Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:18 | oktober 23, 2014

Faddergala

Hej min vän. Har precis avslutat ett möte med en PR-byrå angående lanseringen av Femme Collection.
IMG_9224.JPG
IMG_9227.JPG
Allt känns så spännande. Älskar att jobba med något som man verkligen brinner för och man själv står bakom. Vara med i hela processen, från att så första fröet till att se det blomma. För jag hoppas att det kommer blomstra riktigt ordentligt 🙂
Vi kommer varje säsong ha ett plagg eller smycke som säljs till förmån för flickorna i Indien.
Vill passa på att påminna om Faddergalan nu på lördag. Hoppas du kan komma!
Det kommer bli en varm och härlig kväll. Vi visar filmer från de olika barnhemmen runt om i världen och andra projekt för barn i nöd. Att få se att det man skänker verkligen kommer fram och gör skillnad är underbart.
Just nu samlar vi in pengar till kliniken som ska byggas på flickcentret i Indien. En klinik där de som bor i närheten kan få hjälp och vård. Det är så många barn som dör pga bristen på kunskap när det kommer till mindre farliga sjukdomar som hade kunnat förhindras med lite hjälp och undervisning i hygien mm.
HÄR! hittar du all info om var och när Faddergalan äger rum.
Välkommen!
All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Faddergala”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det verkar bli en fantastisk gala. Jag hade så gärna kommit om jag inte hade bott så långt ifrån, utanför (Göteborg).

  Svara
 • Vilket fint engagemang och att ni tänker på flickorna och ha en ”säsongsvara” för dom 😀

  Svara
 • Hej Hanna… Eran collection verkar underbar. Har bara en fråga…för oss som inte är tråd smala som du, har du /ni tänkt på oss som har strl + å som är lite rundare? Önskar att ngn skulle vilja göra ngr snygga kläder till oss oxå, trött på gå på Lindex, kapp Ahl å alla andra affärer.. Eller kan du ge ngr andra tips på affärer… Mga kramar Linda ❤️

  Svara
 • Kläderna kommer passa de flesta kvinnors kroppar. Storlek XS-XL och plaggen är generösa i storlekarna. Du kommer gilla det, hoppa jag ❤️ Kram

  Svara
 • Trevlig blogg;) på översta bilden är det så fina kaffemuggar…vart hittar man dom?

  Svara
 • Förstår att det är spännande och extra roligt att få följa hela den långa processen innan kläderna kommer ut på marknaden. Jag tror det kommer gå hur bra som helst för er, för de kläder och smycken vi har fått tjuvkika på hittills har sett underbara ut och alla skulle kunna få hänga i min garderob! 🙂
  Ni är så fina och godhjärtade människor <3

  Svara