Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:21 | oktober 18, 2015

MCS Preziosa

Hej min vän. Hoppas att du har en härlig och skön söndag.

  
Lite så här kanske 🙂 eller vad gör du?

Idag börjar mitt samarbete med MSC Cruises och min resa som reserecensent för MSC Cruises och kryssningsfartyget MSC Preziosa.

Vilket grymt jobb denna vecka. Få kryssa i Medelhavet med min man och prova på alla möjliga olika aktiviteter på båten och iland. Redan nu känns det toppen. Det är en salig blandning av människor här. Barnfamiljer, blåhåriga amerikanska damer, ungdomar och många i vår ålder. 

Det finns så mycket att utforska. Bara det att vår båt har Vertigo, världens längsta vattenrutschkana, på ett kryssningsfartyg, är ju sjukt kul. Den går ut över relingen på båten. Måste provåkas.

Jag ska berätta och tipsa om allt.

 

MSC Preziosa kommer ta oss denna rutt.

  
Vi har kommit ombord på båten, installerat oss i vår hytt, ätit god buffé och vilat en timme. Resan har börjat bra. Ännu har båten inte lämnat hamnen här i Rom.

  
Vår hytt med balkong.

  
Här ute på balkongen vill jag sitta och dricka mitt morgonkaffe och blicka ut över havet.

  
Lunch with a view.

Nyss så samlades alla vi, som klivit på båten i Rom, i den stora teatersalongen. Där fick vi oss en ordentlig säkerhetsgenomgång.

   
 Den här hoppas jag dock att jag slipper sätta på mig igen.

Hörs snart igen.

All Kärlek ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “MCS Preziosa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Låter härligt! Men borde inte alla dom här inläggen som härrör denna kryssning stå som sponsrade inlägg..?

  Svara
 • Hej Ingrid. Jag har skrivit att detta är ett jobb som reserecensent. Det framgår tydligt. Då detta är ett jobb jag utför under en vecka skiljer det sig från ett enskilt reklaminlägg. Samma sak med t ex FEMME Collection. Det är ett jobb i min vardag som jag beskriver i min blogg.

  Svara
 • Vilken härlig rutt ni har framför er!
  Själv blir jag tyvärr så sjösjuk så fort jag åker båt, så kryssning är inget för mig men kommer säkert att få det underbart.
  Ska bli roligt att läsa om er resa.

  Svara
 • Grymt häftigt!! 🙂

  Svara
 • Hoppas ni får en härlig och säker resa! Jag har haft en jobbig helg… Vi har köpt ny bil som blev påkörd (bara backspegeln) första dagen o sedan har larmet krånglat o inte gått att stänga av… Och då blir min man arg o får raseriutbrott o jag önskar ibland att jag var ensamstående mamma istället.. – och sen får jag dåligt samvete…
  Kram o lycklig resa!

  Svara
 • Väldigt häftigt men en sådan resa är det inte många som har råd med. Kul att se dina bilder dock.

  Svara
 • Hej Helena. Vi bor i ett fint rum med balkong och den kostar ca 7500kr för en vecka (10.000kr inkl. flyg). Finns även billigare rum. Då ingår all mat och underhållning så jämför man med en veckas charter blir inte detta mycket dyrare. Fördelen gentemot charter är att här får man dessutom besöka flera städer i olika länder. Kram.

  Svara
 • Hej jag och min man älskar kryssningar, vi gjorde den första för 15 år sedan, sen har vi åkt varje år med olika bolag. I år skall vi göra våran första med MSC vi åker mest med Carneval och Royal caribien, så i december åker vi med MSC i Australien får hoppas att det funkar lika bra.

  Lilian

  Svara
 • Söndag = upp i tid för att hinna på möte. 🙂 Alternativt följa Arkens sändningar via webben. 🙂 Hade en heldag i lördags med härliga syskon i Herren. Undervisning, starka Gudsmöten, gemenskap och mat. Det bästa av det bästa! ❤️

  Ha en fantastisk resa!
  Kram! ❤️

  Svara
 • Söndag (i går) följde jag 2 möten på Arken. På fm predikade Linda och på em Andy Glover. Så välsignade förkunnelser båda! ❤️

  Svara
 • Hej vi älskar kryssningr, gjorde våran första som bröllops resa för 15 år sedan. Vi har mest åkt med Carneaval cruiseline och Royal caribien, men i december skall vi åka med MSC för första gången i Australien, hoppas att det funkar lika bra.

  Svara
 • Lite nyfiken bara, hur fick du jobbet som ”provkryssare”?
  Vilken dröm att få göra en sån härlig resa. Hytten ser ju mysig ut också. Annars tycker jag man kan få cellskräck i en båthytt med små pyttefönster, men ni har ju balkong till och med 🙂

  Kraaaam♥

  Svara
 • Hej, företaget kontaktade mig och frågade om jag var intresserad. Har tänkt göra det flera gånger så jag blev jätte glad över frågan. Ett lyxigt jobb! Tänk att de finns dom som alltid reser runt och provar nya resmål. Kram.

  Svara
 • Vilket fantastikst äventyr ni får vara med om! Har själv drömt om att åka på en Medelhavskryssning men vet inte om det passar mej riktigt. Är inget direkt nåt stort fan av kryssningar.. Roligt att du bloggar om detta nu! Skriv om allt, vad tyckte du om att sitta ”fast ” i en båt, maten, programutbudet, musiken, you name it.

  Ha en toppen resa o njut 🙂
  Kram

  Svara