Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

02:31 | mars 4, 2014

Kattungar

Hej min vän. Hoppas du mår bra.
Jag känner mig glad och vid gott mod. Har t.o.m. fått sova riktigt gott inatt. Härligt!
Igår när jag mötte upp William på skolan (han går längre på måndagar) blev jag kvar där längre än planerat.

20140304-083140.jpg
Förstår du varför? Världens sötaste kattungar. Bara två veckor gamla.
Jag älskar katter och skulle lätt kunna bli en galen kattant 🙂 Min räddning är att Mio är lite allergisk och Peter inte är en kattmänniska. Själv är jag uppväxt med katt. Hund, fågel, hamster, marsvin och fiskar också för den delen.

20140304-083422.jpg 20140304-083445.jpg

20140304-084009.jpg
Senare på kvällen köpte jag och pojkarna hem mat och så åt vi middag tillsammans. Hela familjen.
Känns så skönt att ha Peter hos oss igen.

20140304-083618.jpg
En glad Minimoj.
All Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Kattungar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att vara samlade igen❤️ Hoppas ni får en bra dag

  Svara
 • Åh, vad söta! Alla barn borde få ha och växa upp med djur.

  Svara
 • Åh, så söta! Katter är härliga djur med stor personlighet! Hade en liten kattfröken till förra året då hon blev sjuk och jag dessvärre var tvungen att låta henne somna in. Börjar bli dags att skaffa en ny snart tror jag. Var tvungen att låta det ”värka” färdigt först bara. Härligt sällskap! 🙂

  Svara
 • Härligt att ni är tillsammans allihop igen, denna resan blev ju inte riktigt som ni tänkt;-(
  Kattungar, ljuvliga. Har samma dilemma här hemma; mannen är allergisk och ingen husdjursmänniska. Själv så har jag haft; råttor, vandrande pinnar, en arapapegoja, fiskar, kanin, guldhamster, katt, hund, undulat mm. Men vi hittade en hundras som han tål; malteser. Nu har vi 2 st och det funkar jättebra
  kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com

  Svara
 • àh gud vilka söta katter! vi har ocksà alltid haft katt(er) men för tillfället är jag kattlös. snyft.
  màste äta lite fastlagsbullar för att trösta mig.

  Svara
 • Åh så fina, jag älskar djur! Vi hade 4 katter samtidigt! När jag växte upp.. Jag älskade dem över allt annat fast jag blev allergisk?! när jag flyttade hemifrån

  Svara
 • Oops, sista texten försvann..
  Åh så fina, jag älskar djur! Vi hade 4 katter samtidigt! När jag växte upp.. Jag älskade dem över allt annat fast jag blev allergisk? När jag flyttade hemifrån

  Svara
 • Halva min text försvann.. Hoppsan..
  Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah med familj! Åhh, vad jag gläds å dina vägnar att familjen är samlad igen. Förstår hur jobbigt du haft det. Varma kramar till dig o krya på dig kramar till Peter. Njut nu av tiden ni har kvar!

  Svara
 • Gläds med er att ni får vara tillsammans igen 🙂 , hoppas att Peter mår bättre. Jag har inte heller trott att jag varit en kattmänniska, men i höstas flyttade en röd, lurvig liten kattpojke in i våran familj. Jag har nästan alltid haft hundar, har ju två stycken nu också. Men iaf så älskar jag/ vi våran katt så mycket. Jätteroligt att ha katt ju, så man kan ändra sig (Peter 😉 )

  Svara
 • Men herreguuuud, inte konstigt man blir kär! Vilka ljuvliga små lurviga varelser ❤️

  Svara
 • Vilka sötnosar!!!!:))smälter!

  Svara