Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:24 | augusti 6, 2015

Biopremiär

God torsdag vacker. Allt väl?
Jag har farit runt och fixat med saker hela morgonen och sätter mig och äter frukost nu. 
  
En sen men god frukost. 
Nu väntar några timmars jobb sen ska jag njuta av solen och dagen.
Igår var jag på biopremiär med min bästa Linda. Tack Johan Carlén för en inbjudan.
Vi såg Southpaw. En boxningsfilm. Men inte bara en boxningsfilm där de slår skiten ur varandra utan en helt fantastisk film. Som jag längtat efter en bra film och den här var en av de bästa jag någonsin sett. Den bästa på flera år. Jag och Linda grät typ hela filmen. Trodde aldrig att vi skulle behöva näsdukar till den typen av film. Men det hade vi behövt. Min kavaj fick agera näsduk och var blöt av tårar och snor när filmen var slut 🙂
  
Jake Gyllanhaal gjorde sin bästa roll ever.
  
Efter bion gick vi en sväng på Riche och åt innan vi for hem. Vi mötte My och Mikaela på bion och de var också med oss på Riche.
   
 Vi hade sett framemot att äta Moules, men den var slut. Detta var dock också jättegott.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Biopremiär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här