Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:43 | januari 18, 2014

Strandhäng

Hej min vän. Hoppas du har en fin helg och mår bra.
Vi ska strax äta en sen lunch. Väntar bara på att Vida ska vakna. Hon sover alltid mellan kl 12 och 14.
Under förmiddagen har vi varit på stranden.

20140118-134226.jpg
Jag och Vida drack strawberryshake, Peter, William och Mio badade medan Liv…

20140118-134700.jpg
… fick sig en skön massage samtidigt som hon blickade ut över havet.
All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Strandhäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men åhhhh va fantastiskt ni har det!!! Du har inspirerat mig så mycket Hannah så nästa år kommer vi också göra en långresa på en månad tänkte vi

  Svara
 • Ser härligt ut 🙂

  Svara
 • Otroligt härliga bilder att få se nu när det bara snöar och snöar här i Stockholm. Kram på er alla och hoppas att ni får en fin stund tillsammans med familjen.

  Svara
 • Härligt!
  Va vacker Liv är!

  Svara
 • Ett litet tips när det gäller Vidas tå, som vi fick använda när min sambo skadade sin tå första dagen på vår semester sist. Köp gummihandskar och klipp av toppen på den och ”tejpa” fast över plåstret med t ex. kirurg- eller plåstertejp, håller såret rent och funkar att bada med oxå 🙂
  Nu är väl Vidas tår ganska mycket mindre än min sambos, men det kanske kan funka ändå 🙂

  Svara
 • Åh herregud så härliga bilder! Liv ser ut att ha det huuur härligt som helst 🙂
  Kramar

  Svara
 • Som jag sa… såklart jag ville kika in igen! Tack för att du hälsade mig välkommen. Det kändes lite speciellt. Tänk att bara man ger ett hej tillbaka så kan man glädja någon annan. Det är häftigt! Jag tror du brås mycket på din mor.
  Så härligt ni verkar ha! Supermys! Var på massage igår med mitt kontaktbarn, kinesisk massage. Otroligt skönt hon använde sig även av en lampa som värmde kroppen. Me like! Går ofta på massage. Beröring är så otroligt viktigt människan! Det måste vara toppen för barn!
  Kram!

  Svara
 • Å vad härligt det ser ut! Jag blir så sugen på att åka på en långresa när jag läser hur ni har det. Fritt från stress, krav och måsten. Jag håller för fullt på att övertala karlsloken här hemma. Dock så har vi flyttat till hus för bara några månader sedan så ekonomin kanske inte är på topp just nu. Men drömma och planera lite kan man ju alltid göra ;-)..

  Svara
 • Ser verkligen underbart ut ♥

  Svara