Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:48 | februari 17, 2016

Hotel Pigalle

Hej min vän. Nu har jag landat i Göteborg och kommit till Hotel Pigalle där jag ska hålla införsäljningen av Femme Collection till våra återförsäljare här. 

Det blev en väldigt tidig morgon då jag flög redan kl 8 imorse. 

 

  
 Åt frukost på Arlanda.

Joe & The Juice. God färskpressadjuice på grönsaker samt en varm macka med tonfisk och avokado.

  
Sitter och väntar på min kaffe i lobbyn på Pigalle. 

  
Inte illa med Louboutin-skor lite överallt i lobbyn. Dessa i glaskupan ser ut att var exakt i min storlek 🙂

Ha en fin dag.

All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Hotel Pigalle”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så mysiga bilder!

  Svara
 • Mitt favvohotell när jag vill lyxa till det på hemmaplan!! ❤️ Åh vad jag längtar efter att få se vårcollectionen nu! Ha en bra dag i Götet 🙂

  Kram

  Svara
 • Lycka till Hannah och Peter ❤️

  Svara
 • Välkommen till framsidan! 🙂

  Svara
 • Men herregud kvinna!! Är du från vettet som åker ifrån maggan som ska föda när som helst??!!;)

  Svara
 • Ja fy skäms på mig 🙂 Jag måste ju förlösa henne och agera man/pappa på samma gång!!! Hur ska detta gåååå???? 😉 Nu lär ”undrande” gå i taket.

  Svara
 • Lycka till i Götet! Solen skiner nu när du är på besök. Kram

  Svara
 • Men hur kan man skriva en sådan kommentar som Charlotte gör här ovan!? Hannah och hennes familj måste väl få leva sitt liv med arbete och allt annat trots att Magdalena snart skall föda!? Det är ju inte Hannah som ska förlösa henne, vad jag då vet. Magdalena har sin familj samt många andra tätt intill sig, är övertygad om att alla tar hand om henne på allra bästa sätt och ser till att hon kommer in till sjukhus när det är dags. Är dessutom säker på att Hannah och Magdalena har ständig telefonkontakt, de står varandra så nära och har den allra bästa kontakt och bryr sig mycket om varandra. Varför försöker du ge Hannah dåligt samvete?

  Kram till dig Hannah!

  Svara
 • Men snälla Anemonia, det var ett skämt!! Om du har följt Hannas blogg den sista så var det en person som på riktigt tyckte det jag skojade om och ville därför bara skämta lite. Jag tror nog Hanna hade räknat ut det. Hej på dig!

  Svara
 • Nej du undrande går inte i taket….. Menade faktiskt inte att du ska sitta och hålla henne handen eller agera make/barnmorska…Tyckte bara det var fel av er och dumpa ungar och hund när hon är i detta tillstånd
  och hade värkar….

  Svara
 • Ddn frukosten såg riktigt smarrig ut

  Svara