Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:24 | december 29, 2014

Hallå! Någon där?

God kväll i stugan. Är allt väl?
Nu börjar jag undra om du är där? Jag skriver och skriver till dig men får knappt några svar. Saknar att få höra vad du gör eller bara ett hej 🙂
Jag har varit en sväng i stan idag. Tog tåget in för att göra några ärenden och ha ett trevligt möte och planering inför höstens kollektion av Femme Collection.

IMG_2136.JPG
Stod i kylan och väntade på tåget och gjorde en liten hälsning till Peter 🙂 Huvva vad kallt det är.

IMG_2134.JPG
Såg ett viktigt meddelande på en väns Instagram igår som jag vill sprida och gör det du med.

IMG_2165.PNG
Tak över huvudet, mat och en varm säng är inte en självklarhet för alla. Så fruktansvärt att det finns så många hemlösa. Det smärtar att se. Finns många sätt att hjälpa till på. Sprid detta är ett.
All Kärlek ❤️


112 kommentarer112 kommentarer om “Hallå! Någon där?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kylan biter!
  Hannah, har du tips på barnvakt? 🙂
  Tack för fin blogg! Alltid lika mysigt å läsa vad du och din fina familj hittar på.
  Kram

  Svara
 • Hej ☺️, Så mysigt att läsa din blogg. Den känns varm och inbjudande. Kram!

  Svara
 • Du är lika vacker som vanligt:))) Kallt är det men mysigt ändå.Kram till er.

  Svara
 • Hej 🙂

  Svara
 • En av mina kompisar skulle laga soppa där idag!
  Mysig blogg du har förresten.
  /Mia

  Svara
 • Hej!
  Tack för en mysig blogg.
  Brukar inte kommentera, men vill att du ska veta att jag tittar in här varje dag!
  Kram kram

  Svara
 • Hej!Tycker så mycket om att följa din blogg-den är så mysig och jordnära! Två frågor: du har alltid så långa fina ögonfransar,vilken mascara använder du? Och sedan undrar jag var du köpt Livs rosa mössa med blå blomma på? Såå söööt! Mvh marie

  Svara
 • Hej!
  Jag är här, varje varje dag!
  Tack för att du hör av dig varje dag, och tack för dina quotes, som gör mitt ibland lite lämpligare liv något enklare. Kram

  Svara
 • Läser din blogg varje dag. Man blir så glad av dig och din fina familj!
  Kram<3

  Svara
 • Hej fina du,, lämnar sällan kommentarer men är inne här nästan varje
  e dag,, du och hela din familj är så fina 🙂 vi har jullov och gör inte många knop,, har man och fyra barn,, min man jobbar borta i veckorna men har ledigt nu så vi passar på att bara mysa 🙂 kram fina du

  Svara
 • Hej!

  Svara
 • Hej!
  Såg på Malena Ernmans FB att hon lagt upp karta på vart det fanns tak över huvudet nu när det är kallt. Stod på mer än svenska.
  Tack för en fin blogg.

  Svara
 • Hej Hannah, känner mig sååå träffad. Läser din blogg varje dag, min kvällsrutin. Gillar verkligen att kika in hos dig. Men har nog aldrig kommenterat. F’låt!
  Är riktigt nyfiken på Femme kollektionen, ska bli riktigt spännande att se.
  Ha en bra kväll och hoppas du får en god natts sömn till skillnad från igår. Själv ska jag hoppa i säng nu, ska jobba imorrn och sen blir det nyårsshopping på Kvantum i Sickla.
  Kram söta Hannah

  Svara
 • Hej är här..
  Tack för en fin blogg, sitter uppkrupen i soffan med en kopp te och slötittar på en film. Glad att ha min familj omkring mig och nöjd över att vi fått lite gemensam tid tillsammans över jul och nyår. Hoppas du har en lika fin kväll.. Varma hälsningar

  Svara
 • Go kväll!
  Läser varje dag men lämnar aldrig något avtryck, inser att det förmodligen behöver förändras! Kul med er kollektion, spännande!
  Snart nytt år & massor att se fram emot antar jag, vad ser du mest fram emot?
  Kram

  Svara
 • Jodå, vi är här! Bara lite slöare, tröttare och lite jultsvullna. Hehe

  Svara
 • hej Hannah, Jo jag är oxå här. Läser dina fina inlägg som på något sätt ger lugn…. Förstår du?
  Tack för att du finns och förlåt för att jag inte kommenterat….
  KramKram

  Svara
 • Lilla Vida seralltid ut att ha nåt bus på gång! Såhimla söt <3

  Svara
 • Hej hej!!
  Kan du snälla berätta vart det fina röda läppstiftet du hade på ett tidigare (jul) inlägg kommer ifrån?

