Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:39 | november 26, 2013

Inomhus rally

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Äntligen börjar jag känna av vintern. Älskar värmen men den här tiden när kylan och förhoppningsvis snön snart kommer och julen närmar sig är det bästa jag vet. Är jag ensam om att känna så?
Tack för alla snälla kommentarer om min nya frisyr, mitt klipp. Du gör mig glad.
Igår kväll var det fullt ös, som vanligt, här hemma. William hittade sin radiostyrda bil som han fick i födelsedagspresent för några år sedan och inomhus rallyt var igång. Barnen byggde ett hopp i vardagsrummet och William körde så de andra fick ta skydd.
Roligt hade de 🙂

Med hjälpa av pallar, puffar och mina brickor fick de till ett hopp. Liv och Mio tog skydd bakom en fåtölj…


… och Vida tog också skydd. Sitter med mitt kaffe och skriver så fingrarna glöder. Tog dock en paus och skrev till dig. Har ett spännande projekt framför mig som gör mig både upprymd och nervös.
Nu måste jag skynda vidare. Ska fara in till stan om en stund.
Kanske dags att fixa naglarna också? Så här ser jag nästan alltid ut 🙂

Fräscht.


All Kärlek ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “Inomhus rally”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin du blev i din nya frisyr!
  Njut av dagen och sköt om dig.
  Kram till er alla från en trogen bloggläsare som inte kommenterar så ofta!
  Kram Iréne

  Svara
 • Sötungar, de verkar verkligen ha roligt tillsammans trots viss åldersskillnad 🙂
  Känner igen de där naglarna, mina brukar också se ut så efter någon (några) dagar. Inge snyggt alls, men för lat ibland för att ta fram borttagningsmedlet 🙂
  Önskar dig en fin dag!
  Kram

  Svara
 • Ni verkar ha så himla fint hus! Vad har ni bakom dörren där på bilderna? Ser ut att vara ngn typ av skjutdörr? Vi håller på och bygger hus, så letar inspiration överallt 😉 är så himla nyfiken på er planlösning! 🙂

  Svara
 • Åh vad du blev snygg i håret! Färgen passade dig perfekt. Måste bara säga, att du är sååå snygg i det röda läppstiftet, inte många som passar i det. Men du är ju så vacker o allt klär en skönhet. Kramar till dig

  Svara
 • Hej Hannah!
  Dösnygg i håret. Du passar i lite kortare page än långt hår.
  Hälsningar Linda

  Svara
 • Du blev verkligen jätte fin i håret och det är väl som man brukar säga, en skönhet klär i allt =)
  Kul att barnen har så kul tillsammans. Jag längtar så efter vår bebis i magen och det ska bli mysigt att det inte kommer vara så jätte stor åldersskillnad mellan Nova och bebisen. Hoppas dom också kommer ha sådär kul tillsammans sen <3
  Hoppas du har en fin dag. Kramar

  Svara
 • Kan verkligen rekommendera Gellack eller shellack, håller ca 4 veckor utan att flagna och är blankt hela tiden!

  Svara
 • Jo, det är bra. Har provat det två gånger, men jag hittar inte tiden att gå och fixa var tredje vecka (håller inte längre på mig) och så är det rätt dyrt.
  Tack för tips i alla fall.
  Kram

  Svara
 • Jättefin i håret men mindre fina naglar

  Svara
 • Köp Isadora nagellack håller länge ❤❤❤

  Svara
 • Hanna! Jag håller helt med dig! Jag tycker i och för sig om alla årstider, de har sin egen charm. Den här tiden på året är toppen, julen är framför en och det pysslas och donas. Bakas och lagas mat. Middagar och mys. Det är så härligt!
  Du är så go med dina barn, härligt att se.
  Haha…ja lacket är svårt att hålla snyggt. Efter en dag är det redan lite ”luggslitet” men vad gör det!? Du är ju så fin ändå 🙂 kram

  Svara
 • Hopplöst med nagellack som bara skavs av. Men Hannah. Har inte du haft en egen nagelsalong?

  Svara
 • Jo, men jag har fyra barn och ett företag också 🙂 Skomakarns barn går med trasiga skor. Lite så är det nog med mig också 🙂
  Finns ingen tid att måla naglarna tyvärr. Prioriterar annat. Men ibland det. Då är det fina… I alla fall i två tre dagar.
  Kram

  Svara
 • Hej fina..du är så fin i nya frissan..kram

  Svara
 • Hej Hanna! Måste tipsa om Depend gellack. Ett gör det själv kit. Det dunkar jättebra för mig (mamma till din där dottern född 2012, ngt i vattnet ;), vi sågs i lund i matchande blusar) det är till och med smidigare än vanligt lack för när du är klar är lacket torg och tåligt. Perfekt när man har smått som inte har tålamod att vänt 🙂 lycka till!

  Svara
 • Ja fy tusan va jag längtar efter snön nu!!
  Ha ha, jag brukar kalla mej själv som en hora på en måndag när minai naglar ser ut så, som dom dessutom tyvärr gör allt för ofta…;)
  KraaAm K

  Svara
 • Hoppas inte du tog illa vid dig ❤

  Svara
 • Klart jag inte gjorde 🙂 Det är ju gräsligt. Jag som haft salong och gjort naglar på andra. Skomakarns barn…

  Svara
 • Fina fina Hannah! VAR kommer den fantastiska fåtöljen från????

  Svara