Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:11 | november 24, 2015

Taxi till köket

God morgon min vän. Hoppas att du har fått sig en god natts sömn.

Jag känner mig utvilad och har en fullspäckad dag framför mig. 

Men William, stackarn, har åkt på en rejäl förkylning och ligger nerbäddad i sängen. Han får ligga där och kurera sig och bli uppassad. Den där förkylningen bara går runt och runt bland alla. Tycker varochvarannan man möter är hostig och snorig. Peppar, peppar… så har jag klarat mig. Vill verkligen inte bli sjuk till helgen då jag ska på äventyr. C-vitamin, halsspray och allt möjligt annat kommer jag proppa i mig i förebyggande syfte 🙂

   
 De här två tokarna är dock pigga och glada. Det lite läskiga är bara att Vidas naglar börjar ramla av nu efter hon hade höstblåsor för några veckor sedan. Första såg jag att allt skin på händer och fötter började lossan men det slutade inte där. Nu är det dags för alla naglar. Huvva. Det gör inte ont på henne men otäckt ändå. Tussen.
De bästa de vet är att åka taxi på Peters rygg när de är dags att ”gå” ner och äta frukost.

   
 Här hemma matchar vi kläderna med väggarna 🙂

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Taxi till köket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon Hanna.

  Du pratade om böcker inlägget innan och då blev jag så nyfiken på att veta om du fick boken jag skickade till dig? Klinik 13. Det är ju annars ett jättebra tips på en bra bok 😉

  Jag önskar dig en glimrande dag… många kramar Sofia Einerot

  Svara
 • Ja!!! Tusen tack. Fick den nyligen. Ska läsa den så klart 🙂 kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Jag beundrar dig så mycket och blev så himla glad när ni släppte er helt fantastiska klädkollektion. Du har alltid så fina kläder och är verkligen en inspiration för mig :). Har länge planerat för att beställa kläder från er webbshop men lite taskig ekonomi har gjort att jag inte haft möjlighet. Nu skulle jag beställa en collegetröja till mig själv i julklapp – och såg att den var slutsåld :(. Kommer ni ladda lagret med fler av den ljusgråa varianten snart..? Får hoppas på det bästa och vänta tålmodigt.

  Stor kram!!

  Svara
 • Det låter jätteläskigt med hud och naglar som lossnar. Hua. Hoppas hon repar sig snart.

  Svara
 • I vår familj får dottern åka pappaflygplan:)
  Kram!

  Svara
 • Vilken rolig idé, att få åka på ryggen. Ja man får passa på, för de växer så fort så att man inte hinner med. Jag har också en sjuklig tonåring hemma idag. Det går mycket virus just nu, trist. Man får kurera sig. Jag läste att en bit mörk choklad lindrar hosta. Kanoners!!
  Ha en härlig dag.

  Svara
 • Åh, söta flickorna! Vad glad jag blev då det kanske blir en Pop up butik i Stinsen med Femme collection. Hoppas, hoppas för jag har saknat en butik i Stockholmsområdet. Älskar kläderna. Kram på dig fina Hannah

  Svara
 • Du är så himla fin <3
  Kram.

  Svara
 • Vet du Hannah?
  Något som verkligen har funkat på mig i förebyggande syfte är Enchinagard droppar (köper du på Apoteket)
  och C-vitamin brus.
  Ta enchinagard en gång per timme medan du är vaken och då även ett stort glas c-vitamin brustabletter.
  Det som är bra med C-vitamin är att det inte går att överdosera.
  Man kissar ut överskottet.
  Jag har inte varit förkyld på flera år!
  Prova

  Svara
 • Tack snälla för tipset och att du påminde mig om detta! Provade det för några år sedan och minns att det var bra. Kram

  Svara