  Svara
 • Hej fina Hannah! Läser din blogg också varje dag, älskar din blogg! <3 Själv är jag hemma och är jul ledig 1,5v till med familjen, (min son 1,5år & min man). Är även i väntans tider, v36 nu så vi pysslar med mycket bebis saker allt för att förbereda storebror så gott de går! 🙂 Kram på dig & din familj!

  Svara
 • Hej,
  Följer också din vardag härinne och kollar varje dag efter nya inlägg

  Svara
 • Hej!
  Förlåt, får så dåligt samvete över att jag nästan aldrig kommenterar trots att jag följer din blogg och har gjort det i flera år. Jag vet själv hur tråkigt jag tycker att det är att aldrig få respons på min egen blogg trots att folk läser den. Det känns som man delar med sig av sitt liv och sina tankar till en vägg…
  Jag ska verkligen bli bättre på att kommentera här. Lovar! Vill du veta lite om mig så heter min blogg Liteavlinda på Devote. Jag är dock inte så aktiv i mitt skrivande. 🙂 Ha en fin kväll!

  Svara
 • Hej Hanna
  Är nog också dålig på att kommentera, sorry 🙁
  Man blir lite bekväm , och bara läser & läser.
  Jag älskar att läsa din blogg, finna inlägg med alla barnen.
  Ni verkar ha de så himla mysigt i er familj, sen äskar man ju hur härligt spontan du är, bjuder på många skratt 🙂
  Magbilder när du ätit massa mat , du är för härlig.
  Och förmodligen Sveriges snyggaste brud 🙂
  Kram från mig

  Svara
 • Hej!
  Jag e med dig varje dag lämnar sällan avtryck!
  Ser framemot er femmekollektion, ser fin ut!
  Kram

  Svara
 • Hej
  Jag läser din blogg i princip varje dag men är också en av alla som är usla på att kommentera. Gillar att din blogg alltid känns varm och kärleksfull! Tycker om sättet du delar både glädje och sorg på ett jordnära sätt.

  Svara
 • Hej!
  Tack för en härlig blogg! Har som vana att gå in på din blogg när barnen precis somnat. Min sambo tror det tar tid att natta barnen, men då sitter jag och läser bloggar. 🙂
  Tänkte fråga dig lite om Koh Lanta. Vet ju att ni varit där flera gånger och verkar gilla det. Vi ska dit några veckor i januari men har ännu inte bokat boende. Vilken strand tycker du är ”bäst” att bo vid? Vi har barn som är 1 och 3 år. Några tips? Skulle bli jätteglad! Du har säkert väldigt bra koll som själv rest där med barn.
  God fortsättning!!!

  Svara
 • Hej Hanna!! Jag är en 50 årig tjej som läaer din blogg så gott som varje dag. Älskar din blandning av allt du skriver om . Skrattar och gråter med dej. Just nu passar jag mitt lilla barnbarn och har honom sovandes bredvid mej. Han ska få ett syskon om ca en månad. Det ska bli så mysigt och roligt. Jag brukar inte heller kommentera men tänkte att nu så ska jag skriva. Tack du varma härliga roliga Hanna och vill önska er Ett Gott Nytt År. Kram från mej och lilla barnbarnet.

  Svara
 • Jag kan bara instämma med de andra. Läser din blogg VARJE dag men är dålig på att kommentera. Väldigt dåligt av mig egentligen som har en egen blogg och vet hur roligt det är när de som läser lämnar avtryck, stort eller litet spelar ingen roll.
  Längtar oxå efter femmekollektionen, precis min smak! Enkla former, mjuka färger men ändå så snyggt.
  Synd bara att ingen i den här stan (Gävle) kommer att sälja era kläder, det är så mycket roligare OCH enklare att prova kläderna innan man köper dem.
  Passar på att önska er Gott Nytt 2015.
  Kram Malin

  Svara
 • Hej!
  Tack för en härlig blogg Hanna!! Jag tittar in här varje dag

  Svara
 • God fortsättning! Jag älskar din blogg och går in dagligen och läser på den. Kramar <3

  Svara
 • Hepp, här sitter ytterligare en skyldig till att läsa din blogg var dag men ack så urkass på att kommentera. Tycker om värmen i dina ord om din familj och dina dagar.

