Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | december 3, 2014

Adjö Halsont

Hej igen min vän. Ännu en dag som bara rusta iväg. Har haft mycket jobb men tar en mini-paus nu och skriver till dig.
Mår inte så bra idag men det får inte stoppa mig. Har massor att stå i. Imorgon far jag dessutom iväg på en efterlängtat tjejhelg med mamma och syster så jag får inte bli sjuk. Vi ska ta en tur till GeKå´s, Ullared och köpa julklappar och sedan vidare till Göteborg vår barndomsstad. Vi ska bo på fint hotell med SPA och mysa. En helg där vi bara ska umgås och rå om varandra.
Förra veckan hade Liv och Mio ont i halsen men det försvann och förkylningen bröt inte ut  med hjälp av en spray för halsen. Nu har jag köpt den till mig själv också. Adjö halsont och förkylning!
IMG_1113.JPG
Smakar t.o.m. gott 🙂
HÄR! Kan du läsa mer om Coldy från Orifarm.
IMG_1115.JPG
IMG_1110.JPG
Dagens lack och kläder.
Kram ❤️
I samarbete med orifarm


0 kommentarer