Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:40 | januari 12, 2015

Måndag i paradiset

God måndag min vän. Hoppas att din dag och vecka har börjar bra.
Det har min 🙂
Natten har varit lång och sömnlös. Vi var alla vakna fram till kl sex imorse, thaitid, då vi somnade och vaknade vid kl 10. Några timmars sömn. Men att vakna till sol och bad gör det lättare att orka utan sömn.
Nu ska vi strax äta en sen lunch och sedan lägga oss och vila. Vi behöver en timmes vila nu så vi orkar kvällen. Imorgon har vi nog kommit in i rätt dygnsrytm.
Jag verkligen älskar att vara här. Jag kände mig hemma direkt när vi kom fram. Det gjorde vi allihop. För två år sedan var vi här i två månader och förra i två och en halv. Därför känns det extra tråkigt att inte vara här så länge denna gången också. Men det väntar ju roligt och spännande jobb när vi kommer hem så jag är tacksam över att vi kunde åka hit trots den ”korta” tiden.
Igår när vi kom fram behövde vi inte handla något. Jojolantarental, den svenska förmedlingen som vi hyr av, hade ställt dit massor av mat, dryck och frukt.

IMG_2594.JPG IMG_2595.JPG

IMG_2598.JPG
På alla sängar var handdukar vackert vikta som djur.

IMG_2590.JPG
Vida sov som en stock med svanarna.

IMG_2607.JPG
Mitt kära snabbkaffe och take away-mugg från Petite Charlie fick följa med ända från Sverige. Åker ingenstans utan mitt kaffe och så måste det drickas med stil 🙂

IMG_2606.JPG

IMG_2605.JPG
Två glads tjejer.

IMG_2600.JPG
Har inlett dagen med extra spicy papayasallad.
Stor Kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Måndag i paradiset”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • helt otroligt underbart att komma till värsta värmen, här snöar det igen och där har ni flippflopp typ. Vad härligt att ha ett ställe att alltid resa till, varje år, som tradition, det önskar jag att vi också hade. Innan barnen kom så hade min man och jag det, Spanien, Mallorca, olika ställen i Mallorca. Vi kan ju språket och allt och båda är latinos, så vi känner oss väldigt hemma där. Men nu är det en paus på det.
  Hoppas ni får det kanon bra.

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Härliga fina bilder , undrar om jag ska ta en paus från din blogg några veckor nu. Sol och värme hade varit underbart mot detta regn och blåst vi har.
  Blir lite avis där…på solen och havet.
  Ja inte är det lätt att alla ska trivas o samsas på flyget. Ena resan jag gjorde till Grekland var det cirkus hela vägen.. Familj med 3 barn som var oroliga o ledsna o rastlösa ..men sedan 2andra mini familjer på pensionärer som skulle höras lika mycket för dom retade sig på barnen.
  Dom hade betalt dyra pengar o skulle ha avkoppling…OJ så synd det var om barmfamiljens föräldrar. Gissa vilka som var jobbigast och förstörde den resan ?? Inte barnfamiljen i alla fall.
  NJUT nu o ta vara på dagarna..kram från Skåne

  Svara
 • Underbart!!!! Njut och ta hand om varandra.

  Svara
 • Förstår att det känns lite snopet att bara vara där 2 veckor, men skönt att ni får lite sol och bad. I sverige är det blaskigt, kallt och blåsigt.
  Njut i värmen och ta hand om er. ♥

  Svara
 • har kört ett träningspass, så jag är lika varm som ni…;) kram och mys! /Maria

  Svara
 • Ser alldeles underbart ut! Hoppas ni får det riktigt bra!!

  Svara
 • Har varit där och det är fintt, men sen provade vi Sal (kap Verde) helteeet underbart!!! Jag gillar det bättre går inte att jämföra (för mig) med Thailand. Ha en underbar semester. Jag åker till Sal om en vecka

  Svara
 • Vilket charterbolag flyger direkt till krabi?

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Underbart! Kramar från ett snötäckt Stockholm ❤️❤️❤️

  Svara
 • Hej!
  Så underbart det ser ut! Njut av den härliga värmen!
  Du med lite erfarenhet av Thailand och barn, är det för varmt att åka två veckor i mars med en niomånaders bebis och en treåring?!

  Svara