  Svara
 • Hallå där … fina Hannah!♥
  Din blogg är min favorit men jag skall bli bättre på att kommentera, lovar 😀
  ♥ ♥ ♥ Kram från en vitt Lidköping ♥ ♥ ♥

  Svara
 • Ytterligare en som dagligen läser din blogg…gjort så i flera år faktiskt 😀 du e ju en av mina bästa vänner nu:-D har kommenterat några tillfällen♡
  Hoppas du haft en trevlig helg och jag passar på att önska dig/er ett underbart gott nytt år.
  Kram från Helena

  Svara
 • Hej
  Älskar att läsa din blogg och gör det var dag

  Svara
 • Tack för dina ord Hannah! Läser din blogg varje dag och självklart borde jag ge dig en och annan kommentar ibland 😉 Tack igen bästa Hannah jag önskar dig energi och kärlek från ett Norrland under norrsken. Kram / Susanna

  Svara
 • Hej Hannah! Kollar din blogg minst en gång om dagen. Kul att se vad dina flickor hittar på , de har så mycket för sig med pyssel och dylikt.
  Blev tyvärr sjuk med feber och riktig ”skräll”hosta på julafton , men nu börjar det att bättra sig. Önskar dig och din familj ett riktigt gott nytt år! Kram Kerstin

  Svara
 • Hej hej 🙂 vi har hela familjen varit hos goda vänner på middag 🙂 vi träffas redan på em så har vi hela dagen och kvällen att umgås, äta god middag och ett par glas vin! Gillar läsa din blogg Hanna, den är spontan och charmig. Sov gott och kram S 🙂

  Svara
 • Du underbara människa med ett så stort hjärta, som rymmer så Mycket Kärlek.
  Blir lika glad o upprymd varje gång jag läser din blogg. Ni är ju så fina.
  Jag skulle så gärna vilja ge lite raggisar till barnen, om du vill kan du maila mig om önskemål på färger. Kram o All Kärlek till er. <3

  Svara
 • Hej Hannah! Nu är julen över. Jobbade idag. Imorgon är jag ledig med de två andra i familjen. Jag läser din blogg via Bloglovin så jag missar sällan ett inlägg. Förr läste jag massa bloggar men nu följer jag en handfull. Många bloggare försvann lite i och med Instagram. Glad att du fortfarande skriver. Jag började läsa när du väntade Vida då jag oxå var gravid. Min dotter är halvåret yngre så jag får en preview vad som komma skall. ☺️ Natti natt!

  Svara
 • Hej Hannah! Kollar in din blogg varje dag. Den är varm, personlig och mysig!
  Troligtvis precis som Du! Är nyfiken på om din familj har några/något smeknamn på dig? Du har ju en del på dina små så kanske även Du blir kallad för något annat innanför hemmets fyra väggar. Kram och tack för härlig läsning!

  Svara
 • Hej!
  Jag trodde man behövde vara inloggad för att kommentera 🙂 Jag tittar in här mest varje dag. Tycker du verkar så harmonisk och urtrevlig. Snygg familj med snyggt hus. Tack för att du delar med dig! Sen har du såå härlig klädsmak. Du är en stor inspirationskälla och min låtsasvän. Kram

  Svara
 • Läser alltid men har nog aldrig kommenterat. 🙂
  Sitter mitt i natten med min lilla pojke sovande på mig. Han föddes i lördags,vilken känsla! Önskar er ett gott nytt år! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en härlig blogg som jag alltid läser. Får ta och lova att bli bättre att kommentera också.
  Är vaken mitt i natten. Gravid med nummer tre, BF 19e januari. Sjuk, så idag blir det VC för min del.
  Är så nyfiken på FEMME! Jag bor i Falun. Kommer bussen hit också måntro ;).
  Kram och gott nytt år till dig och de dina!

