Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:35 | augusti 26, 2014

Härliga höstkläder

God morgon vacker. Det blev en lång dag för mig i Malmö igår. Kom inte hem förrän 21.30. Vrålhungrig.
Peter hade lagat middag och ett dukat bord och tända ljus väntade 🙂

20140826-071701-26221167.jpg
Han är fin han ❤️
De små hade somnat men pojkarna var vakna så vi hann prata och kramas innan det var dags att sova.
Jag hade en otroligt bra dag. Vi jobbade på intensivt och hann med allt vi behövde. Det var jag och Elin, som hjälper oss med design, som flög ner. Jesper hämtade oss och vi satt hemma hos honom och Angelica och gick igenom hela höstkollektionen för 2015.
Vid lunch körde vi till Trelleborg och hade möte med Maja och Helene på Spirality. De har hand om all produktion. Två tjejer som verkligen jobbar med hjärtat och är så proffsiga. Vi valde ut färger och tyger samt åt en fantastisk lunch.

20140908-183649-67009532.jpg
Jag, Elin och Maja.
Några provplagg ur vårkollektionen 2015 hängde på Majas kontor. Gick igenom lite ändringar men log mest 🙂

20140826-072642-26802514.jpg

20140826-072659-26819143.jpg
Angie Blouse i Oyster, Svart och Leoprint.

20140826-072738-26858447.jpg
Hannah Dress 🙂
Till hösten blir det många härliga stickade koftor och tröjor. Underbara klänningar, färger och print. Nu längtar jag till nästa höst.
Har precis väckt pojkarna och flickorna är på tur. Tröttast är nog Vida 🙂 Alltid svårast att väcka.
Om ett par timmar ska jag hämta Fnulan på Arlanda. Det ska bli mysigt. Ikväll är det kick-off för bloggarna här på Femme. De ska bjudas på massor av kul och gott. Så jag har en del att stå i idag.
Tack för att du finns och glöm aldrig bort att du är värdefull.
All Kärlek ❤️


23 kommentarer23 kommentarer om “Härliga höstkläder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken prisklass kommer kläderna vara i ungefär? 🙂

  Svara
 • 200-900 kr beroende på produktgrupp. Kram ❤️

  Svara
 • Vad kul det måste vara att tillhöra FEMME, ett gäng starka kvinnor som bara är så grymma. Du är otroligt med allt du gör och har att göra. Längtar så efter din design. Är nyfiken på vad det är för stil du kommer att ta ut, men att döma på det du visat här, så var det inte det jag hade trott. Dock inte negativt menat, även om jag hade velat ha mer indianstil eller vad man ska kalla den, så är det här otroligt vackert och fint att bära till jobb, kvinnliga och vackra kläder. Du kommer att lyckas, bara för att du är du, allt du gör blir bra fina du. Hoppas mina ord peppar dig lite och ger dig energi att orka med allt med den här dagen.
  Ha en fin tisdag trots väder. 🙂

  Svara
 • Du är då alltid så go och snäll ❤️ Första kollektionen är lite mindre. Men vänta bara ☺️Kram!

  Svara
 • Härligt med kick off, hälsa min finaste Rebecca 😉
  kram

  Svara
 • Det ska jag göra ☺️

  Svara
 • Fin man du har 🙂
  Kläderna som vi får se på galgarna ser galet intressanta ut, jag älskar färgvalen och de plagg du visat upp för oss. Ser verkligen fram emot kollektionen! När de kommer på marknaden har jag dessutom hunnit vara mamma ett par månader så då kanske de sitter fint på kroppen också 🙂
  Många kramar och ha en fin dag med dina härliga bloggkollegor!

  Svara
 • Ojojoj, så mycket fint att se fram emot!! *klappar händerna*

  Svara
 • Så mycket snyggt! Helt i min smak 🙂

  Svara
 • Så fina kläder! Den rosa klänningen är helt i min smak så det ska bli så roligt att få se hela kollektionen! Vad du är duktig och driftig. STOR KRAM Helene

  Svara
 • Det är superfina kläder! Jag kommer absolut handla! Är också nyfiken på prisklass

  Svara
 • Åh, vad kul och spännande! Gillar absolut det jag ser o de ligger rätt i pris.Du är en riktig pärla. Kramar o en trevlig kväll

  Svara
 • Älskar både blusen och klänningen. Fina färger och modeller. Kommer definitivt att köpa några snyggingar ;-).

  Svara
 • Otroligt spännande! All lycka till er driftiga människor! Har jag förstått rätt om första kollektionen kommer ut först NÄSTA höst?

  Svara
 • Jag vill shoppa NUUUU! Blir grymt sugen på alla de rosa grejerna 🙂 Som jag sa innan, stora storlekar för stora damer med stora plånböcker haha. När och var kommer de ?? Lycka till, hoppas det kommer att gå superbra ! Du är så duktig och fin med dina kids också, plus, vilken underbar man, väntar med middagen så sent. WOW. Kram

  Svara
 • Åååh, den blusen i leopard ♥

  Svara
 • Jätte fint! Men det ser precis ut som typ Wera , åhlens, Fillipak, mm mm… Vad är skillnaden ? Priser är ju varierande på märken jag nämnde och kvalité är ju super på nämnda märken , vad är det som ni har som ska locka oss att köpa just era kläder? Är det ekologiskt, vart är det tillverkat ? Vad är erat ” tema”? Med vänlig hälsning Anna

  Svara
 • Så spännande det är . Längtar till Februari. Hannah dress sååå snygg

  Svara
 • Ser helt fantastiskt ut och jag blir så glad när jag ser några ljusa fina färger till hösten också! Väntar sååå för att få kunna shoppa 🙂
  Din kollektion kan inte bli annat än super men vill ändå önska dig lycka till!

  Svara
 • Underbar klänning – vill ha! Hoppas ni får en supermysig kväll. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/08/26/men-vad-hander/

  Svara
 • Klänningen ❤️❤️❤️

  Svara
 • Tack för en fin blogg. Jag har sökt efter ditt inlägg om det boende ni hyrde på Koh Lanta. Hittar det inte. Planerar att åka i februari med min sambo och då 10 månaders William och vänner. Skulle bli så glad om du har tid att svara 🙂

  Svara
 • Jag tycker att du ska sälja dina begagnade kläder här på din blogg så kan pengarna gå till barnhemmet.jag köper mina kläder på röda korset men mina barn köper jag alltid nytt.men jag tror att jag kan vara fin om jag kan köpa kanske kläder som du inte vill ha längre.fin är jag ändå fast jag har en sopsäckpå.att titta in på din blogg ibland det gör jag inte så ofta men ibland kram.

  Svara