Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:36 | juni 10, 2015

Style Guide

God kväll min vän. Du ligger säkert och sover nu. Klockan är halv tolv och jag har precis krupit ner ensam under täcket. Peter for tidigare ikväll för att nattvandra med några andra föräldrar här i Sigtuna. Så bra initiativ! Dagen har varit lång men den har varit rolig. Allt går ju också så mycket snabbare när man har kul. Mio var stolt över tårtan och likt tidigare år så tog vår tårta slut först. Vill ju inte skryta men jag verkar kunna det här med tårtor 🙂 Kanske för att jag inte riktigt vet vad jag gör. Jag bara blandar olika goda bär, sylt, socker, vaniljsås och annat gott som jag fyller den med, låter den dra över natten så den blir saftig och sen på med grädde och massor av bär och godis. Kör olika varianter av fyllning varje år.
   
William är ju tonåring nu och i den åldern verkar föräldrarna helt plötsligt bli så sjukt pinsamma. Vet inte vad jag gör men det verkar vara så. Tydligen är jag inte en lika cool morsa som jag tror 🙂
Han ville inte att jag skulle komma på hans skolavslutning. Måste ju respektera det men lite ont gör det allt. Kanske har han släppt det nästa termin. Hoppas.
Efter avslutningen for jag in till stan i ilfart. I vår Pop Up-Store gjorde jag idag ett inslag med goaste tjejerna Kina Björck och Jessica Wahlgren för deras nya sajt StyleGuide. Där får du tips om allt från inredning till skönhet och de hetaste mode- och sminktrenderna. Båda är ju proffs ut i fingerspetsarna.
  
Jessica, jag och Kina.
     
   
Kära Syster kom förbi och sa hej och fick lite kläder också. 
Visar även några av nyheterna som kommer i höst. Så du får inte missa inslaget.
Säger till så fort det visas hos dem och StyleGuide
 Jag kom hem vid 20, då vi stängde butiken kl 19 ikväll, och den här glada, söt lilla typen var klarvaken och väntade. Liv hade somnat på soffan och pojkarna var och såg De vet du som uppträdde i Märsta.
 Mio och hans vänner fick träffa killarna i De vet du efter deras framträdande. Kul för dem!
Jag skulle vara lite nyttig ikväll och åt kvarg med blåbär, hallon och müsli till kvällsmat… 
… det var väldigt gott…
  … men jag avslutade ändå kvällen med en påse ostbågar och ett glas Gnarly Head. Dålig karaktär som jag har 🙂
Godnattkram ❤️ 
 
  


16 kommentarer16 kommentarer om “Style Guide”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • godnatt Hannah o tack för ett härligt inlägg om sommarlov

  Svara
 • godnatt Hannah o tack för ett härligt inlägg om sommarlov

  Svara
 • Härligt med skolavslutning, det är alltid något speciellt. Jag tycker du är världens coolaste mamma

  Svara
 • Härligt med skolavslutning, det är alltid något speciellt. Jag tycker du är världens coolaste mamma och det är jag övertygad om att William också tycker, men i en viss ålder är ”allt pinsamt”. Tårtan såg väldigt god ut! Go natt fina Hannah! Kram ❤️ (Allt kom inte med förut

  Svara
 • haha…härligt med lite dålig karaktär ibland. det har jag också, men det gäller att njuta med gott samvete. Kram fina Hannah, nu ska jag till din Pop up srore och tokshoppa!

  Svara
 • Vad kul! Då ses vi snart

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken fin klänning din syster har på sig på kortet med er fyra tjejer.!,vet du vart hon har köpt den?
  Med vänlig hälsning, Josefin

  Svara
 • Vet tyvärr inte och nu sitter hon på ett flyg till Italien så jag kan inte fråga. Kram

  Svara
 • Kommer väl ihåg hur det var då man själv var i den åldern, min mamma var kanske inte så pinsam men hennes man… Fy vad jag tyckte det var jobbigt bara han visade sig på skolgården, vare sig det var skolavslutningen eller ej. Hihi. Nu då man själv är mamma så skulle man ju för allt i världen inte vilja missa en sån här dag, men det e bara att respektera och hoppas det går över snart, hihi! Tur att Mio tyckte du var tillräckligt cool i alla fall, haha!

  Svara
 • Letade ihjäl mig efter din pop-up-store i Kungsan igår men hitta den inte… Var där vid 18-tiden…
  Hoppas jag hittar idag, ska in en sväng till stan.
  Du får gärna skriva en vägbeskrivning ☺️
  Kram N

  Svara
 • Butiken ligger bara ett stenkast från Café Opera vid sen stora scenen. Gatupratare samt en stor roll Up utanför lokalen. Du måste varit på fel ställe. Hoppas du hittar idag. Kram

  Svara
 • Haha! Det där känner jag igen. Man börjat nyttigt men slutar lika fullt i godis och chips gömman.. Varje kväll

  Svara
 • Kan det kanske vara något av ett storstadssyndrom? 😉 (Fast jag vet att ni bor utanför) Har varit lärare i 16 år i Gävle och jag har aldrig hört talas om att föräldrar inte önskas vara med, snarare tvärtom att det är oroligt för en del elever innan… tänk OM just min familj inte hinner komma i tid…

  Svara
 • Hej! Så himla fin blus du har i puderrosa, vart kan man få tag i den skönheten?
  Kram Camilla

  Svara
 • Den kommer från Femme Collection… Så klart! 🙂 Angie Blouse i färgen Oyster. Kram

  Svara
 • […] Underbara Magdalena hade också vägarna förbi! Grymt gullig båda två ♥ Deras bloggar hittar ni här: Magdalena och Hanna […]

  Svara