  Svara
 • Hej fina du.
  Läser varje dag men har blivit sämre på att kommentera, tyvärr.
  Gillar verkligen din blogg. Den är så varm och go´ och känns ”ärlig”
  Har jag missat vem som vann hotellövernattningen i Stockholm och skulle få träffa dig ?
  Önskar dig och hela familjen Gott Nytt År.
  Hälsningar Skaune.

  Svara
 • Hej vacker!
  Läser varje dag, har jag gjort sedan före Livs födelse. Så varm och fin blogg finns inte. Kram P

  Svara
 • Läser dagligen! Uppskattar din blogg. Skriver aldrig. Sorry…..

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har läst din blogg ändå sedan du väntade Liv. Fick min tredje dotter för över 5 år sedan och det är roligt att följa dig och din familj. Dina inlägg kan lyfta en hel dag 🙂
  Du verkar vara helt fantastisk och är en inspiration för många.
  Fortsätt med dina härliga inlägg!!
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Jag är här! Helsingborgaren! 🙂
  Läser din blogg varje dag!
  Du är strålande vacker.
  Gott nytt år. kram från Skåne

  Svara
 • Hej!
  Läser ofta men detta är min första kommentar 🙂 Har följt din blogg sedan du väntade Liv, då jag oxå var gravid med min yngste! Du har svarat mig på mail någon gång då jag behövde det 🙂 tack Hannah för allt du delar!

  Svara
 • Jag är också här från Helsingborg…… Bara väldigt kass på att kommentera….

  Svara
 • Hej! Jag läser din blogg varje dag och jag älskar den.
  Den är fylld av värme och du bjuder verkligen på dig , händelser
  och tankar från ditt liv på ett väldigt jordnära sätt. Ser
  alltid fram emot dina inlägg. Var rädd om dig och din underbara
  Familj, jag önskar dig ett Gott Nytt År!
  Kram från en som aldrig kommenterat tidigare

  Svara
 • Jag läser också varje dag, men kommentarer aldrig. Gott nytt år till dig och din familj. Ser fram emot ett nytt härligt 2015.

  Svara
 • God morgon Hannah.
  Jag är här..läser varje dag till morgonkaffet.
  Perioder dålig på att kommentera bara , storhelger är så jobbiga och jag bara är.
  Är med och tar dagen som kommer , men inget mer känns det som.
  Men jag önskar dig och de dina en bra slut på året. Kram

  Svara
 • God morgon!
  Läser din blogg nästan varje dag men kommenterar aldrig….. Tack för att du delar med dig i både glädje & sorg. Gott Nytt År till er o hoppas på ett underbart 2015!!!!!
  Må så gott Kram
  /Carola

  Svara
 • Hej!
  Läser alltid men är galet dålig på att kommentera.
  Tidigare skrev jag i kommentarerna kring behandling av perioral dermatit om du kanske minns. (jag frågade vad du hittat för hjälp)
  Av min hudläkare fick jag iaf långtidsbehandling med Tetralysal samt salvan Protopic. Hjälpte fullt ut efter ca 2 veckor, håller nu tummarna att det räcker med att underhåll med salvan sen när kursen med antibiotika är slut.
  Du nämnde att stress gör din pd värre, min läkare sa att stress förmodligen orsakat att detta bröt ut på mig… Undvika stress är inte så lätt men man får väl göra sitt bästa.
  Finns många saker som är 1000 gånger värre än pd men det är ju ändå otroligt påfrestande.
  Gott nytt år!

  Svara
 • Sitter på Koh Lanta och läser din blogg. Här är det varmt och härligt. Längtar verkligen inte hem. Men har drygt en månad kvar att njuta av lugnet här.
  Med vänlig hälsning, Jessica

  Svara
 • Hej Hanna! Läser din blogg varje dag men är dålig på att kommentera.Gillar din blogg och den är kul att läsa.Idag ska jag och min man åka till Stockholm och gå på Dramaten och se utvandrarna,vilket ska bli jätteroligt.Önskar dig och din familj ett riktigt Gott Nytt År.Kram Annika 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Läser din blogg varje dag. Men jag erkänner – jag är urusel på att kommentera! Trodde inte du hade tid att läsa alla kommentarer….. Men år 2015 ska bli året jag börjar kommentera 😉

