Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:54 | februari 28, 2014

Överraskning

Hej min vän. Hoppas att allt är väl.
Igår fick jag en glad överraskning. Min vän Bobby kom och hälsade på. Han befann sig på en annan ö med ett gäng vänner men bestämde sig för att ta en båt över till oss. Det gjorde mig verkligen glad. Behöver en karl i huset 🙂
Det känns så ensamt, ledsamt och tomt när Peter inte är här så Bobbys besök gjorde susen. Han är så go med barnen och är ett fint stöd och hjälp. En vän med enormt stort och varmt hjärta.

Bobby och Vida fann varandra.


Tyvärr är det bara en snabbvisit och han måste fara idag. Men man får vara glad för det lilla.
Igår hängde vi bara här hemma vid poolen och på kvällen for vi till Where Els på Klong Khong och åt middag. Ett supermysigt ställe.Bobby var hungrig 🙂 Tre rätter beställde han.

20140301-130519.jpg
Daniel, Bobby, Mio, William, jag och Liv.
Imorse följde jag med William till skolan. Hans lärare slutar idag så han ville tacka William för tiden han fick tillsammans med honom. Han sa många fina ord som fick det att tåras i mina ögon. Inför hela skolan tackas alltid barnen och lärarna av med fina ord och sång.

William och hans lärare Niclas.


Nu ska jag ringa och prata med Peter och se hur det går. Saknar honom så.
Önskar dig en fin fredag.


9 kommentarer9 kommentarer om “Överraskning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oh har varit så illa dålig på att kommentera. MEN jag tänker på er! Tycker det är så synd om er och ffa Peter… Jag hoppas och ber att han ska bli helt bra snabbt!!!! Och att du får styrka att orka!! Det är svårt att hotta orden jag vill säga, men jag tänker på er och ber för er!!! Ni är fantastiska!!!! Tack att vi får följa er! Kram i massor!!!

  Svara
 • Åh vad mysigt att Bobby kom! Fina vänner som finns där när man bäst behöver det är guld värt! Ha en fin dag! Hoppas Peter mår bättre! Var rädd om dig själv oxå ! Kram Malin i jönköping

  Svara
 • Här kommer en hälsning från ett grått Stockholm! Ville bara skicka en stor styrke kram till er alla. KRAM

  Svara
 • Hej

  Svara
 • Hej Hanna! Har följt din blogg länge. Men aldrig kommenterat. Lider med er/dig när Peter är dålig. Träffade en underbar man för drygt 1 år sen. Känner mig halv när vi inte är tillsammans o blir ofta låg då. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet o vi är så lyckliga o har så kul ihop. Hoppas verkligen Peter får bra hjälp. Men Thailand ska ju ha bra sjukvård. Men det är klart, er resa blev väl inte som ni tänkt er. Men livet har överraskningar hela tiden och det hade kunnat sluta mkt värre ( självklart jobbigt som det är). Trots allt ser ni ut att ha det jätte mysigt. Ni gör helt rätt i att åka som ni gör. Har man jobb dom det funkar med så är det underbart. Jag gjorde samma sak. Men bara 5 v. Sköt om din fina familj o hoppas du får hem din älskling snart. Blir alldeles tårögd av din situation. Styrkekramar från mig.

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Vilken härlig överraskning och vad fint att han kom och hälsade på när han ändå var ”i krokarna”, uppskattat av både dig och barnen kan jag tänka mig 🙂
  Hoppas Peter är på bättringsvägen <3
  Kram kram

  Svara
 • Jag hoppas verkligen det är på bättringsvägen med Peter <3
  Fint att ni fick besök av en kär vän. Det skingrar tankarna för stunden iaf.
  Kramar

  Svara
 • Hoppas för er alla att Peter mår bättre. Är det lärare från Sverige som tar jobb där något år. Styrkekramar till hela familjen.

  Svara