Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:29 | april 6, 2015

Mot Sigtuna

Hej min vän. Hoppas allt är väl och att du haft en fin påskhelg. Vad har du gjort?

Vi har haft det magiskt i Ystad men idag var det dags att fara hem. Vi har inte kommit särskilt långt. Just nu sitter vi i Båstad och ska äta innan vi kör mot Sigtuna. Vi har många timmar framför oss och kommer inte hem förrän inatt. Zzzzznark.

  

Vi har som sagt haft det underbart. Det var så mysigt att åka nattåg med barnen och vi bestämde oss för att göra det snart igen. 

   

 

Jag hade med mig min mat från Svarta Lådan. Kylväskan är med mig överallt 🙂

Igår åt vi brunch på Ystad Saltsjöbad och helgen har inte varit så sund. Men under helgerna får jag frossa 🙂

 

Så vackert.  

  

I lördags lagade jag och syster vår första påskmiddag. Vi höll på i fyra timmar och det blev så gott. 

 

  

  

 

Efter middagen hade vi äggapicka-tävling. Jag vann och fick titeln Äggapicka-drottningen. Åh vi har haft det så kul i helgen och jag ser fram emot vår nästa resa. Huset har varit fullt av vänner och familj varje dag. My och hennes lilla Ludwig har också varit med oss i helgen. 

Nu ska vi äta och snart börja vår resa hem.

All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Mot Sigtuna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kör försiktigt!!
  Här va ju, som du vet, värsta påsken EVER!! Så i två dagar har jag suttit och kollat efter hundvalp. Annars har vi slitit bort staket och klyvt ved, i massor!
  Kram

  Svara
 • Javisst är det underbart på YSB, sen att vi fick så fint väder i söndags gjorde ju inte saken sämre precis 🙂 Hoppas det gick fint att köra hem, kram

  Svara
 • Så härligt ni verkar haft!
  Själv har jag jobbat från 7-21 fre lör sön. På en låst demensavdelning. Tråkigt att lämna mina små troll hemma men jag kunde inte ta ut semester denna påsk. Igår var jag stendöd (ont i kroppen o trött i knoppen) och nu dags åka o jobba kväll igen. Så avis på alla som har lediga röda dagar och ett fritt jobb. Även om mitt jobb är skitviktigt så önskar jag ibland att jag fick göra annat. Din blogg är min kontrast så jag gluttar in hit ofta☺

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag funderar på att beställa Ellen top, tycker den ser snygg ut. Ser att du har på dig en rosa på bilden där ni är på nattåget. Vilken storlek har du? Jag velar mellan strl XS och S. Jag är normalstor dvs inte så där jättesmal och inte stor heller. Är 164 cm och bär vanligtvis strl S. Vilken strl skulle du rekommendera mig?
  Kram Jenny

  Svara
 • Hej Jenny. Jag gillar lite oversize så jag har M i min. Tror du skulle gilla/pass i en S. Kram

  Svara