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag läser din blogg varje dag och tycker mycket om den!
  Skrev en kommentar förra veckan som ej gick att skicka, annars dålig på att kommentera tyvärr…
  Sitter i soffan med barnen och ser på morgon-tv, snart frukost. Igår var jag på bio med en vän, såg Micke & Veronica, såå rolig!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Läser din blogg det första jag gör på morgonen när jag kommer till jobbet. Det har blivit en självklarhet i flera år nu. Mår bra av att läsa det du skriver, finner ett lugn. Så du vet <3
  Många kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Jag läser både din och Magdalenas bloggar och jag tycker att det är härligt att du delar med dig av ditt liv precis som det är! Jag jobbar på förskola och behöver denna ledighet och den spenderar jag genom att pyssla hemma. Min äldste son, 25 år har varit på julbesök, han pluggar i Uppsala. Jag ser dig med dina barn och jag saknar den småbarnstiden. Är stolt över att mina barn har blivit ansvarsfulla, glada och kloka vuxna men ibland kan jag känna att de kanske behövde mig lite mer. (hihi, är jag lite vemodig nu tro 😉 )
  Vi bor på en gård som har får och just nu så är många tackor dräktiga och från februari-mars så får vi se en massa söta lamm. Vi bodde tidigare I stan men detta är verkligen så skönt, med lugnet och får.
  Gott nytt år, ta hand om varandra!
  Kram Annika

  Svara
 • Hej! Läser din blogg nästan varje dag och tycker den är lugn o fin men jag kommenterar nästan aldrig. Tack för en bra blogg och Gott Nytt År.

  Svara
 • Med nytillskottet i familjen hinner jag knappt öppna datorn om dagarna så tills rutinerna har infunnit sig blir det inte så mycket bloggläsning som vanligt 🙂 Hoppas er jul har varit fantastisk ❤️
  Kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för att du håller en varm och omtänksam ton i din blogg. Det ger mycket i denna grymma och allt mer kyliga värld. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

  Svara
 • Läser din blogg dagligen, tycker om blandningen av vardagsliv o flärd + din värme!!

  Svara
 • Hejhopp. Jag är här och läser din Blogg varje dag. Gott nytt år

  Svara
 • hej .. jo ja e allt kvar även om de va jätte längesen ja skrev .. men läser varje dag ,… mega kram <3

  Svara
 • go morron hannah, kram maria

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag är hmm… 46 år (!?) och läser din och din systers blogg. Båda bloggar är väldigt varierande vilket jag tycker är kul. Ska jobba kväll men har fått semester imorgon =D
  Jag vill också tacka för allt du och din familj delar med er av.
  Ligger för närvarande i soffan och slappar, de övriga sover… Ska snart hoppa in i duschen…
  Önskar Er en fin dag. Häls. Ellenor

  Svara
 • Läser din blogg å gillar hur du skriver. Gott nytt år!!!!
  Kram Gunsan

  Svara
 • Hej!
  Läser din blogg varje dag, har gjort i ca 3 år, men aldrig kommenterat.
  Gillar dig och din familj!
  Gott Nytt År och Kram!! <3

  Svara
 • Hej vackra du, sitter vid poolen i Medelhavet där vi bor och skriver på min kriminalroman. Solen skiner och vi har 20° i skuggan fast det blåser en del. Vågornas kluckande hörsifrån stranden och jag älskar det ljudet, sådan ro för själen. Planerar Nyår för fullt med familjen och katterna *ler*. Nu är det ärven dags för mig att lägga upp ett nytt blogginlägg. Gott slut till er alla! Kram!

  Svara
 • hej hej! och gott nytt àr! 🙂

  Svara
 • Jag trodde att man måste logga in varje gång, så därför har jag
  inte kommenterat. Din blogg är fantastisk och jag följer den varje
  dag, bilderna på dina ursöta små tjejer och killarna gör min dag!
  Gott Nytt År önskar jag dig och din familj!

  Svara
 • Hej Hannah! Här är jag 🙂 Gott nytt år!

  Svara
 • Hejsan!
  Mina kommentarer försvinner eller så blir det bara halva inlägg.
  Men gör ett nytt försök.
  Läser din blogg dagligen

  Svara
 • … O så försvann slutet igen… 🙁

  Svara
 • Väntar med spänning tills klädmärket släpps 🙂

  Svara
 • Jodå, läser med stor förtjusning VARJE dag !!! Dålig på att kommentera dock. Men STORT TACK för att du delar med dig av livet på ett sånt fantastiskt sätt. Alltid bara trevligt, hur besvärligt allt än kan vara …. TACK !

