Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:13 | juli 30, 2014

Summer sale!

Hej igen. Vill tipsa om en grym REA för barn i alla åldrar hos KidsBrandStore.se.
Du kan ju bara ana min lycka när jag har fyra barn! Många nya, snygga och praktiska plagg inför skol- och förskolestarten har det blivit. Kul att köpa annat än H&M, vilket jag nästan alltid köper annars och hälften av kompisarna har exakt likadana plagg 🙂
Det blev bl a detta till Mio.

En snygg hoodie. HÄR! hittar du den.


En väska där skolböcker och dator får plats. HÄR! hittar du den för 39 kronor!


Schyssta sneakers från Polo Ralph Laurent. HÄR! hittar du dem.


Det finns verkligen så mycket snyggt till både flickor och pojkar från 0-16 år.
Liv och Vida har fått sig en hel drös med söta klänningar och även till William, som brukar vara svår att köpa kläder till, har jag hittat kläder och skor som han kommer älska.
Märkeskläder till grymt bra priser.
Passa på!

Klicka HÄR! eller på bilden ovan för att komma till slutspurten av rean. Den håller på idag och imorgon.
Happy shopping!
All Kärlek ❤

I samarbete med KidsBrandStore.se


2 kommentarer2 kommentarer om “Summer sale!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för tipset Hannah!
  Nu har jag klickat hem 4 hoodtröjor till mina småkillar inför skolstarten.
  Linda

  Svara
 • Hej Hannah.
  Jag måste först och främst säga att jag älskar din superhärliga blogg.
  Jag väntar mitt första barn och står i valet med barnvagn. Jag är väldigt sugen på en Joolz Perrot Blue. Men jag har åkt överallt där det sägs ska finnas men det finns bara som beställningsvara och inte ute i butikerna som prov ex. Jag skulle hemskt gärna vilja provköra klämma och känna innan jag beställer. Vi bor ett stenkast från er i Sigtuna och tänka kolla om ni eventuellt har någon vagn man kan komma och titta på? Med vänlig hälsning Anna

  Svara