Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:47 | juli 9, 2014

Bregottfabriken

God onsdag vacker. Hoppas att du njuter av sommaren och har frid i själen.
Vi har precis ätit frukost ute. Solen skiner från en klarblå himmel och det fläktar skönt.
Strax är det dags att köra bomben i poolen 🙂
Igår kväll efter att vi ätit middag och solen gått ner tände vi levande ljus och satt länge och pratade.
Det är verkligen landet här. Kossorna står på rad hela dagarna och tittar på oss och väntar på att bli matade. En riktig idyll!

20140709-105344-39224566.jpg 20140709-105421-39261475.jpg 20140709-105421-39261213.jpg

20140709-105420-39260797.jpg
Önskar dig en underbar dag.
All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Bregottfabriken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser fantastiskt ut!! Älskar att läsa din blogg men kommenterar väldigt sällan. Men njuter varje stund av dina fina ord & härliga bilder! största kramen <3

  Svara
 • Hej Hannah,
  jag tog sonen och for till stranden i dag. Stannade i affären och vid kassan så plockade jag åt mig några tidningar och bla tidningen Mama. Det är sällan jag köper tidningar, det blir oftast på semester.
  Väl på stranden läste jag en artikel om och med dig och den var jättefin. Du var så öppen och ärlig och jag blir ledsen när jag läser om nätmobbningen mot dig och din familj. Jag försöker alltid vända på saker och ting, – hur skulle de som gör det själva reagera om de blir utsatta för något liknande?
  Är det ok att håna och bespottat någon person bara för att den är offentlig? Hur skulle dessa kvinnor (har förstått att det oftast är kvinnor)om någon behandlande deras barn på det sättet? Är det den svenska jantelagen så jag ledsen att vi inte har kommit längre år 2014.
  Stjärnfamilj eller Kärnfamilj oavsett hur den ser ut, det är hur vi vuxna agera och gör som formar våra barn och deras värderingar, Barn är som klister, De tar åt sig allt. Ha en fin sommar med din älskade ungar och gubbe 🙂 kram i massor

  Svara
 • Härligt skrivet av dig Anne !! Kan bara hålla med. Men näthatarna mår nog väääldigt dåligt själva och en stor dos avundsjuka är nog med i bilden också. Men man är sin egen lyckas smed och får försöka göra det bästa man kan med sitt eget liv och inte försöka efterlikna andra, det blir aldrig bra. kram på er alla därute och tack för en fin feelgoodblogg !!

  Svara
 • Härliga sommarbilder! Särskilt den med dig och Vida.

  Svara
 • Underbara bilder som direkt gav mig mina barndomsminnen tillbaka. kor, landet, sommarlov. Hoppas ni får det fortsatt bra. kram Jess/Style de vie

  Svara
 • Det verkar vara är en sådan ljuvlig idyll där ni befinner er, ser så mysigt och härligt ut på alla sätt och vis 🙂

  Svara
 • Härliga bilder 🙂

  Svara
 • Viket härligt ställe, verkligen en idyll!
  Ha en fin dag.
  Kram ♥

  Svara
 • Hej Hannah
  Jag undrar vart du köpt Vidas zick zack-randiga byxor?
  Tack för en underbar blogg!

  Svara
 • H&M. Kram ❤️

  Svara