Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:32 | mars 21, 2016

Rocka sockorna

Japp, det gör vi idag 🙂

  
Idag tycker jag alla ska dra på sig olika sockor för att hylla våra olikheter. Idag firas downs syndrom-dagen och det var 10 åriga Nathea Anemyr som förra året tog initiativ till uppropet på Facebook och Rocka Sockorna med orden: ”Jag är tio år och min storasyster Noelle har Downs syndrom. Min syster är annorlunda. Och hon är världens bästa storasyster”.

Så på med omaka sockor och sprid kärlek och se till att världen blir lite mer färggrann.

#rockasockorna

Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Rocka sockorna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här