Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:47 | augusti 3, 2014

Sushitjejer

God söndag min vän. Hoppas att helgen gör dig gott.
Huvva vad kvavt det är idag. Svetten rinner på mig. Det har tydligen åskat och regnat av bara sjutton inatt men jag har inte märkt eller hört ett dugg. Öronproppar is the shit 🙂
Häromdagen var jag och flickorna och handlade. Liv blev så vansinnigt sugen på sushi, eller schushi som hon säger, så vi åt det till lunch. Kul att mina tjejer gillar samma mat som jag.


Meeera Miiiiso.


Stor Kram ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Sushitjejer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi har 31,8 här nere nu puh säger jag bara

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för rolig blogg! 🙂 Hade en fråga till dig. Läste för ett tag sen att Vida fått antibiotika för fästingbett. Vi var till läkaren idag med vår son som är 2 år för borrelia och han fick för första gången antibiotika. Tog först dosen (med mycket trots och mutor), men han kväljde och kräktes upp den. Har du något tips på vad man kan blanda den med för att få småtrollen att ta den? Om det finns andra som har bra tips tas dom också gärna emot! 🙂

  Svara
 • Usch, äckliga vidriga fästingar! Vida gjorde precis samma sak. Hon vägrade ta den och kräktes upp den och skrek. Men så gav vi Liv också ”medicin”. Hon fick mjölk i sin spruta som liknade Vidas. Då tog hon sin utan att göra minsta min. Hon tyckte bara det var kul när hon och storasyster tog medicin ihop 🙂
  Hoppas han blir frisk fort och får i sig sin medicin.
  Kram!

  Svara
 • Åh, det hade ju varit perfekt, men lillasyster är bara 3 mån! Ja, verkligen, usch för dessa fästingar! Första fästingbettet någonsin och får borrelia! Provade att blanda ut det med Ohoj chokladsås sen fick han välja. Bara äckliga medicinen eller den äckliga medicinen med chokladsås. Han valde chokladsåsen och bad om en pepparkaka efter! 3 gånger om dagen i 10 dagar. Han kommer nog inte vara jättesugen på chokladsås sen!
  Ha en bra kväll! 🙂

  Svara
 • Hej hannah! Tänkte fråga om joolz geo finns att köpa i Sverige? Den såg så himla smidig ut med den större förvaringskorgen! Tack för en super bra blogg! Kram!

  Svara
 • Vilket härligt foto på Liv när hon äter. Så söt!

  Svara
 • Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig. Har du något bra tips på öronproppar att sova med? De vanliga gula som jag har får jag ibland lite ont av.

  Svara