Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:34 | december 5, 2013

Throwback thursday

Hej min vän. Det bara öser ner utanför fönstret. Både regn och snöflingor i en salig blandning. Inget vidare decemberväder. Inget vidare väder överhuvudtaget. Idag längtar jag tillbaka extra mycket till värmen och Koh Lanta, Thailand.
På Instagram använder många sig av #throwbackthursday, en bild från svunna tider, på sig själv eller något roligt som hänt för en tid sedan. Jag vill hashtagga Throwbackthursday i detta inlägg.
Imorse när pojkarna gick till skolan tänkte vi alla tillbaka på när de istället för att vara påbyllsade gick i shorts och T-shirt till skolskjutsen som väntade varje vardagsmorgon.

De gick i en skola som heter Sanuk-Svenska Skolan. Sanuk betyder att ha roligt och att trivas på thailändska.
Pojkarna trivdes verkligen där. De fick många nya vänner och upplevelser. Liv gick på förskolan där och även hon trivdes.

Att ha sand mellan tårna, känna varma vindar, höra ljudet från havets vågor som slår mot stranden samtidigt som man läser historia. Känns inte lika jobbigt att gå till skolan då va? 🙂
Kram ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Throwback thursday”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag önskar att jag hade en vän som du

  Svara
 • Förstår att ni längtar tillbaka en dag som den här ❤️ Jag får skatta mig lycklig över att vi här uppe i norr inte har en sådan trist, slaskdag 🙂
  Kramar

  Svara
 • Hej
  En fråga har inget med ditt inlägg men kom på de nu….Du skrev för ett tag sedan att du skulle ordna tjejkväll event i slutet av november i Stockholm, jag tror du hade just då event i Malmö/ Lund i oktober och berättade om Stockholm…Har jag missat detta ? eller var de när du var på Make up store?
  Ha en fin kväll / Kram Nettan

  Svara
 • Japp, det var make Up store och sedan vidare på stand Up med Therese McDonalds.
  Kram

  Svara
 • Härliga bilder! Det är fina Sandra på mitt jobb (en skola i Götebirg) som ansiktsmålar Liv på bilden. Hon var där och jobbade under tre månader tillsammans med hennes pojkvän, <3 <3

  Svara
 • När jag läser vad du skrivit och ropar på Ola för att prata minnen om tiden på Sanuk inser vi också hur mycket vi längtar tillbaka! Vi blev trollbundna av platsen, alla härliga människor och möjligheten att få arbeta med alla barnen på skolan. Det är en väldigt fin bild du tagit på din dotter när hon blir målad, du fångade ett glatt ögonblick. För mig kändes det som hemma att få ansiktsmåla de som ville 🙂
  Ha en skön kväll!

  Svara