Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:06 | september 6, 2013

Disney Live

God kväll vacker. Flickorna sover och Peter kollar på WM-kvalet på TV.
Själv ligger jag i sängen med en bok och ska passa på att läsa. Har inte hunnit med mina älskade lässtunder på länge.
I kväll var det premiär för Disney Live på Annexet. Pojkarna är hos sina pappor i helgen men jag tror inte de gråter särskilt mycket över att missa Musse och Mimmi. Flickorna däremot var glada över att få se sina idoler live 🙂
Hann dock mysa med William ett par timmar innan jag lämnade honom i stan hos sin pappa.

20130906-220152.jpg
Liv med bästisen Emilia som följde med oss.

20130906-220232.jpg 20130906-220307.jpg 20130906-220356.jpg

20130906-220416.jpg
Är så trött att jag nog måste strunta i min bokstund. Ögonen går i kors. Imorgon kanske jag finner tid.
Godnattkram ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Disney Live”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vackraste Hannah! Hoppas ni hade det trevligt! Jag och Isabel är som småbarn själv så vi ska faktiskt gå på Disney Live i Malmö 🙂
  Måste bara fråga.. Din kamera som du hade igår, är det även en telefon? I vilket fall som helst undrar jag vart du har köpt den..
  Förresten gå in och läs min blogg, har skrivit lite om tjejkvällen!
  Massor av kramar till dig och din fina familj ❤

  Svara
 • Du är så underbart fin Hannah! Hoppas du kan sova riktigt gott. Kram

  Svara
 • Så mysigt ni haft det❤ Sov gott!!

  Svara
 • Hej! Denna kommentar har inget med ditt inlägg att göra utan jag vill bara tacka dig för att du öppenhjärtigt vågade dela med dig din historia om barnen och papporna. Jag har en snarlik situation och känner så väl igen att man känner sig ”misslyckad”… Nu har jag hittat min drömman som mitt barn och jag älskaroch jag hoppas att allt löser sig till det bästa, men jag vill att du ska veta vilket stöd jag funnit i din text!!! TACK!! Må väl!!!!!! /S

  Svara
 • Usch, jag är så himla dålig på att gå in här o kommentera.. Men, jag gillar din blogg o läser varje dag o är tacksam att vi får ” följa med ” dig.
  Så även på din födelsedagsfest. Jag vill säga grattis i efterskott. Även fast den är sen hälsningen, så är den hjärtlig.
  Kul med Disney på riktigt sådär.. 🙂 Jag bara älskar dem o hoppas komma iväg någon gång. Blir aldrig för gammal för vissa saker.. :p
  Kram

  Svara
 • Hannah du har en extremt fin och pigg hy i ansiktet! Måste få fråga om du går på några speciella behandlingar (t.ex. kemisk peeling) eller dyl? Eller vad kan du annars tipsa om?
  Tack 🙂

  Svara
 • Tack. Nope, har aldrig gjort någon kemisk behandling. Går heller aldrig på ansiktsbehandlingar. Gjort en handfull i hela mitt liv 🙂 Använder dag- och nattkräm och ansiktsvatten bara.
  Kram

  Svara