Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:46 | maj 2, 2014

Ingen vanlig helg

Happy Friday min vän. Hoppas att allt är väl.
Jag äter en sen frukost och njuter av dagens första kopp kaffe 🙂
Migränen är borta och jag känner mig bra idag. Så skönt!
Har precis skjutsat Peter och flickorna till Arlanda. De ska på minisemester till Båstad och hälsa på farmor, Urban och kusinerna. Jag grinade så snoret rann när jag lämnade dem vid flyget. Jag är inge vidare bra på det där med avsked. Vi ska vara ifrån varandra i två dagar men det känns som två veckor redan nu 🙂
Pojkarna ska också iväg i helgen, vilket känns helt absurt. Varför? Jo, för jag har aldrig varit ifrån alla i min familj och varit helt ensam utan dem en hel helg. Jag kommer i och för sig inte vara ensam för jag ska ha tjejhelg med kompisar. Men ändå.

20140502-114453.jpg
Liv ”the poser” packade i sin nya väska som hon fick i födelsedagspresent.

20140502-114802.jpg
Vidisen.

20140502-114827.jpg
Mina tjejer ❤️
Nu ska jag, William och Mio på en liten utflykt. Äta lunch och mysa tillsammans.
Vad gör du idag?
All Kärlek ❤️


17 kommentarer17 kommentarer om “Ingen vanlig helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken bra väska! Var är den köpt?

  Svara
 • Hoppas du får en mysig tjejhelg!! Jag jobbar ett par timmar till så jag vet vad jag ska göra 😉 Ikväll ska jag och magen vila lite❤️

  Svara
 • Hoppas att du får en fin helg och verkligen kan njuta av lite egen tid! Det gör oss mammor bara till ännu bättre mammor 🙂 Puss

  Svara
 • Önskar dig en fin helg Hannah ❤️

  Svara
 • Varför får jag detta svar ”Hittade en likadan kommentar; det verkar som om du redan hade sagt det här!” när jag ska tävla om att vinna dig som Piccolo? Trevlig helg!

  Svara
 • Dumt av mig, såg inte att mitt inlägg syntes, sorry! 😉

  Svara
 • Jaa jag förstår precis hur du menar. Efter 2 timmar kan man känna sig som väldens mest ensammaste och räddaste. MEN, det är för att man inte på länge varit ensam med sig själv och tänkt sina EGNA tankar och varit sig själv riktigt, om du förstår hur jag menar. Det är jättesvårt, men när man vant sig lite, är det jätte SKÖNT ibland 🙂 Egentid behöver alla. Och två dagar går ju superfort. Och farmor blir glad, alla nöjda, ha en kul tjejfest, passa på nu 🙂 Skön helg !

  Svara
 • ha ha ha den där lill alltså.. vad säger man, sååå förbannat söt.
  Och din stora, jösses vad vacker!

  Svara
 • Vilken tråkig blogg! Ursäkta men undrar vad folk får ut av att läsa din blogg? Katrin Zytomierska är ju iofs inte världens klipskaste eller snälla människa men hennes blogg är ju iaf för det mesta lite rolig eftersom hon verkligen skriver vad hon tycker.

  Svara
 • Vilken tur att du inte är tvungen att läsa den då ☺️

  Svara
 • Hej Hannah. Jag är en man på snart 40 vårar. Jag tycker din blogg är fantastisk och du är så härlig. Jag hade tom kunnat tänka mig att vara gift med dig och tycker dina döttrar liknar mig. Håller inte alls med Laura. Jag får ut väldigt mycket av dig.
  Hoppas du får en härlig kväll. Du är saknad.

  Svara
 • Med tanke på hur många som läser denna blogg så betyder det nog att många får ut något av den. Sedan är ju smaken som baken – delad, det finns en del som gillar “RaggarKalles” blogg vilket jag har noll intresse för….Är det så denna blogg inte faller en i smaken, ja då får man väl söka vidare, svårare än så är det inte 😉

  Svara
 • Så fina tjejerna är! Vad stor Liv har blivit och vad långt hår hon har. Jättefin tjej!

  Svara
 • Ni är en sån behaglig familj. Blir liksom lugn då jag tittar in här 🙂

  Svara
 • Kvällen har jag tillbringat med mina söner som är vuxna, men som fortfarande bor hemma eftersom de studerar på universitetet. De kunde tänka sig att se på film med mig. Kul att få umgås en stund tillsammans.

  Svara
 • Säger som jag brukar säga………….
  Det är frivilligt att läsa bloggar.
  Sluta läs istället för att ge tråkiga kommentarer.
  Jag älskar din blogg och din mans humor.
  Hoppas tjejträffen blir kul.

  Svara
 • Det är då sannerligen tur att det är valfritt att läsa bloggar!!! Hade jag varit tvungen att läsa KZ:s blogg, vet jag inte vad jag hade gjort!!

  Svara