Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:26 | juni 4, 2015

Först till kvarn 

Hej min vän. Vilken dag! Solen skiner från en klarblå himmel och allt känns helt okej i kropp och själ. Mår du bra?
Jag ska strax bege mig till IKEA. Nästa vecka tisdag-torsdag så har vi stor utförsäljning av Femme Collection i Stockoholm och vi behöver ”hästar” att hänga alla kläder på och mycket annat som jag ska köpa idag.
Återkommer så klart om tid och plats när det kommer till utförsäljningen. Det kommer vara 30-50% på allt!
   

Redo för IKEA. Tisha FME, tröja Fira, flätat bälte Fira, byxor Circle of Trust och skor H&M.
Jo, vet du vad. Om du är på jakt efter en barnvagn så har vi tre demovagnar hemma. Helt okörda och sjukt snygga till bra pris. En Sense (ekologisk) i grå nyans, en Expedition som är mild miliary green i färgen samt en Studio Gris (gris är grå på franska) med quiltad brun skinnimitation på handtag. Har även begagnade bilskydd och bilbarnstol. 
Maila till [email protected] om du är intresserad. Först till kvarn.
 Sense.  
Expedition.  Studio Gris. 
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


19 kommentarer19 kommentarer om “Först till kvarn ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Spännande med utförsäljning! 🙂

  Svara
 • Jag ska också till Ikea idag. Ska även hämta ut en barnvagn jag beställt. Synd annars hade jag gärna mejlat till Dig om era fina vagnar. Vilken fin tröja du har! Ha en bra dag Hannah! Kram ❤️

  Svara
 • Kul med utförsäljning! Synd att det är lite långt att åka 🙂 Solen skiner inte från en klarblå himmel här i Skåne, men den visar sig lite i alla fall. Alltid något! Är superstressad inför dotterns student nästa vecka och har huvudvärken from hell, men tar ett extra djupt andetag idag och tänker att det ordnar sig! Kram

  Svara
 • hej, hej!
  började dagen med en promenad i solen så känner att mitt humör är på topp 🙂 och ikväll väntar skolavslutning för min brorsson…
  har min femme t-shirt på mig också… 🙂 kommer det finnas möjlighet att shoppa till rabatterade priser även online? vore himla trevligt då jag älskar både min klänning och t-shirt men inte bor i Stockholm.

  Svara
 • Vet inte ännu. Återkommer om det 🙂

  Svara
 • Så vacker! Får jag fråga vilken storlek du har på den tröjan? Jag velar mellan S och m. Kram

  Svara
 • Jag har M. Kram

  Svara
 • Tack för snabbt svar gulliga,men vad heter färgen på den där ljusa, är det bone eller dis? (inte tabasco skulle jag tro). Svårt att se det på sidan. Ha en fin dag. Kram

  Svara
 • Bone. Kram

  Svara
 • Jag undrar ju med om det kommer gå att köpa till rabatterat på nätet då det är många mil till dig 😉

  Svara
 • Åh va kul med utförsäljning!! 😀

  Svara
 • Hej Hannah! var i Stockholm kommer utförsäljningen av Femme Collection att äga rum ?

  Svara
 • I en lokal i Kungsträdgården. Kommer skriva all info ikväll. Kram

  Svara
 • Hoppas du hittade allt du skulle på Ikea! 🙂

  Svara
 • Ååååå längtar när var? Kommer det finnas barnkläderna oxå? Kommer nog shoppa ihjäl mig

  Svara
 • Massor av barnkläder också 🙂 Tisdag-torsdag mellan 10-19 i Kungsträdgården. Skriver ut allt sen. Kram

  Svara
 • Jag vill så gärna köpa en vagn 🙂
  Har mailat. Är det ligg och sittdel med?
  Kram Sofia

  Svara
 • Hej Sofia. Tyvärr är de tre slut 🙁

  Svara
 • Om man inte bor i Stokholm men vet vad man vill ha, kan man lägga en beställning via webben eller mail?

  Svara