Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:06 | juli 19, 2014

Tidiga morgnar

God morgon min vän. Hoppas att du har en fin helg och känner dig glad.
Både igår och idag har jag gått upp kl 06. Vidrig tid. Igår for jag och Peter på jobb i Göteborg och tidigare imorse körde jag William till Arlanda.
Min stora pojke ska till LA och hälsa på sin pappa. Han flyger dit med en tjej som heter Isabelle och brukar resa med honom när han ska dit. Känns alltid i hjärtat när jag ser honom gå mot flyget med sin ryggsäck på ryggen. Får alltid lite ångest och måste gråta en skvätt när jag satt mig i bilen. Jag vet att han kommer ha det jättebra men jag känner mig så maktlös när han ska flyga så långt. Typiskt mig och mina katastroftankar.
Nu är jag hemma igen och det är tyst och lugnt. Alla sover fortfarande. Ska passa på att jobba lite och så ska jag se klart sista avsnittet av Game of Thrones. Åh, jag älskar den serien. Hur ska jag klara av att vänta till säsong 5 kommer?!?
Hur söta är inte dessa bilder på Vida från igår 🙂

Coola Vida…


… lånar Williams keps.


Var rädd om dig och ha en underbar sommardag.
All Kärlek ❤
 
 
 


7 kommentarer7 kommentarer om “Tidiga morgnar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är aldrig Williams pappa i Sverige?

  Svara
 • Nä, rätt sällan. Han reser mycket.

  Svara
 • Varför har det blivit konstiga saker i din text när du bloggar? Vissa ord är röd/rosa understrukna och sen någon grön pil bredvid. Ser konstigt ut! Såg Williams pappa i Tingsryd/Småland för ett tag sen.
  Ha en bra dag fina du! Kram

  Svara
 • Vilka underbara bilder på er fina tjej!

  Svara
 • Hej!
  Jag har inte alls svårt för att sätta mig in i de jobbiga tankarna du beskriver när din äldsta son åker iväg!!!!
  Jag jobbar med dessa tankar alltför ofta och att gråta en skvätt kommer jag inte långt med….Här är det en hel flod som fylls…. Jag måste liksom skärpa mig men det är inte lätt 🙂
  Er lilla tös är underbart söt och ser otroligt charmig ut på bilderna du lägger ut:).
  Jag läser din blogg med glädje-du anar inte vad du ger.
  Jag har slutat läsa dina och din mans kommentarer då jag har blivit så otroligt ledsen för vad vissa människor skriver. Ni vet väl om att de kan bli så men jag kan tänka mig att vissa saker ändock kan kännas?!?! Ni är ju också människor! Ja, jag vet att ni valt att vara offentliga men i mig gör det väldigt ont.
  Jag anser att vi mäniskor väljer själva vad vi vill och inte vill läsa och då får jag inte ihop i mitt huvud att ngn skriver elaka saker.
  ja ja, nu blev det mycket svammel och tankar…..
  I vilket fall så GILLAR JAG ATT LÄSA DIN BLOGG väldigt mycket. Får du för dig att sluta så kommer jag nog bli lite arg på dig ;).
  Hoppas ni har det riktigt bra och mår bra!
  Kramar från en som börjar bli lite trött på jobbet och har frygt fyra timmar kvar till hemgång 🙂

  Svara
 • Jadu, hua för att lämna dem själva. Det är väl en modersinstinkt kan jag tro att vi ska vara med och tro att vi ska kunna rädda dem från allt ont, allt farligt, tja ibland helt enkelt bara världen. Duktiga du som bejakar det, verbaliserar det och bearbetar. Våndas redan för stora sonen vår (dryga 18 år) som under sitt sista gymnasieår på idrottsgymnasiet redan vecka 40 far till New York och träffar Collegetränare för att försöka få ett scholarship som fotbollsspelare. Går allt vägen flyttar han över nästa sommar. Ångest redan kan jag säga….
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/07/19/har-ar-dar-man-ar/

  Svara
 • William kommer att ha det så bra där borta och resan kommer som alla andra gånger att gå fint 🙂
  Vad bra att det kommer en säsong 5 av GOT, jag är snart färdig med säsong 3 och kan knappt slita mig 🙂
  Kram kram

  Svara