Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:15 | april 14, 2015

Mynta och Ingefära

Hej min vän. Allt väl?

Jag är inne i stan och far mellan olika möten. Nu ska jag kasta i mig min Svarta Lådan-lunch som hänger med i min lilla kylväska innan nästa möte.

Morgonmötet var efterlängtat och spännande. Har suttit med våra designers och gått igenom och pratat om Femme Collections kollektion för SS16, våren 2016. Man måste vara ute i god tid i modevärlden 🙂

Alltså nästa vår kommer bli maaagiisk. Så snygga, bekväma och vackra plagg… och färger. Längtar dit nu!


 

Värmde mig med en kopp varmt vatten med mynta och ingefära. Så gott, enkelt och bara fint att titta på. Eller hur? 

Hörs om en stund igen.

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Mynta och Ingefära”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad spännande att få sitta och jobba på nästa kollektion. Älskade din kollektion måste jag säga, den du tog ut nu. Det kommer att gå så bra för dig finis!! Ta ut nya smycken också, massor 😉
  Förresten, kollade upp den där Svartalådan, men jisses, jag kan inte betala 16.000 kr /månaden för att få bra kost skickat till mig. Galet dyrt, en hel lön ungefär beroende på vad man tjänar. Men du förstår vad jag menar. Bra ide, men för dyrt. Inte många kommer att haka på den där tror jag. Men konceptet är kanon!

  Svara
 • Scarfen du har på dig i ett inlägg längre ner, leopard, vart finns den? Hittade inte den på er hemsida 🙁 Såå snygg!!

  Svara
 • Åhh det låter spännande

  Svara
 • Så spännande att få planera för kommande säsonger! Du har ju verkligen mitt och många andra tjejers drömjobb:-) Ni har verkligen lyckats få fram snygga bekväma kläder till bra priser, grymt bra jobbat:-) Hoppas du ger lite sneakpeaks på kommande kollektion!
  Kram

  Svara