  Svara
 • håller med ovanstående talare! 😉 läser oxå varje dag, utan undantag, oavsett hur jag mår när jag loggar in så blir jag ALLTID på bättre humør när jag läst din fina, varma blogg med alla underbara bilder!!! keep it up! man blir glad av din personliga blogg som är fylld av kärlek!
  Gott Nytt År till hela familjen!! kram Jennie

  Svara
 • Hej från Malmö!
  Himlen brann för Isak i förrgår. Jag tog en bild till dig, men vet inte vart jag skulle skicka den.
  Vackert var det. Tänkte på dig och magdalena.
  Kram

  Svara
 • Gott Slut & Gott Nytt År från Jönköping! 🙂

  Svara
 • Hei Hannah!
  Jeg leser din blogg hver eneste dag, men i likhet med flere andre trodde jeg man måtte være innlogget for å skrive kommentarer. Jeg har lest din blogg siden du ventet Liv for nesten 6 år siden. Din blogg er varm, inspirerende og morsom. Jeg har vært på juleferie i Stockholm ingen dager og er nå tilbake i Oslo.
  Kram fra Mira, din trofaste leser fra Norge

  Svara
 • Tittar ni här hos dig varje dag. Du inger lugn och ro, trots din stora underbara familj. Så det är liksom lite balsam för själen härinne hos dig. Kram 🙂

  Svara
 • Tittar in här till dig ofta men är super dålig på att skriva en kommentar. Men får göra det nu 🙂 Hoppas du haft en underbar jul och önskar dig och din fina familj en trevlig nyår och god fortsättning. Många kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Jag heter Evelina och bor i Luleå. Jag läser din blogg varje dag och tycker att den är så fin. Du skriver så bra och du får verkligen dina läsare att vilja gå in och följa dig varje dag. Jag är 29 år gammal och jobbar som undersköterska på ett äldreboende sen år 2008 trivs mycket bra men funderar på att läsa till tandsköterska för att variera mig lite. Bor själv i egen lägenhet. Tycker mycket om djur. Har dock inga egna husdjur men mina förldrar som bor på landet har 3 hundar av rasen Shih-tzu som heter Scoobydoo, Nemo och Ceasar. Min lillebror som precis som jag bor i stan har en hund av rasen Shetland Sheepdog som heter WWilma.
  Hoppas du får en trevlig nyår. Ha det så bra kram Evelina

  Svara
 • Hej! Är inne nästan varje dag o läser, du är så jättefin du o din familj, glädjer mig att se att du o din syster umgås igen, man blir tighta när en sån stor sorg drabbar en.
  Ser verkligen fram emot eran klädkollektion, skulle det bli en webbshop också? Hoppas det, ha ett gott slut o ett gott nytt år fina du!!

  Svara
 • Hejsan!
  Vi finns här alla dagar

  Svara
 • Hej Hanna!
  Här är en till, som läser dagligen men är usel på att kommentera!
  Skäms nästan nu. Det är så härligt att läsa om dej o familjen. Såg att pojkarna med var hemma nu. Skönt för en mamma när alla är samlade. Träffade faktiskt på William när han var med sin pappa i min hemby ifjol och hälsade på vänner. Härnere är det grått och trist idag men inte så kallt. Läste Peters blogg tidigare men den är nu borttagen. Saknar den och hans humor. Nu önskar jag er alla ett Gott slut och ett Gott Nytt år.
  Kram Snusan

  Svara
 • Jag är här, nästan varje dag. Men man tänker liksom lite som att vad ska en kommentar göra för skillnad? Samtidigt vet jag hur fantastisk glad man blir när man faktiskt får respons på det man skriver. Jag skriver inte för många läsare, men jag skriver för att det är en skön kanal när jag behöver tömma alla mina tankar och funderingar. Och för farmor som gärna läser om mitt liv på ”datan” 😉
  Tack för din öppna, härliga och varma blogg, Hannah!

