Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:28 | september 18, 2014

En himmelsk tröst

God kväll min vän. Hoppas att allt är väl med dig.
Jag ville bara berätta en fin sak. Något som gjorde mig glad och varm i hjärtat.
Jag berättade ju för dig att Isak gav oss ett tecken att han fanns hos oss genom att ge oss en himmel som brann.
Det vara samma kväll den dagen vi fick veta att han lämnat oss. Jag minns så väl att jag sa till William och Mio att det var Isak som genom de vackra färgerna som exploderade på himmelen gav oss tröst.
Jag lutade huvudet mot fönstret, tårarna rann och jag stod länge, länge och bara tittade. Jag tog en bild för att jag alltid ville minnas det och kunna ta fram och titta på. Tyvärr kan inte en bild återge den verkliga synen men det är alltid något.

20140918-211255-76375404.jpg
Igår fick jag ett mail från en av mina läsare. Hon berättade att hon minns den kvällen för över tre veckor sedan och den brinnande himlen så väl. Hon hade själv blivit så fascinerad och gått ut och tagit flera bilder som jag fick.

20140918-211638-76598884.jpg
Så vackert!
Det gjorde min känsla ännu starkare och när jag berättade det för min syster och visade bilderna så blev det en fin tröst även för henne.
❤️


0 kommentarer