Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:30 | augusti 1, 2013

I Bobbys händer

Hej min vän. Jag, Peter, Liv och Vida är inne i stan. Just nu klipper sig Peter och Liv.
Vi har ätit god lunch och snart ska vi bege oss ut på stan och leta maskeradkläder till min fest och cykel till Liv.

20130801-132803.jpg

20130801-132819.jpg
Liv har lyxen att bli klippt av Bobby.

20130801-132911.jpg
Spännande att få sitt hår tvättat så här och få massage samtidigt 🙂

20130801-132953.jpg
Hon njuter.
Själv ska jag boka tid hos Bobby nästa vecka och färga utväxten. Får se om det blir den snygga hårfärgen också som jag visade dig häromdagen.

20130801-133223.jpg
All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “I Bobbys händer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så stor Liv har blivit! Tänk vad snabbt tiden går!
  ❤❤❤

  Svara
 • Haha, tänkte precis igår att nu var det väl dags att göra något åt Livs hår/frisyr. Ser på mina barnbarn också vad håret växer hejvilt nu på sommaren….
  Spännande att se resultatet 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Liv har verkligen blivit stor, en liten dam. 🙂 Själv har jag en snart 4-årig son o som sakt tiden går verkligen fort… man hinner verkligen inte med. En tanke som verkligen är sann är, ta vara på småbarnsåren! 🙂
  En liten fråga till dig Hannah, sysslar Bobby med rakpermanenter? Var i Sthlm håller han till? Ha en fortsatt fin dag! / Sooboon!

  Svara
 • Hej Hannah! Jag tycker det var en mycket fin färg som skulle passa dig perfekt den du visade häromdagen! Jag tycker iofs att platinablont är lite tråkigt och att du passat väldigt bra i mörkare nyanser tidigare. Vad gäller ditt hår så var du även snygg i den långa pagen utan extensions som du hade förut. Men, allt klär en skönhet :).

  Svara
 • Jag tycker att färgen som du har nu är jättesnygg ! Alltid roligt att byta förstås.
  Synd att jag inte såg er på stan jag var själv där för att köpa nya skor eftersom dom andra gick sönder snabbt.

  Svara
 • Vad söt du är med fräknar. Jag vill också ha fräknar. Det enda jag har är pormaskar på näsan 🙂

  Svara
 • Fina Hannah!! Vackra människa!! Vill du dela med dig om hur bra du klarar dig från pigmentfläckar denna sommar? Gör du behandlingar på salong? Hemmaprodukter? Ingen Gerard ju!!

  Svara
 • Jag fattar ingenting??!! Gerard har bara försvunnit. Inte mig emot 🙂 Har inte gjort något. Inga blek-krämer eller annat. Har kvar fläckarna i pannan men alla andra har försvunnit. Måste ha varit något hormonellt eftersom de är borta. Glad är jag i alla fall och hoppas att de inte kommer tillbaka. Använder ALLTID spf 30 i ansiktet.
  Kram

  Svara