Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:35 | november 23, 2015

Fina naglar

God morgon min vän. Har du haft en bra helg?

Jag har haft en lugn och skön helg hemma med familjen. Igår var vi mest hemma och myste runt. De enda gångerna vi gick utanför dörren var när Liv skulle på sin gympa och så var vi en sväng till Ica Maxi och köpte galonisoverall till Vida.   

   
Vida målade mina naglar och i hennes favoritfärg. 

Har inte så mycket annat att berätta 🙂 

Jag, Peter och pojkarna avslutade söndagen med en film när flickorna somnat. Allt kändes bra. Du vet den där känslan när allt är bra. Inget tjafs, alla är glada, mår bra och stämningen är harmonisk. Ville bara pausa tiden där och då 🙂

Mio kom precis med kaffe till mig. Han hade ställt kockan själv och gått upp för att glädja mig med kaffe på sängen.

 
Vilken pojke. Vilken kärlek. 

Dags för en ny vecka. En bra vecka fylld av jobb, kreativitet och skoj.

För den ska bli bra. Eller hur? Det bestämmer vi!

All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Fina naglar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon! Vad gullig han är Mio! ❤️ Låter som en bra idé 🙂 Ha en riktigt fin vecka!!

  Stor kram

  Svara
 • Jaaa det ska bli en bra vecka 🙂 Lite jobb, sonen har teaterföreställning på skolan, jakt och åka ner till svärföräldrarna i Skåne. Sen att snön kom gjorde mycket för julstämningen 😀
  http://blogg.alltforforaldrar.se./lotte

  Svara
 • God morgon måndag och fina du! Vilket härligt inlägg detta är, fyllt med det viktigaste i livet. Kärlek, familj och trygghet. Vad fint att du tog till vara på den och ville dela den dagen med oss läsare.

  Svara
 • Men skämtar du? Vilken underbar pojke du har! Vilken otroligt viktigt och stor gest han gör för dig. Vad rörd jag blir. Bästa jag läst i mitt liv fina Hannah. Du har då lyckats bra med dina barn, det ska du veta och vara stolt över. <3

  Svara
 • Vad superfint gjort av Mio!! Du har verkligen all anledning att vara stolt över dina barn!
  Jag önskar att vi alla får en bra vecka, utan terrorattentat och annat!

  Svara
 • Oj vad fint gjort av din pojke!!

  Om du har tips på filmer som kan passa hela familjen (inte riktigt små barn) så vore det kul med tips! Kul att sitta alla, men svårt att hitta bra lagom filmer tycker vi. Tips mottages tacksamt! 🙂

  Svara
 • Åh, vad jag gillar din blogg!
  Du skriver så fint om ”det lilla”, som egentligen är ”det stora” – en kopp kaffe på sängen som din son gjort, naglarna målade av din lill-tjej… Underbart!

  När du ibland skriver om William så drar jag ofta paralleller till min egen, underbara 15-åriga son.
  Vi har gått igenom en hel del tufft genom åren, men kärleken övervinner definitivt allt! Trots att han nu är längre än mig (!), så får jag alltid godmorgon och godnatt kramar och puss på kinden, tätt följt av ett ”jag älskar dig, Mamma”.

  Önskar dig en fin vecka. En bra vecka. En vecka full av hopp, glädje och nya möjligheter!

  Varm kram,
  Anna

  Svara
 • Hej!

  Hur har det blivit med ögonbrynen? Kan du inte lägga
  upp en bild? Är du nöjd? Var du röd länge?
  Funderar på att fixa mina men osäker vilken veckodag som blir bäst
  då man jobbar. Fin son som ställt klockan en måndag morgon

  Svara