Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:55 | november 20, 2013

Julorgie i rosa

Jag har inte somnat ännu trots att mina ögon går i kors. Har haft en del att styra upp inför morgondagen som jag inte har hunnit ta tag i det när jag varit borta.
Rekryteringsträffen vi hade på Rica Hotel no 25 idag i Göteborg gick strålande. Det blev en mysig och trevlig träff. Kändes som att sitta hemma vid köksbordet och prata med vänner 🙂

Toppsäljarna och jag.Bjöd på otroligt goda wraps med räkor, smoothie och äpple.Vi visade en filmsnudd från en me&i-träff hemma hos mig.


Tack Marita för trevliga dagar och bra teamwork. Du är bra du!


Olika budskap stod skrivna på väggarna i restaurangen 🙂


Jo, du vet ju min fäbless för julen och julpynt. Ju mer desto bättre. Finns inget lagom när det kommer till att julpynta. Det ska vara tomtar i varje hörn och för att inte tala om granen. Älskar pumlor, glitter och olika färgteman. I år blir det en rosa gran. Har letat efter rosa pumlor med ljus och lykta och till min stora glädje fann jag till slut en lika julpyntstokig tjej som jag på Blocket. Hon sålde alla sina rosa pumlor.
Så efter eventet i Malmö åkte jag och hämade dem. Har sedan släpat dem till Göteborg och hela vägen hem till Sigtuna 🙂

Två stora pappkassar. Jag bara ler av synen.


Här är två till som delar mitt intresse och blev eld och lågor över denna vackra syn 🙂 Vida kommer nog inte låta en enda en sitta kvar i granen.


Tack och god natt ❤
 


9 kommentarer9 kommentarer om “Julorgie i rosa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ååå Jag som också älskar allt med rosa. Hade jag inte velat ha en riktig/äkta gran skulle jag haft den rosa som finns. Rosa och änglar är mina saker*L*
  Om 1 vecka har jag mitt kalas med 50 inbjudna gäster på 50 års kalas.
  Dukning o ballonger mm går i rosa…med sommar buffe och som avslutas med jullåtar o drink med julmust inför adventen.
  Ha skön o fin dag KRAM

  Svara
 • Åh, fyller du 50! Stort grattis i förskott ❤️
  Puss och Kram

  Svara
 • Tack snälla fina Hannah !!!

  Svara
 • Hej hej fina du. Kul att du ska klippa kort. Gwyneths frisyr är ju sjukt snygg,skulle klippa mig så direkt om jag bara haft normalt hår som inte rullade upp sig så när det är kort. Jo Ang ikväll….så min mamma som jag skulle ta med ikväll är inte tilräckligt återhämtad efter din operation för en vecka sen å kan inte gå. Om jag skulle hitta en ersättare, går det att göra så då? Inte så kul å gå helt själv 🙂 Skriver här då min telefon e snodd och jag blivit av med alla telefonnummer. Har tillfälligt nr just nu…hoppas du hinner läsa detta innan ikväll:) kram

  Svara
 • Peter måste vara överlycklig över detta underbara juliga rosa mirakel :-)!!! 🙂

  Svara
 • Hej fina! duktig du är som fixar! 🙂 Ska bli så roligt att ses ikväll! Kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har läst hos dig flera gånger att du gillar pumlor. Jag har varenda gång funderat på vad det är. Jag har aldrig hört ordet förut. Nu skrev du om dina rosa pumlor och jag funderade än en gång vad du menade. Jag googlade och kom fram till att det är julgranskulor du menar. Fann en lite rolig sida pumlan.se.
  Nu har jag lärt mig ett nytt ord, tack för det!
  Ha en bra dag!

  Svara
 • Åh, vad bra att du fick åka med flyget trots allt rosa granpynt som handbagage!
  Kram Maria

  Svara
 • Åh Hannah! Jag är uppvuxen med en julgran med rosa julgranskulor! Mamma ville ha det för att matcha de rosa sofforna vi hade i vardagsrummet 🙂 För två år sedan meddelade hon att hon tyckte att det var dags att göra sig av med de rosa julgranskulorna eftersom de blivit bleka och fula efter 30 års användande. Ditt inlägg fick mig att fundera över var hon köpte dem en gång i tiden och på en massa fantastiska jular som vi har firat tillsammans.
  Hoppas att du också får en härlig jul med din rosa julgran!
  Kramar till dig!

  Svara