  Svara
 • Hej hej Hanna! Ha en bra dag! Kram från Carro

  Svara
 • Hejsan!! Har läst din blogg i säkert 2-3 år men aldig kommenterat. Har alltid tänkt att det inte är så värdefullt för dig för du vet ju inte vem jag är… Men i alla fall så älskar jag att läsa den, den känns så kärleksfull och familjär. Dessutom skriver du helt ärligt så som livet är, bra ibland sämre andra dagar, som för de flesta av oss. Själv håller jag på att packa det sista då jag flyger till KohLanta på torsdag, ska jobba på svenska skolan i tre månader, ska bli hur kul som helst!! Gott nytt är till dig och din fina familj!!

  Svara
 • Hej Hannah! Som så många andra så läser jag här nästan varje dag men kommenterar aldrig. Ja, varför gör man inte det egentligen, bloggar ju själv och vet hur kul det är att få kommentarer ifrån mina läsare 😉 Gott nytt år på dig och din familj!

  Svara
 • Hej kära Hanna. Jag hoppas du haft en härlig jul och att din nyår blir fin. Stor kram till dig

  Svara
 • Hej Hannah! Vill önska dig o din familj ett Gott slut och ett riktigt fint 2015! Läser här varje dag, så en stor nyårskram till dig

  Svara
 • Hej vackra du. Nog är vi här alltid. Men jag blir så förstummad av dig och din vackra familj så jag glömmer mig alldeles.
  Gott Nytt År till dig och de dina.

  Svara
 • TJOHOOO här är jag 🙂 GOTT NYTT ÅR finaste Hanna

  Svara
 • Japp jag är här & läser 😉

  Svara
 • Jag läser också, så Heeej! 😀

  Svara
 • Hej!
  Jag läser ofta och kan nog vara den läsaren som bor längst söder ut i vårt fina land

  Svara
 • Jag är så tacksam att du delar med dig av din vardag i din blogg. Jag är här inne nästan varje dag och läser. Sköt om dig och din familj och hoppas ni får den bästa nyåret!

  Svara
 • Hej fina du.
  Önskar ett riktigt Gott Nytt År.
  Hoppas ni får en fin kväll imorgon.
  Det kommer besök till mig också imorgon så jag springer med
  snabeldraken i 120 runt i lägenheten 😉
  Kram

  Svara
 • Hej! Förlåt att man är så dålig på att kommentera, förstår att det måste vara roligare att skriva om någon ”svarar”. Ska försöka bättra mig på det nya året. Är inne här hos dig varje dag! Önskar dig och familjen ett gott nytt år! Kram

  Svara
 • Gott nytt år

  Svara
 • Gott nytt år fina!! Så söt hon är lilla Vida, påminner om min lilla vilde på 20månader här hemma

  Svara
 • Gott Nytt År..är inne på bästa hemsidan minst en gång per dag!

  Svara
 • All kärlek till dig och familjen ❤️ Gott Nytt År, kraaaaam!

  Svara
 • Önskar dej och din familj en underbar nyår.
  Följer er underbara systrar och ni ger mej både skratt, gråt och jag beundrar er båda för ert uppriktighet och för att ni verkar vara två tjejer med bägge fötterna på jorden. Det gör mej så fruktansvärt ont att Magdalena mist sin son.
  Jag är själv mamma till två tonårssöner och när jag läste om Isaks död så var det som om hela jag slutade fungera, så överjävligt att man ens skall få gå igenom en sådan sorg.
  Fortsätt att vara dem ni är för jag kommer alltid följa er, ni är BÄST!!!
  Stor kram

  Svara
 • Alltså den lilla spjuvern du har till barn är så lik dig, såå söt. Men när hon busar till sig så är hon så lik moster Maggan. 🙂

  Svara
 • Sladdar in så här lite på efterkälken. Rutiner och gamla vanor verkar bara försvinna så här vid stor helger. Sätter att umgås med kärlek och familj främst. Skickar en stor kram till dig och tackar för en fin blogg! Finns allt här, fast jag är dålig på att kommentera. Ska försöka bli bättre på det.

  Svara
 • Som så många andra så är jag relativt ofta inne och läser din blogg men är dålig på att skriva några rader. Allt går i perioder.
  Jag har sedan julafton tagit det lugnt och varit ledig från jobbet. Bara gjort det jag velat göra… tittat på filmer, ätit chokladpraliner, träffat familj och vänner. Skönt.
  Nu börjar ett nytt fantastiskt år! Jag ska se till att göra det bästa av det.
  Må då gott.

  Svara
 • God fortsättning!!

  Svara