Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:21 | juni 23, 2015

Gammal trasa

Hej min vän. Hoppas att du har haft en bra dag och är vid gott mod.
Jag känner mig som en urvriden gammal trasa. Det har varit mycket jobb och annat runtomkring mig som tagit både energi och ork den senaste tiden. En maktlöshet har hängt över mig och tragit ner mig. Tyvärr har man inte superkrafter. Men ibland önskar jag att jag hade det. 
Har iofs en liten släng av en superkraft som kan vara bra att ha… jag kan somna var som helst och hur som helst, på beställning 🙂 Men just nu så hjälper den föga. Tröttheten är bortom sömnen.
Men men det blir bra. Allt löser sig alltid. Det är mitt mantra och något jag tror på. Skönt att ha en tro att luta sig mot och förlita sig på.
Livet är uppochner och ibland vet man inte ens varför. 
Vädret gör en inte piggare direkt. Vad är det här för sommar egentligen?! Redan slutet av juni och sommaren bara regnar bort. 
Fick mig ett gott skratt när jag såg den här texten på Instagram.
  
Jag somnade när jag skulle lägga flickorna och vaknade för en liten stund sedan. Hade ju lovat att lägga upp soff-tävlingen till dig. Men vi kickstartar morgondagen med den istället. Håll ut!
Dagen har gått i ett. Möten i stan och jobb och barn och fix och trix.
 Tog en lunch på stående fot. En snuskigt god lunch. For en riktig omväg bara för att ta mig till Sushitrucken som står på olika platser i Stockholm. Idag vid DN-huset. På deras hemsida och Instagram kan du se var de befinner sig varje dag/vecka.
Åt friterad räkrulle, spicy salmon och annat gott.
  
Det är Mios pappa Daniel som har startat Sushitrucken. Den är redan en succé och jag håller tummarna för att Sushitrucken kommer finnas på fler ställen runtom i Sverige framöver. 
När jag och Peter hämtat flickorna så åkte vi ner till minigolfen i Sigtuna som Mio hade hand om idag. Vi åt glass och spelade.
Passade på att kramas med Mio också som är iväg på två pappaveckor nu.    

Peter och Daniel tog en match.   
När Axel och Vida inte tog allas golfklubbor och bollar så jagade de skrikande fiskmåsar och satt vid sjön och tittade på änderna.
   
 
Två turturduvor.
Godnattkram ❤️


17 kommentarer17 kommentarer om “Gammal trasa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bästa ”sömnmedlet” är att höra barns andning när de sover (+att man slappnar av att veta att ingen ropar ”-Mamma, var är…” osv). Jag somnar alltid bredvid dottern när jag nattar henne och vaknar sen mitt i natten. Åh minigolfen, den hade jag glömt nästan, så bra att vi har den, kul för både stora och små.
  Man kan inte hinna eller orka allt, ett av mina mantra ”Egentligen måste man ingenting”, saker och ting får ta den tid det tar och ibland blir inte saker slutförda har jag lärt mig (rättare sagt håller på att lära mig i och med att min kropp inte fungerar som den borde längre). Nä kanske man ska försöka somna igen innan solen kommer och hälsar på…

  Svara
 • Hej Hannah tycker du 12 cm är en bra kukstorlek?

  Svara
 • Kikade igenom lite bilder från semestrar vi gjort med familjen genom åren. Är helt säker på att din lilla linslus Mio råkat komma med i bakgrunden på några kort. Detta var på Lanzarote för en herrans massa årsedan när barnen härjade på Bamseklubb och bamsediscot 🙂

  Svara
 • Hej fina du! Det var så länge sen jag kommenterade här att jag känner mig så taskig. Jag älskar ju att läsa din blogg och det blir ju alltid roligare när man får lite kommentarer. Tycker iaf jag =)
  Vet du vart sushitrucken kommer finnas på lördag? Jag och sambon ska nämligen upp till Stockholm på lördag så vore kul att testa.
  Fin dag till dig! Kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Håller med om att sommaren är långt från här men hoppas att efter regn kommer solsken 🙂
  Tänkte höra om vart dina snygga solbrillor är ifrån? såååå fina!
  Allt gott!
  <3 Nathalie

  Svara
 • Känner igen tröttheten, ibland blir det för mycket. Men det ordnar dig alltid som du skriver. Har en dotter som är lika gammal som vida och lika busig verkar det som; lite småsvettigt emellanåt men för det mesta underbart! Kram

  Svara
 • Hej fina du!
  Kommenterar sällan här men läser varje dag!
  Gillar din blogg väldigt mycket:)
  Vilka superfina solglasögon du har på dig, vart har du köpt dom?
  Stor varm kram

  Svara
 • Ha-ha-ha!! Tack för dagens skratt, ”Gunnar”!!! Stolle!!!

  Svara
 • Hoppas att du snart mår bättre/känner dig piggare. Glöm inte bort att ta hand om dig, fina du!!

  Svara
 • Att du alltid ska vara så vacker! 🙂
  Men du, sista bilden, galet söt, lilla going.
  Ja den där texten fick mig att skratta, haha, galet egentligen, juli månad på ingång och iiiiingen sommar. Trist.
  Hoppas du får en ganska bra dag ändå trots tristess och väder.

  Svara
 • Hahah men vilket klockrent ”citat! XD Kram!

  Svara
 • Inte så konstigt att du känner dig som en urvriden trasa så som Du är igång heeela tiden och det är inga små projekt alltid heller 🙂 Men man kommer igen, det gäller bara att pausa ett tag, en stund. Det är iallafall väldigt kul att läsa om allt som händer i Ditt mycket innehållsrika liv…nu väntar vi på spänning på soffa tävlingen…tänk om, tänk om…:)

  Svara
 • Hej,
  Det blir nog bättre när det lugnar ner sig med jobbet:).
  Snälla, lär barnen att man inte jagar fåglar. Det finns ingen ursäkt att jaga upp dem bara för att barnen tycker det är roligt.
  Ha det gott.

  Svara
 • Kära Hannah, när dessa ”down-perioder” kommer får du inte glömma att de även kommer att gå. Efter regn kommer solsken, och du är full av solstrålar! Så vacker och en otroligt fin mamma, fru, vän & syster. Låt det fina omkring dig stärka dig när känslorna sköljer över dig. Låt dem komma, så de också kan gå. ❤️ Stor kram!

  Svara
 • Hej!
  Du ger iaf väldigt mycket energi genom pepp, tips och allt annat du delar med dig av dagligen!
  Du är också värdefull så ta hand om dig!
  Kram

  Svara
 • Hoppas du känner dig piggare snart, sånt går upp och ner och du har ju jobbat otroligt mycket nu med många resor. Jag hoppas du får vila lite nu och njuta av sommaren trots det dåliga vädret. Skickar dig kärlek o styrka fina Hannah❤️Kram

  Svara
 • Åh vilket bra citat! Det där tar jag med mig direkt! 😀
  Måste bli bättre på att kommentera… Läser alla inlägg men via bloglovin och mobilen och orkar nästan aldrig kommentera på bloggarna då… Lovar att försöka bättra mig! Kram

  Svara