Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:52 | augusti 9, 2013

Regn betyder tur

God fredag min vän. Allt väl?
Det är regnigt och grått men det ser ut som om det kommer bli uppehåll i eftermiddag. Imorgon hoppas jag i alla fall att solen skiner. Tobbe och Saras bröllop är nämligen utomhus. De har en back-up plan så klart men det skulle vara härligare om det inte regnade. Nu har ju någon kommit på att regn på ens bröllopsdag betyder tur, så något gott för det ju med sig 🙂
Jag är helt klar med min bröllops-outfit. Har hittat ett par skor som passar perfekt till min fina klänningen. Imorgon ska du få se.
Här hemma är det fortfarande lugnt. Dagen har inte börjat här ännu, trots att vi varit vakna i flera timmar. Liv och Mio sitter och tittar på TV, William drar sig i sängen och Vida leker.


Glada, goa unge ❤


Ska få Vida att sova middag nu och lägga mig på soffan med Mio och Liv 🙂
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Regn betyder tur”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så lik sin Mormor hon är Vida 🙂 riktig kopia är hon
  och Hannah du är jätte fin i din nya hårfärg

  Svara
 • Ja, visst är hon lik henne. Blir glad av det 🙂
  Kram

  Svara
 • Önskar dig en fin helg från Italien!

  Svara
 • Hej!
  Läser din blogg varje dag, tycker den är helt underbar. Jag blir så glad o på gott humör varje gång jag är inne och kikar:) Har inte kommenterat en enda gång men nu så;)
  Har en liten tjej på tre månader och vill gärna köpa en hoppstol till henne. tror hon skulle tycka det var superkul:) Så undrar hur många månader Vida var när hon började använda sin?
  Kram & tack för att jag får följa dig och din familj:)

  Svara
 • Jag skulle precis skriva att jag tycker Vida är så otroligt lik dig på sista bilden, tycker hon är mer lik dig än Liv men svårt med små barn de ändrar utseende allteftersom. Kram!

  Svara
 • Så söta 🙂

  Svara
 • Oh milde tid vad go´ hon är på sista bilden.
  Hälsningar Trelleborg

  Svara
 • Tänkte precis när jag såg bilden på Vida att hon verkar vara så glad alltid och så hade du skrivit det som bildtext 🙂 .
  Kram ♥

  Svara