Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | december 5, 2013

Julpyssel och show

God torsdag vacker. Allt väl? Något särskilt som har hänt som du vill dela med dig av? Alltid kul att höra från dig också inte bara one way communication 🙂
Igår var jag och flickorna hemma hos en väninna och barnen julpysslade, vi drack glögg, åt gott och umgicks. Det var Linda hennes barn Stella och Axel som bjöd in. Carro var också där med sina barn Amelie och Carl-Johan. En mycket trevlig och mysig kväll.


Jag och Carro bjöds på baguette med varm chevre och ruccolasallad med äpplebitar. Mmmm. Barnen åt makaroner och köttbullar helt i deras smak.


Efter mat och pyssel bjöds vi på glittershow.


Axel var också med på ett hörn.


Linda gav alla barnen söta julpresenter.Mio kom också förbi när han var på väg hem från en kompis. Han fick en stor påse Juleskum. Ville nästan knycka den av honom. Minns du min craving på Juleskum när jag väntade Vida? 🙂
Köpte på mig ett helt lager för att det skulle räcka långt efter jul.
Trodde att jag skulle föräta mig, men icke!
I eftermiddag ska jag stå i kyrkans secondhand butik på Coop i Brunna/Kungsängen. Har flera stora kassar med kläder som jag ska köra dit, märka och sälja. All vinst av försäljningen går till centret för flickor i Kolkata.
Kom förbi om du bor i närheten.
På lördag går årets faddergala av stapeln. Vi kommer visa filmer från vårt senaste besök i Indien och bl a Putte Nelsson kommer underhålla med julsånger.

Klicka på bilden så får du mer info.
Stor Kram ❤
 


10 kommentarer10 kommentarer om “Julpyssel och show”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om man inte kan åka dit och lämna, har ni någon ”inlämningsplats”? Jag har en del barnkläder men ingen möjlighet att åka ”så långt”…eller tips på någon annan välgörenhet som har insamlingar?

  Svara
 • Du kan lämna hos mig (du bor väl också i Sigtuna?) så lämnar jag till second hand-butiken. Jag åker ju till mamma lite då och då.
  Kram

  Svara
 • Jo jag bor också i lilla Sigtuna 🙂 Men jag vet inte var du bor, bara på ett ungefär men jag ska packa ihop kläder och saker (såg att det inte bara var kläder så jag ska kolla i förrådet). Jag hör av mig när ”julsäcken” är packad 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Jag är numera urusel på att kommentera, bra att du påminner ;). Jag har dock inte något roligt att berätta, har precis brutit min tå och haltar överallt. Försöker dock att tänka positivt, se fram emot jul och ledighet med familjen! KRAM

  Svara
 • Usch Maja, krya på dej❤️
  Kl 15 tar jag helg, sen är det verkligen fullt upp fram tills måndagkväll – dåååå ska jag andas… Massa kalas för barnen och disko, iväg till Skåne och julbaka mm. Massa bilåkande med andra ord 😉
  Ha en bra dag, kram Lotte

  Svara
 • Tack för en superbra blogg Hannah! Har följt dig i flera år nu, men kom på att jag aldrig har skrivit en endaste kommentar! Nu var det dags, och jag kan berätta att jag och min sambo just bokade en resa till Thailand i mars! Känns he´lt fantastiskt. Har aldrig varit där, och jag tänkte höra om du har några tips på platser och öar värda att besöka? Kanske ses vi på julmarknaden på söndag i Sigtuna! Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Jag tänker inte på det där med två-vägskommunikation när jag läser din blogg, suger bara helt egoistiskt i mig alla fina, mysiga, tänkvärda, roliga och sorgliga berättelser och bilder från dig. Det får bli ändring! Jag har skrivit till dig en gång innan när du visade din gamla barndomstavla som du målade om ramen till – jag har ju också en sådan som min dotter har på sitt rum. Liv och min dotter Alva 7 år är så lika! Jag bor med man och tre barn – två tonårskillar och så sladdis-Alva :-)utanför Varberg. Här stormar det för fullt, tågen är inställda, och det är nog läge att väldigt snart ta sig hem och kura i soffan m tända ljus under stormen! Kanske ska baka lussebullar också om inte strömmen går 🙂 Jag brukar göra annorlunda lussebullar: kavlar ut degen till ca 1cm, och tar ut normalstora hjärtan och stjärnor m pepparkaksformar! Sedan pyntar jag m russin och gräddar jag som vanligt. Det blir jättefint! :-)Dessutom bakar jag alltid med Kesella, då blir de inte alls torra. Mmmmmmm saffran!!! 🙂 Kram Cicci

  Svara
 • Vad kul att höra om dig och din familj. Tack ❤️ Det lät mysigt att strömmen gått 🙂 Tända ljus och mys. Men stormen kan man nog vara utan.
  Kram kram

  Svara
 • Hej fina du! Vilken underbar och mysig pyssel, lek- och buskväll ni såg ut att ha haft! 🙂
  Hahaha, ja, jag kommer ihåg din craving på skumtomtar, helt galet vad du samlade på dig så att det inte skulle ta slut, hihihi. Men det är ju inte så konstigt, de är ju farligt goda! 🙂
  Här uppe i norr början kylan komma och jag ser fram emot snön, nu måste den komma tycker jag! Jag längtar som bara den efter julen också, den långa ledigheten det här året, maten och att umgås med familjen ❤️ Jag är i princip färdig med julklappsinköpen, bara lite hemmapysslad kvar, det känns väldigt skönt!
  Ha det gott!!
  Kramar

  Svara
 • Här i Skåne riktigt ösregnar det och stormen Sven har tagit över allt..
  Soptunnor som flyger runder vid bilarna på parkeringen och julgranen som har vält inne på gården.. Strömmen har tydligen gått i halva Bjuv, men vi på andra sidan har klarat oss än sålänge..
  All kollektivtrafik har tydligen också ställts in.
  Mysigt ni verkar ha haft det med julpyssel och en massa mys. Så vill jag också ha det!
  Massor av kramar ❤️

  Svara