna med en fartfylld tjej på vift överallt 🙂 Det går undan nu och jag förstår att hon tycker det är roligt att vara högt och lågt, överallt och ingenstans 🙂
  Här har det också varit mulet och regn emellanåt, det har blivit hallonplockning och fika hos sambons gamla släktingar idag, perfekt en mulen dag som den här 🙂
  Ha en fin kväll!
  Kram kram

  Svara
 • Själv började jag jobba förra veckan men lider nog lite av semesterhjärna… 🙂 Men man kan väl säga att vi är inne i hämta-lämna-jobba-laga mat-karusellen igen. Faktiskt ganska skönt!
  Ps. Vilken härlig liten tjej du har!

  Svara
 • Åh det är underbart! Har oxå en ettåring hemma och de är så fantastiskt roliga;) Hon är så fin, din Vida! Kram

  Svara